Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Merhaba hanimlar, yazdiklarinizi okudukca bende heyecanlaniyorum:))
Ah ahh, stressiz beraber nasil olunur ki, bebis istiyorken.
Esim benden daha heyecanli birde.
Daha calismalara da baslayamadik bu ay.

valla canikomm.ben artık herşeyi oluruna bırakıyorum.ilkinde çok stres yapmıştım.prolaktinim yükselmişti.ilaçla düşürdüm hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim.o yüzden artık rahatım.çünkü hayırlısıysa gelsin diyorum o kadar.sende rahat ol ki hamile kalman gecikmesin canım.:))

aynen cnm benim kocişşş seviyo öle seyleri bana kalsa odamdan çıkmam diyorum ki bebiş olsun işim biter senle diyorum sinirleniyo şaka yaoıorum tabiki

benim kocişte sever fantaziyi ama allah tan çok yoruluyoda fırsatı olmuyo hahahahaah

ayy bi kere hiç unutmam.abimle eşi bize yatıya geldiler.o günde yumurtlama günü kocamı zor ikna ettim yaa.ses çıkarmamak için ammada uğraşmıştık yaww.

sen iyisin benim eşimin babannesi geldi 1 ay bende kaldı adama bir ay yaklaşmadımmm gözlerinin önü bile karardı adamcığımın

herşey yerine gelir canım.sen sıkıntı yapma.bu ay olmazsa bi kaç ay sonra diktirirsin perdeni.bebek daha önemli şimdilik....benim evim küçük bebek odası koyacak oda yok :))) almıycam eğer hamile kalıp doğurursam.bi yatakla idare edicek maalesef.büyük eve geçince artık yaparız bişeyler..amannnnnn sağlıkla doğsunda odası olmasın,beşikte varsın yatsın eşşek sıpasııııııı

bende kiradayım ama heves ettiğim için yapıcam tatlım . mutfağa diktiririmde o beğendiğim kalır şimdi . aman bebek odası yapcam ama kışın doğucağı için benim ev sobalı sobanın olduğu yere kurucam beşiği tatlım yazın anca odasında yatabilecek benim sıpamm

sen iyisin benim eşimin babannesi geldi 1 ay bende kaldı adama bir ay yaklaşmadımmm gözlerinin önü bile karardı adamcığımın

ooo sizinki baya zormuş anam yaaaa.kocan iyi dayanmış o kadar.benimki ne yapar eder bi çare bulurdu

saol canım amin darısı sizlerin başına inş hayırlısı olsun tatlım

Allah ım sağ salim sana kavuştursun oğluşunuda odasız olsun canım.önemli olan sağlıklı olmanız :)))ben de kiradaydım.kaynanam epey yardım etti para olarak bu evi aldık.1+1 evim.ama sanırım 1-2 seneye kalmaz yeniden kadıköye geri döneriz.eşim de bende alışamadık mahalleye.sabah gidip akşam geliyoruz Allah tan kimseyi görmüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…