• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

slm kızlar ben geldim eşim arkadaşları aradı gel bi yüzünü görelim dediler ne zamandır gitmiyodu eşim onların yanına gitti bende size bakim dedim ama kimse yok. pembişimmm hadi güzel haberler verirsin inş bizlere kuzummmm

Ne umudu yaa sen hamissin kizimm allamm yaaa hamis hamiss:-P ne guzel bi kelime tebrik ederim zaten umutluydun anneler hisseder bende hamileligimi ilk kendim hissederek test yapmistim. Tebriklerr

böyle şeyler duymak çok mutlu ediyor benii:) bi de bugun carşıya gittim kardeşimle. arada bi bas dönmeleri girdi. tökezledim. çok su içiyorum vs.. sağ kasık tarafıma anlık sancı giriyo.. ozaman diyorum ki işte; evet sanırım hamileyim:)) yarın öğrenir ögrenmez ileticem sizlere. çok teşekkür ederim..

Temmuz ayının ilk hamileleriii sizlerin adına çokkkk mutlu oldum.Güzel Allah ım sağ salim kucaklarınızada almayı nasip etsin inşalllahhhhh.Biz diğer bebek bekleyenlerinde dualarını kabul etsin inşallahhhh..Allah ım herkesin yardımcısı olsunnn :)))))

teşekkür ederim casper:) çok şekersin!amin diyoruz dualarına.. bu arada dayanamayıp söledim kocacıma. yıldönümüne bekleyemezdim zaten..:46::46::46::46::46:

:49::49::49::49:

ayyyy biliyordum yaaa seninde hamile olduğunu hissetmiştim ayyy çok mutlu oldum darısı biz olmayanların başına
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))):24:
3 değil 4 hamişimiz varmış. Özge sani de tebrik ederim
teşekkür ederim acemi periiiiiiiiiiii
hadi yaaaa benimde 10 gün oldu adet dün bitti bugün artıkkkk:21: cilala parlat cilala parlattt .bugün balkon fantazisi denicem hafta sonu deniz fantazisi oleyyyy çok heyecanlı bir haftaaaa:9:
şu fantezilerinden biraz bahsetsene ayşemmmm..nasıl oluyormus bu balkon fantezisi:)

arkadaşlar mrb ben haziranın 6sında adet oldum ve klomen kullandım ayın 18inde çatlatma ignesi vuruldum adetimi ben bugün beklerken pazar ve pazartesi kahverengi leke geldi bugün dayanamayıp test yaptım 2. cizgi silik cıktı 2.testide de yaptım oda aynı şekiilde şimde ben hamilemiyim cvp yazarsanız çok sevinirim.

arkadaşlar mrb ben haziranın 6sında adet oldum ve klomen kullandım ayın 18inde çatlatma ignesi vuruldum adetimi ben bugün beklerken pazar ve pazartesi kahverengi leke geldi bugün dayanamayıp test yaptım 2. cizgi silik cıktı 2.testide de yaptım oda aynı şekiilde şimde ben hamilemiyim cvp yazarsanız çok sevinirim.

Ay canim benim hamilesin sevinsene hayatim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:))):24:

teşekkür ederim acemi periiiiiiiiiiii

şu fantezilerinden biraz bahsetsene ayşemmmm..nasıl oluyormus bu balkon fantezisi:)

Hayatim balkon fantazisini birazdan uygulucam:32: sabah anlatirim diger fantazileri uyguladikcA anlatirim ok:34:

inşallah benim de olur dua edin bana lütfen bu ay için başlıcaz çalışmalara çok heyecanlıyım bu ay tutar mı acaba diye

kızlar ne var ne yok ya... ? her ay sabırsızlıkla beklemekten öldüm ya... hamişlerimizi tebrik ediyorum... yaptığınız özel bişey varsa söylesenıi :1::49:

inşallah benim de olur dua edin bana lütfen bu ay için başlıcaz çalışmalara çok heyecanlıyım bu ay tutar mı acaba diye

canm ben 3 ay önce başladım tık yok daha bi gün gidip dizi senaristleriyle kavqa etcem adam ceketii atsa hamile kalıyolar :1: ilk ay hamile kalma şansı %25 öyle okumuştum bir yerde...
:21:

Hayatim dikkar et kendini sakin usutme tamammi ay sabirsizlikla bekliyorum.bide kan versene
KIZ hıc umıtım yok ama pozıtıf dusunuyorum dedıgın gıbı

slm kızlar ben geldim eşim arkadaşları aradı gel bi yüzünü görelim dediler ne zamandır gitmiyodu eşim onların yanına gitti bende size bakim dedim ama kimse yok. pembişimmm hadi güzel haberler verirsin inş bizlere kuzummmm
bebısım hıc sanmıyorum ama :((((

inşallah yerleşme kanamasıdır :) devamı geldimi yoksa iki yada üç kez parça parça mı geldi ????

yok canım kan degıldı kı ama ınsAllah

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin :nazar:

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ:nazar:

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE :49:

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Ozgeozal HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Gry86 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE:49:

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

MFN84 18 temmuz

Acemiperi 26 temmuz

Ebru_1907 31 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Zuzu4742 3 agustos

OGİBİ Beklemede

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim :nazar:

merhaba kızlar bu aydan çook umutluydum ama, maalesef bu gün regl oldum.:43::43::43: ne kadar düşünmicem,takmicam bu sefer desemde,yapamıyorum. şu an sanki bütüün hayallerim uçup gitmiş gibi hissediyorum.herşeye rağmen yeni bir ay, yeni bir umut demek.bat 3 ağustos kızlar Allah isteyen, dileyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.AMİN

merhaba kızlar bu aydan çook umutluydum ama, maalesef bu gün regl oldum.:43::43::43: ne kadar düşünmicem,takmicam bu sefer desemde,yapamıyorum. şu an sanki bütüün hayallerim uçup gitmiş gibi hissediyorum.herşeye rağmen yeni bir ay, yeni bir umut demek.bat 3 ağustos kızlar Allah isteyen, dileyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.AMİN

Çaresiz kalmaktan,tembellikten,korkaklıktan,cimrilikten,yaşlılıktan ve kabir azabından sana sığınırım.Allah'ım nefsime takvayı ver nefsiimi temizle,onu temizliyenlerin en hayırlısı sensin ve onun mevlasıda,yardımcısı da sensin.Allah'ım faydasız ilimden,korkmayan kalpten,doymayan nefisten,kabul olmayan dua dan sana sığınırım...Biz aciz kullarının dualarını tez zamanda hayırlara çevirerek nasip eyle YARABBİ...:emir_bebek:

ya kızlar ayıp olucak belkı ama bende parca parca akıntı gelıyor :Sbu ne sımdııı

Pembişim seni umutlandırmak istemiyorum ama umud çok güzel bir duygu canım benden de yumurta akı gıbı akıntı gelıyordu cok fazla gunluk ped kullanıyorum her namazda cıkarmak zorunda kalıyordum yani hamiş olabılırsın ALLAHın izniyle ama sen yıne hayallere kapılma canım oluruna bırak sen zaten bu ay bebiş istemiyordun ki:9: poc onu halledecektın ama rabbim suprız yaptı dıye dusun lutfen :16:

sersem bilmiyosun iştee bilmiyorsun aaaaaaaaaaaaaa öf ya kaliteli kız çizgimden çıkartma beniiiii edepsiz damarım çatlıcak şimdi senlen dedikodu yapılmıyorrrr.ece yiii getirin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:9::9::9::9::9:

De geettt ben sizlerle bir olurmuyum :19:hatta bu forum bebegımın terbıyesını de bozabılır dusuncesıyle MART annelerının yanına gıdeyım:9:teyzelerı gıbı cadoloz olur dıye tırsıyom hele ayse teyzesıyle ımrengan teyzesı cız yaparım agzınıza hmmmm:20:yoldan cıkaracaklar bebısımı:27:(sanki çok yoldada böyle annesı varken):21:

Back