Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

rüya gördümmm kız.hahahaha rüya görrdüm anlatayımm.annem ben abim teknedeyiz bir abimle annem habire balık yakalıyor ayyy okavalar balıkla doldu.bende dedim balık yakalıcam ama oltayla değil dedim süzgeçle yakalıcam dedim eğildim denizin üzerine 2 tane balık geldi ama küçüktüler bende geriye bıraktım yazık ölmesinler diye.bizim gelin olucak kız bende yakalamak istiyorum dedi.eeeee görümce olucazm yaaaa sen yakalıyamazsın bilemezsin dedimm.(görümceliğimi yaptım yani) habire balık vardııı. nolurrrr yorumlaaaa.ilk defa rüyamda kocamın aldatmadığını gördüm hahahah şaşırdım yani:27:

Canım öncelikle hayırlara gıtsın cok guzel bır ruya gormussun.kendı aılenden cok buyuk bır mırasa konacanız yada parada olabılır servet degerınde zengınlıge delalet eder sımdılık bebek ıcın zamanın olacak cunku denıze tekrar atmısın valla yorulmayacak kadar cok guzel bır ruya hayırlara gıtsın de kısmetlerını bekle canım:16:

slm kızlar nasılsınız gogusum kollarım eklemlerı agırıyo kızlar belım basım donuyor uykum gelıyor batmalar var goguslerımde adetttttt gelıceksen gel yoksa umutlanıcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:20:

Pembiiiiiiişşşş sen HAMİLESİN hiç boşuna biizden gizlemeee:33:

Kızlar merhabalar nassınız....
aaa eceliii geri gelmiş bizee.. nerlerdesin şeker nasıl kayifler...
ayyy ayşemmm nasıl kıskandım anlatamam. benimde bi tatile ihtiyacım çok.. denizi geçtim buralarda daha yaz güneşini göremedim valla.
benim kocam işte ben evde yalnızım. açtım müziğin sesini şarkı söleyip tepiniyom evde he he...
sol kasığımda batmalarım var 2 gündür. gıdaklıyom galiba :) ama kocam yok piyasada o ayrı mesele..
eceli ben de rüyamda kova kova yoğurt gördüm. 8-10 kova vardı herhalde. dolaptan çıkarıp bi iş arkadaşıma veriyom yoğurtları.. dolabı temizlicekmişim.

Canlar ben dun annemdeydım gıremedım nete bu sabahta net gıttı sanırım az once gelmıs ama ınanın yazmaya mıdem bulanıyo gecmısı okım dedım mıdem buandı basım dondu cok tuhaf yaaaaaaa:50:

Kızlar merhabalar nassınız....
aaa eceliii geri gelmiş bizee.. nerlerdesin şeker nasıl kayifler...
ayyy ayşemmm nasıl kıskandım anlatamam. benimde bi tatile ihtiyacım çok.. denizi geçtim buralarda daha yaz güneşini göremedim valla.
benim kocam işte ben evde yalnızım. açtım müziğin sesini şarkı söleyip tepiniyom evde he he...
sol kasığımda batmalarım var 2 gündür. gıdaklıyom galiba :) ama kocam yok piyasada o ayrı mesele..
eceli ben de rüyamda kova kova yoğurt gördüm. 8-10 kova vardı herhalde. dolaptan çıkarıp bi iş arkadaşıma veriyom yoğurtları.. dolabı temizlicekmişim.

Canım hayırlara gıtsın yogurt gormek hayırlı uzun ömüre delaet eder hayırlı rızka guzel ahlaka delalet eder bır arkadasın senın tarafından cok sevınecegı mutlu olacagı bır olaya sahıt olacak ya ona para yardımı yapacan yada manevı ynden destek olacan ama sen tarafından sevınecek...:16:

Tatlim merhaba anca okudum yazini... Cok sevindim iyi bir dr la muhatap olmana en kisa zamanda bende gidecegim. Ben tsh fsh prolaktin falan hicc cektirmedim simdiye kdr istetip yaptiricem onlari kismetse. Bu arada klomen yada ovitrellle igne yazdimi? 6 ay takip dediyse muhakkak baslatacaktir ve bben cok etkili buluyorum onlari basla derse baslicam sahsen ama igne her ay 70 tl beni kasiyo sahsen en azindan klomenle baslayabilirim ise... Neyse bakalim ne uygun gorcekk... Tekrar ne zaman gideceksin konttrele? Catlayip catlamadigi gormek icin... Masaallah bauya buyukmus inciler insallah catir catir cikar cicvcivler:-)

selam canım, dediğim gibi dr.dan memnunum inşallah hayırlı sonuçlar alırım. sana da tavsiye ederim :) ben artık az buçuk ne isteyeceğini biliyorum dr da zaten bunu anladı bana ona göre davranıyor :37: adetinin 3.günü prolaktin, tsh, fsh bunları yaptır 4.günü de git bence dr.a çünkü genel süreç bu :)
ben bilerek adetin 9.günü gittim, ilaç almak istemedim bu ay için. şu anda bir nevi ilaçsız yumurta takibi yapıyor dr bana. ilk gittiğim gün yumurtama baktı dedim ya, bana çıktı verdi tabi, benim dosyada kör ben eski çıktıya bakmışım yoksa yumurtam 15mm civarıymış. neyse dün tekrar gittim tam net göremiyorum kistin arkasına saklanmış ama ciddi bir büyüme olmamış, dedi. ama kimisinde yumurta son anda atağa geçer belki senin de öyle olur o nedenle p.tesi gel tekrar bakalım, dedi. çok şeker bir bayan insanı umut vermeden göndermiyor yanından.
p.tesi tekrar bakacak eğer istediğimiz gibi olmuyorsa yani yumurta büyüyüp çatlamıyorsa ilk adetinde gel klomene başlayalım, dedi.
ve h.hanenin gözünü seveyim, özelde dr her seferinde 50 tl aldı benden, bir takip ilaçlar hariç 200 tl ye patlamıştı, burada bir muayene ücreti 10 gün geçerli hem de 27 tl.
velhasıl umutluyum, kendimi bırakmıyorum, çevremdekiler de bunu hemen farketti. onlar da rahatladı benle beraber :) farketmiyoruz ama başta eşimiz olmak üzere aileleri arkadaşları da kasıyoruz kasıyoruz...
böyle işte canım inşallah Rabbim hayırlı kapılar açar, şifa verir önce ve arkasından bebeklerimiz gelir...

pembemasal şekerim ikimizinde bat tarihi aynı benimde aynı şikayetlerim var uykuya eğilimim çok belim ağrıyor göğüslerimde şiş inşallah aynı anda veririz güzel haberleri

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE :49:

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

Zuzu4742 3 agustos

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

oooooo maşallah ben girmeyeli 3 cici anne adayları belli olmuş hepinizi yürekten tebrik ediyorum rabbim hayırlısıyla doğurmayıda nasip etsin:16::16::16:

Selam hatunlar ben ocak ayından berı cocuk ıcın ugrasıyorum en sonunda olmayınca doktora gıttım ve tk yumurtamın olmadıgını ogrendım ve bana klomen dıe ovulasyon olusturucu bır hap verdı ılac bıttıgı gıbı gıttım 3tane yumurtam vardı 20mm 17mm ve 16mm buyuklugunde daha sonra bana catlama gunlerıne gore ılıskı verdı bakalım sımdı beklemedeyım bat 10 temmuz adet belırtım yok bakalım hayırlısı allahtan allah herkezın kalbıne gore versın :Damın:)

Selam hatunlar ben ocak ayından berı cocuk ıcın ugrasıyorum en sonunda olmayınca doktora gıttım ve tk yumurtamın olmadıgını ogrendım ve bana klomen dıe ovulasyon olusturucu bır hap verdı ılac bıttıgı gıbı gıttım 3tane yumurtam vardı 20mm 17mm ve 16mm buyuklugunde daha sonra bana catlama gunlerıne gore ılıskı verdı bakalım sımdı beklemedeyım bat 10 temmuz adet belırtım yok bakalım hayırlısı allahtan allah herkezın kalbıne gore versın :Damın:)[/QUO

aaaaaaaaaaaa benimde bat 10 temmuz pembemasalında 10 temmuz bende gebelik belirtileri var ama tabi herşeyin en iyisini rabbim bilirr inşallah güzel haberleri veririz:16:

Selam hatunlar ben ocak ayından berı cocuk ıcın ugrasıyorum en sonunda olmayınca doktora gıttım ve tk yumurtamın olmadıgını ogrendım ve bana klomen dıe ovulasyon olusturucu bır hap verdı ılac bıttıgı gıbı gıttım 3tane yumurtam vardı 20mm 17mm ve 16mm buyuklugunde daha sonra bana catlama gunlerıne gore ılıskı verdı bakalım sımdı beklemedeyım bat 10 temmuz adet belırtım yok bakalım hayırlısı allahtan allah herkezın kalbıne gore versın :Damın:)[/QUO

aaaaaaaaaaaa benimde bat 10 temmuz pembemasalında 10 temmuz bende gebelik belirtileri var ama tabi herşeyin en iyisini rabbim bilirr inşallah güzel haberleri veririz:16:

valla cnm bende ne adet belırtısı var nede hamılelık :Dsadece annem bana suya ıdrar koydu ıste koca karı yontemlerı var dedı bıde cocuk yatagın dolu dedıler el yordamıylada bılmıyoum artık ınandırmak ıstemıorum kendımı cunku sonnra sonuc negatıf olunca ınsan uzuluo;(

günaydın canlar nasılsınıız cumartesinin sakinliği çökmüş gene. bende koçişkoya pizza yaptım bugün ama çok yemişim geri çıkarttım yahu :(((

günaydın canlar nasılsınıız cumartesinin sakinliği çökmüş gene. bende koçişkoya pizza yaptım bugün ama çok yemişim geri çıkarttım yahu :(((

günaydın kıslaaarrrrr:) nasılsınız inşallah. çok güzel bi hava yine bu günde. zindelik depoluyo insana. tabiii bana teğet geçiyo zindelik:) çok yorgunum daha doğrusu dün çok yorulmuştum. kocamın enejjisine ayak uydurmaya çalışrım. patladı elimde:) daha da yeni uyandım. kahvaltı yapacağım şimdi. iyi pazarlaaaaarrrrrrrr:))))))))

opsessif. yeni çekti dikkatimi bir gün var seninle aramızda. çok mutlu oldum canım yaaa. neyse öptüm gelirsen görüşürüz:))))))

Back