Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ovulasyon testi sonuçlarım tatlım

bende ovulasyon testi kullanmıyorum ama şu meşhur uzayan akıntı varya ona göre tahmin ediyorum benim bat10 temmuz yani 2 gün var ama dün benim o meşhur uzayan akıntı geldi tabiki boş geçirmedim: )ama adete 2 gün kala anormal değil mi?kızlar bu konuda fikri olan var mı ya ben hamile kalmak istiyorum

özge bizim senle aynı sanırım beni de cuma çağırdı.. kalp atışları için erkenmiki ?

günaydın arkadaşlar ben bugün hepinize hayırlı haberler alacağınız sevineceğiniz mutluluktan ağzınızın kulaklarınıza vardığı enfes bi gün diliyorum

Dün rüya yarın hayaldir,rüyayı mutlu,hayali umutlu yapan bu gündür...Bügün gönlün neyi umut ediyorsa RABBİM sana onu nasip etsin....

günaydın hatunlarrr nasılsınız bakayuımmm görüşmeyeliiii.pembe ne y6aptı acaba kızlar bugün pembeye ısrar edelim bi test yapsın okkkkk miii

ne yapıyon kuzucukkk görüşmeyeli.hemen mart anneleri topiğine geçmişssin öyle olsun bakalımmkm sanaaa

Evet aslında kızmakta haklsını ama aynı duyguları paylastıgımız arkadaslar var guzel oluyor burayıda yokluyorumkı vallaa hem ben yanluız degılımkı essırada var elıf te varr ahahahahahhhah nasılda sattım anında onları

günaydın hatunlarrr nasılsınız bakayuımmm görüşmeyeliiii.pembe ne y6aptı acaba kızlar bugün pembeye ısrar edelim bi test yapsın okkkkk miii

Bence hıc ugrasma canım gecen ay da boyle olmustu sonra cok uzulmustum belırtıler fazla kalmadı goguz hassasıyetı falan azaldı bakalım normalde yarın adet olmam gerekıyor ama duzensız benımkı bellı olmaz o testı de ancak canım adetım gectı cok suhpelestım doktora gıderım:) hamılesınız dıyınce o da sırf bebegıme gostermek ıcın hatıra kalsın dıye yaparım yok bı daha test mest :))))

cıcıkkksın işte bizi bırakıp gittin.ben eğer hamile kalırsam burdaki arkadaşlrımı satmıcammm

pembeeeeeeeeeeeee mart annelınde bır akrkadas var pocolu ama okadar umut verıcı konustukı sen geldın aklıma valla ıkı dakka gelsene oku bak ınsallah kafana takmazsın artık

inat inatsın işte yanımda olsan saçını başını yolardımü

pembeeeeeeeeeeeee mart annelınde bır akrkadas var pocolu ama okadar umut verıcı konustukı sen geldın aklıma valla ıkı dakka gelsene oku bak ınsallah kafana takmazsın artık
ay lınkı gonder canım:))))
inat inatsın işte yanımda olsan saçını başını yolardımü
gel oldur benıııı aysee
çelme arkadaşlarımın aklını çelmeee

du du bı bakıyım kız umut olsun

günaydın hatunlar. nasılsınıııııııııııııııız
İnşallah hamiş haberleri vardır bugüüüüüüüüüüün..

özge bizim senle aynı sanırım beni de cuma çağırdı.. kalp atışları için erkenmiki ?

kalp atışlarını bilemem de keseyi görcez inşalah canım. bana herhangi bir şey söylemedi kalp atısıyla ilgili..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…