• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hadi yaaaa benimde 10 gün oldu adet dün bitti bugün artıkkkk:21: cilala parlat cilala parlattt .bugün balkon fantazisi denicem hafta sonu deniz fantazisi oleyyyy çok heyecanlı bir haftaaaa:9:

Sapıkkkkk:52:Ayyy bana ne uzak kelımeler nasıl bısıydı unuttumda:34:

hanım hanım senin ağzını carrrrrrrtttttt diye ayırırım sen kime edepsiz diyonnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter be kaydım işte salon çizgimdennn bana bak bak bana süprüntü senin o dişlerin döker cebine koyaarrr yokyok hap niyetin yutturum

Yok yok ben kesin karar verdim MART annelerının topıgıne gıdecem bu ne yaaaaaaaaa diş dökmeler kaymalar olmaz karedesimm benim bebegim bunlara tanıklık edemez:9:Annesinin edebinden almalı :27:

abboooooowwwwwwwwwww bak sen şu edepsizeeeee... yok anam yoooookkk sen herşeyini torbaya koymuş ağzınıda büzdürüp atmışın bi köşeyeeeee.... ayyyhhhhhhh delirtme beni beaaaaaaaaaaaa döverim seni naaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn..........

Ahahahahahah deliler yaaaaaaaaaaaa :54:

Pembişim seni umutlandırmak istemiyorum ama umud çok güzel bir duygu canım benden de yumurta akı gıbı akıntı gelıyordu cok fazla gunluk ped kullanıyorum her namazda cıkarmak zorunda kalıyordum yani hamiş olabılırsın ALLAHın izniyle ama sen yıne hayallere kapılma canım oluruna bırak sen zaten bu ay bebiş istemiyordun ki:9: poc onu halledecektın ama rabbim suprız yaptı dıye dusun lutfen :16:
kız deme :)) hayrılısı adet bıle olsam sevınıcem de Rabbim suprız de yapabılır ya nasip Kandilin mubarek olsun canım bu gece dualarımız gok yuzunde bulusun bızler ıcın de dua et Allah sana saglıklı hayırlı Allahın secdıgı bır kul olan evlat nasip ettsın canım benım
Ne sıcagı pembişim bunlar manyak manyak sana basan sıcak hamılelık ateşi canım:16:

kız :D ayse gıttı sen basladın pskolojık celıskılere sokmaya:)) ayse demısken baya bı cozurtu dun kız yırım ben onuuu gelır sımdı nerdeyse:16:

Selamun Aleyküm.Mutlu, Huzurlu ,Sağlıklı Bir Gün diliyorum..BERAT KANDİLİ'nizde Kutlu Olsun...

Anaaa kızz kandılmı bu gece allah allah hıc aklıma gelmedı yaaa tuhhhh bende sabah karsı şey yapmıstım öff yaaa tühhh allah kahretsın nasılda gunaha girdimmm:14:

Gunaydin arkadaslarim mubarek berat kandiliniz mubarek olsun. Rreglim denk geldigi icin dualarima ara verdim ama si bugun arkadasiniz zuleyhayada dualarinizda yer acin emi. Bende gonulden diliyorum hepinizinbirerr hamis birer anne adayi olup ornek anneler ornek kullar olmamiz adina. Hastalara sifa dertlere deva olan rabbim bizimde sesimizi duysun,isteklerimizi tek tek gerceklestirsin in. Aminnn...

De geettt ben sizlerle bir olurmuyum :19:hatta bu forum bebegımın terbıyesını de bozabılır dusuncesıyle MART annelerının yanına gıdeyım:9:teyzelerı gıbı cadoloz olur dıye tırsıyom hele ayse teyzesıyle ımrengan teyzesı cız yaparım agzınıza hmmmm:20:yoldan cıkaracaklar bebısımı:27:(sanki çok yoldada böyle annesı varken):21:

tamam tamam bırak git sende bizi hadi git unut biziiiiii :5: hadi arkana bile bakmadasn gitt

Gunaydin arkadaslarim mubarek berat kandiliniz mubarek olsun. Rreglim denk geldigi icin dualarima ara verdim ama si bugun arkadasiniz zuleyhayada dualarinizda yer acin emi. Bende gonulden diliyorum hepinizinbirerr hamis birer anne adayi olup ornek anneler ornek kullar olmamiz adina. Hastalara sifa dertlere deva olan rabbim bizimde sesimizi duysun,isteklerimizi tek tek gerceklestirsin in. Aminnn...

Amin canım benım bu aksam sen dahıl hepınız dularımdasınız sızlerde benı dualarınızdan eksık etmeyın Allah yar ve yardımcımız olsun Amin:16:

kız deme :)) hayrılısı adet bıle olsam sevınıcem de Rabbim suprız de yapabılır ya nasip Kandilin mubarek olsun canım bu gece dualarımız gok yuzunde bulusun bızler ıcın de dua et Allah sana saglıklı hayırlı Allahın secdıgı bır kul olan evlat nasip ettsın canım benım

kız :D ayse gıttı sen basladın pskolojık celıskılere sokmaya:)) ayse demısken baya bı cozurtu dun kız yırım ben onuuu gelır sımdı nerdeyse:16:

geldimmmm bileeeeee ahahahahah neşem tavanlarda dün kocama benim tarlaya tohum attııı belki tutarr

ısyankar grıl ne oluyor kızz:))) gıtmez kımse bı yere hamıle kalsam dogursam bıle cocuk buyuturken bıle yazarım ben Allah ızın verırse valla sızde bı yere gıtmeyın

vefakar arkadaşım benimn ecem bizi terk edicekmiş ühühüühüh:43: benim içinde dua edin tamam mııı nütfennnnnnn

Back