- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.181
ovulasyon testi sonuçlarım tatlım
günaydın cicişleeeeeeeer. valla 2 gündür girip bakamıyorum ama çok merak ettim bu arada kim bilir ne yapıyor bu hatunalr diye.
ben de dün doktora gittim. ama keseyi henüz göremedik. perşembe cagırdı beni deeee:)))
tahlil yaptırdı bayaa. çok şükür normala cıktı degerler:)
sizler nasılsınııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııız???
opsessif. yeni çekti dikkatimi bir gün var seninle aramızda. çok mutlu oldum canım yaaa. neyse öptüm gelirsen görüşürüz:))))))
Dün rüya yarın hayaldir,rüyayı mutlu,hayali umutlu yapan bu gündür...Bügün gönlün neyi umut ediyorsa RABBİM sana onu nasip etsin....
ne yapıyon kuzucukkk görüşmeyeli.hemen mart anneleri topiğine geçmişssin öyle olsun bakalımmkm sanaaa
günaydın hatunlarrr nasılsınız bakayuımmm görüşmeyeliiii.pembe ne y6aptı acaba kızlar bugün pembeye ısrar edelim bi test yapsın okkkkk miii
Evet aslında kızmakta haklsını ama aynı duyguları paylastıgımız arkadaslar var guzel oluyor burayıda yokluyorumkı vallaa hem ben yanluız degılımkı essırada var elıf te varr ahahahahahhhah nasılda sattım anında onları
Bence hıc ugrasma canım gecen ay da boyle olmustu sonra cok uzulmustum belırtıler fazla kalmadı goguz hassasıyetı falan azaldı bakalım normalde yarın adet olmam gerekıyor ama duzensız benımkı bellı olmaz o testı de ancak canım adetım gectı cok suhpelestım doktora gıderım:) hamılesınız dıyınce o da sırf bebegıme gostermek ıcın hatıra kalsın dıye yaparım yok bı daha test mest :))))
cıcıkkksın işte bizi bırakıp gittin.ben eğer hamile kalırsam burdaki arkadaşlrımı satmıcammm
pembeeeeeeeeeeeee mart annelınde bır akrkadas var pocolu ama okadar umut verıcı konustukı sen geldın aklıma valla ıkı dakka gelsene oku bak ınsallah kafana takmazsın artık
evet ayy çok güze4ldi karardım güneştten vallaaaUyuzzzzzzzzzz zaten yoksun kac gundur kekovalarda sürttün maymunnn
ay lınkı gonder canım:))))pembeeeeeeeeeeeee mart annelınde bır akrkadas var pocolu ama okadar umut verıcı konustukı sen geldın aklıma valla ıkı dakka gelsene oku bak ınsallah kafana takmazsın artık
inat inatsın işte yanımda olsan saçını başını yolardımü
çelme arkadaşlarımın aklını çelmeee
özge bizim senle aynı sanırım beni de cuma çağırdı.. kalp atışları için erkenmiki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?