- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Merhaba hanimlar, yazdiklarinizi okudukca bende heyecanlaniyorum:))
Ah ahh, stressiz beraber nasil olunur ki, bebis istiyorken.
Esim benden daha heyecanli birde.
Daha calismalara da baslayamadik bu ay.
aynen cnm benim kocişşş seviyo öle seyleri bana kalsa odamdan çıkmamdiyorum ki bebiş olsun işim biter senle diyorum sinirleniyo şaka yaoıorum tabiki
ayy bi kere hiç unutmam.abimle eşi bize yatıya geldiler.o günde yumurtlama günü kocamı zor ikna ettim yaa.ses çıkarmamak için ammada uğraşmıştık yaww.
şuan o kadar para yok kenardaki paradan almayı düşünüyorum biraz daha para katmam lazım onun için kocişi kandırmam lazım ama adamada acıyom yaa akşama kadar sıcakta yanıyo şimdi ibde bebek odası alıcaz . artık satılmazsa 1 kaç ay sonra alırım heralde satılırsada yenisi diktiririm:)
herşey yerine gelir canım.sen sıkıntı yapma.bu ay olmazsa bi kaç ay sonra diktirirsin perdeni.bebek daha önemli şimdilik....benim evim küçük bebek odası koyacak oda yok :))) almıycam eğer hamile kalıp doğurursam.bi yatakla idare edicek maalesef.büyük eve geçince artık yaparız bişeyler..amannnnnn sağlıkla doğsunda odası olmasın,beşikte varsın yatsın eşşek sıpasııııııı
ooo sizinki baya zormuş anam yaaaa.kocan iyi dayanmış o kadar.benimki ne yapar eder bi çare bulurdu
sen iyisin benim eşimin babannesi geldi 1 ay bende kaldı adama bir ay yaklaşmadımmm gözlerinin önü bile karardı adamcığımın
ooo sizinki baya zormuş anam yaaaa.kocan iyi dayanmış o kadar.benimki ne yapar eder bi çare bulurdu
aslanım benim beaaaaa.valla bende affetmem gözünün yaşına bakmam eşimin
ama o zaman yeni evliydimm.yavru ceylangibiydim sekiyordum evin içinde şimdi değil babannesi yedi cet sülalesi gelsin affetmemmm
allah ım sağ salim sana kavuştursun oğluşunuda odasız olsun canım.önemli olan sağlıklı olmanız :)))ben de kiradaydım.kaynanam epey yardım etti para olarak bu evi aldık.1+1 evim.ama sanırım 1-2 seneye kalmaz yeniden kadıköye geri döneriz.eşim de bende alışamadık mahalleye.sabah gidip akşam geliyoruz allah tan kimseyi görmüyoruz
bende kiradayım ama heves ettiğim için yapıcam tatlım . mutfağa diktiririmde o beğendiğim kalır şimdi . aman bebek odası yapcam ama kışın doğucağı için benim ev sobalı sobanın olduğu yere kurucam beşiği tatlım yazın anca odasında yatabilecek benim sıpamm
hadııı kızlar yokmu yenı hamıs haberlerı kızlar ya uzayan akındı ne deme ya 2 gundur bana oluyorrr
pembemasal slm cnm uzayan akntı yumurtlama günü olur die bilorum reglinin kaçıncı günü
normalde temmuz 10 ama gecıkebılır de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?