Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

canım bende aranıza yeni katıldım gerçi 6 yıl önce ilk kızımda hamileliğim boyunca hep girmiştim ve o kadar memnun olmuştum ki psikolojik olarak destek veriyo buradaki anne adayları 10 temmuz benimde hadi bakalım hayırlısı allahtan

Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

tekrardan hosgeldın canım aramıza sen tecubelısın arada ac ta senın tecubelerınden yararnalalım:) ben de pco yum tedavı gordum temmuza beklemedeyım:) Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

merhaba kızlar,
benide listenize eklermisiniz?
bat 5 temmuz.
inş bu ay hepimiz mutlu haberler alırız

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

bnm bat 1 temmuz arkadaslar inş temmuz ayının ilk müjdesini bn weririmmm..çok istiyorum artık bebekkk..bu ay bu topikte herkes hamile olsun inşAllahhhhhhhhhhh...

tekrardan hosgeldın canım aramıza sen tecubelısın arada ac ta senın tecubelerınden yararnalalım:) ben de pco yum tedavı gordum temmuza beklemedeyım:) Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

canım varya ben ne umutsuz anneleri gördüm dertlerini dinledim kimisinin 6 yıl sonra olmuş bebeği kimisinin 18 yıl sonra onun için oldurmazı olduran rabbimden umudumuzu kesmeden her ay ümitli bir şekilde başlayalım ..... şimdi pco ne oluyor canım benim önce onu bi anlayayım hiç duymamıştım insan ilk tecrübesinde bişey anlamıyo acemilik oluyo ama ikincide inş. herşeyi bildiğim için rahat olur sanıyorum benim hamileliğim çok zor geçti bebek tersti ama doğumda bir o kadar kolaydıki sorma rüya gibi bir uyudum birde uyandığımı hatırlıyorum onun için öyle korkulduğu gibi değil

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

benimde 10 temmuz inşallah bu ay olur bunca yaşadıklarımdan sonra umudum olur.

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

TEMMUZ LISTEMIZ

Ozgeozal 2 temmuz

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Âmin.Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…