- Konu Sahibi pembemasal
ben küfür eden kadın seviyorum yaa bi kere daha karar verdim :) aşüüüüfffteee diye bağırsaydın birde ayşem :)
Asifteeeeeeeeee seni adi batasicik kadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben küfür eden kadın seviyorum yaa bi kere daha karar verdim :) aşüüüüfffteee diye bağırsaydın birde ayşem :)
Hayatim dikkar et kendini sakin usutme tamammi ay sabirsizlikla bekliyorum.bide kan verseneya kızlar ayıp olucak belkı ama bende parca parca akıntı gelıyor :Sbu ne sımdııı
Ne umudu yaa sen hamissin kizimm allamm yaaa hamis hamiss ne guzel bi kelime tebrik ederim zaten umutluydun anneler hisseder bende hamileligimi ilk kendim hissederek test yapmistim. Tebriklerr
Temmuz ayının ilk hamileleriii sizlerin adına çokkkk mutlu oldum.Güzel Allah ım sağ salim kucaklarınızada almayı nasip etsin inşalllahhhhh.Biz diğer bebek bekleyenlerinde dualarını kabul etsin inşallahhhh..Allah ım herkesin yardımcısı olsunnn :)))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)))ayyyy biliyordum yaaa seninde hamile olduğunu hissetmiştim ayyy çok mutlu oldum darısı biz olmayanların başına
teşekkür ederim acemi periiiiiiiiiiii3 değil 4 hamişimiz varmış. Özge sani de tebrik ederim
şu fantezilerinden biraz bahsetsene ayşemmmm..nasıl oluyormus bu balkon fantezisi:)hadi yaaaa benimde 10 gün oldu adet dün bitti bugün artıkkkk cilala parlat cilala parlattt .bugün balkon fantazisi denicem hafta sonu deniz fantazisi oleyyyy çok heyecanlı bir haftaaaa
arkadaşlar mrb ben haziranın 6sında adet oldum ve klomen kullandım ayın 18inde çatlatma ignesi vuruldum adetimi ben bugün beklerken pazar ve pazartesi kahverengi leke geldi bugün dayanamayıp test yaptım 2. cizgi silik cıktı 2.testide de yaptım oda aynı şekiilde şimde ben hamilemiyim cvp yazarsanız çok sevinirim.
arkadaşlar mrb ben haziranın 6sında adet oldum ve klomen kullandım ayın 18inde çatlatma ignesi vuruldum adetimi ben bugün beklerken pazar ve pazartesi kahverengi leke geldi bugün dayanamayıp test yaptım 2. cizgi silik cıktı 2.testide de yaptım oda aynı şekiilde şimde ben hamilemiyim cvp yazarsanız çok sevinirim.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)))
teşekkür ederim acemi periiiiiiiiiiii
şu fantezilerinden biraz bahsetsene ayşemmmm..nasıl oluyormus bu balkon fantezisi:)
inşallah benim de olur dua edin bana lütfen bu ay için başlıcaz çalışmalara çok heyecanlıyım bu ay tutar mı acaba diye
ya kızlar ayıp olucak belkı ama bende parca parca akıntı gelıyor :Sbu ne sımdııı
Hayatim balkon fantazisini birazdan uygulucam sabah anlatirim diger fantazileri uyguladikcA anlatirim ok
KIZ hıc umıtım yok ama pozıtıf dusunuyorum dedıgın gıbıHayatim dikkar et kendini sakin usutme tamammi ay sabirsizlikla bekliyorum.bide kan versene
bebısım hıc sanmıyorum ama (((slm kızlar ben geldim eşim arkadaşları aradı gel bi yüzünü görelim dediler ne zamandır gitmiyodu eşim onların yanına gitti bende size bakim dedim ama kimse yok. pembişimmm hadi güzel haberler verirsin inş bizlere kuzummmm
inşallah yerleşme kanamasıdır :) devamı geldimi yoksa iki yada üç kez parça parça mı geldi ????
ya kızlar ayıp olucak belkı ama bende parca parca akıntı gelıyor :Sbu ne sımdııı
sersem bilmiyosun iştee bilmiyorsun aaaaaaaaaaaaaa öf ya kaliteli kız çizgimden çıkartma beniiiii edepsiz damarım çatlıcak şimdi senlen dedikodu yapılmıyorrrr.ece yiii getirin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa