- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
Merhaba arkadaşlar bir topıgımızı daha acmıs bulunuyorummedem ayı yarıladık yavas yavas temmuze gecı yapanları ozeltle gecıerek Allah bu ay herkezın yuzunu guldursun dıyorum Amin
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
TEMMUZ LISTEMIZ
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
canım bende aranıza yeni katıldım gerçi 6 yıl önce ilk kızımda hamileliğim boyunca hep girmiştim ve o kadar memnun olmuştum ki psikolojik olarak destek veriyo buradaki anne adayları 10 temmuz benimde hadi bakalım hayırlısı allahtan
tekrardan hosgeldın canım aramıza sen tecubelısın arada ac ta senın tecubelerınden yararnalalım:) ben de pco yum tedavı gordum temmuza beklemedeyım:) Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin
Bismillahirrahmanirrahim Haziran Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
TEMMUZ LISTEMIZ
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Herkese selam"Bir müslüman, arkadaşının gıyabında dua edince, bir melek de ona,
Aynen bir mislini de ALLAHÜ Teâlâ sana versin diye dua eder
hoşbulduk. :) saol bana güç verdi msjın .. ben bebekleri çok seviyorum.. ama korkularım var bakamam diye çünkü bazı bebişler çok yaramaz.. ama söledğin gibi. Allahın bize en hayırlsını vereceğinden şüpemiz mi var.. hem bazen düşünüyorum o küçücük eller burun ayaklar.. o minnacık bebiş ..gerçekten aslında biz değil allah büyütüyor..onları ... rabbim bana sana ve herkeze nasip etsin inşallah ...
benimde 10 temmuz inşallah bu ay olur bunca yaşadıklarımdan sonra umudum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?