Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ayyyy ben rüyanı okudumda bebeğim çok etkilendim vallaaa... hadi bu ay bi atak yap bizede umut olsunnn nüüüfffeeeennnnnn

bizde seniiii seviyoruzzzz ayyy akşamadA KÖFTE VAR iyi hatırlattın

hadi yaaaa benimde 10 gün oldu adet dün bitti bugün artıkkkk cilala parlat cilala parlattt .bugün balkon fantazisi denicem hafta sonu deniz fantazisi oleyyyy çok heyecanlı bir haftaaaa

benimde bugün bitiyo 4 gözle bekliyo valla.. akşamada arkadaşlarım gelecek kocişi kovdum evdenn... bu akşam zor gibiiii.. çatlasın oooooooohhhhhhhhhhh canıma deysiiiinnnn

kızım bırak su fantazıyı normal nenelerımız annelerımız gıbı yap sunu da tutur aaaa

nam normal yolları denedim olmadı dur fantazilerle denicem anacım şimdi düşündümde su fantazisini en iyi yapmıyayım kocamın tohumlarııı suyun içindeee giderrr bana birşey kalamzzzz en iyisii normal yolll hahahahahaha.ayyy allahtan tanıdık kimse yokkk ayyyy ne ayıpppp

kız goguslerım 2 haftadır hassas adet bıle olsam sevınıcem

ehhh bizimde öyle bi durumumuz var adet oluncada seviniyoz olmasakta umutlanıyoz... kafayı yiycemm beeeaaaaa bu neeeeeeeeeeeeeeee salon kadını çizgimden çıkacam şimdi haaaaaaa.......

Son düzenleme:

irmegan aslında senın kayınvaldenın cok yakın akrabası canım ama caktırmıyordu sımdı ayıp oldu kadına ufff bunu soylemıyıcektımm

ayşeeeeee evet ben kaynananın çok yakın bi akrabasıyım.. seni hergün burdan takip ettim.. ne edepsiz bi gelinmişsin seeeeeennnn özel mözel kalmamışşşşş tüüüüüü edepsiz kadın kaynanana söyliycim seniiii....

ehhh bizimde öyle bi durumumuz var adet oluncada seviniyoz olmasakta umutlanıyoz... kafayı yiycemm beeeaaaaa bu neeeeeeeeeeeeeeee salon kadını çizgimden çıkacam şimdi haaaaaaa.......

sakın canım sakınn olucak hersey kız turkıyede bırıne yorumlatın su ruyamı yok mu yakınınızda esrarengız bır teyze

hanım hanım senin ağzını carrrrrrrtttttt diye ayırırım sen kime edepsiz diyonnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter be kaydım işte salon çizgimdennn bana bak bak bana süprüntü senin o dişlerin döker cebine koyaarrr yokyok hap niyetin yutturum

abboooooowwwwwwwwwww bak sen şu edepsizeeeee... yok anam yoooookkk sen herşeyini torbaya koymuş ağzınıda büzdürüp atmışın bi köşeyeeeee.... ayyyhhhhhhh delirtme beni beaaaaaaaaaaaa döverim seni naaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn..........

ben napıyorum biliyomusunuzzz eylül anneleri topiğini okuyorumdaaaa sanki hiç o duyguları yaşayamayacakmışım gibi geliyooooo

acemi perim canım.. sabırsızlıkla bekliyorum müjde vereceğin günü.. bu kadar dua boşa gidemez yaa ...bizi yalnız bırakma ara sıra uğrarım ne demek..

ben napıyorum biliyomusunuzzz eylül anneleri topiğini okuyorumdaaaa sanki hiç o duyguları yaşayamayacakmışım gibi geliyooooo

Hiç umutsuz olma canım. Her şeyin bir vakti vardır elbet. Allah hayırlı evlat versin
acemi perim canım.. sabırsızlıkla bekliyorum müjde vereceğin günü.. bu kadar dua boşa gidemez yaa ...bizi yalnız bırakma ara sıra uğrarım ne demek..
Her gün bakarsam yeniden psikolojik semptomlar yaşarım diye korkuyorum ne yapayım Aslında içimin tertemiz olduğunu bebeğe hazırlandığını hissediyorum ama bu istediğimi geniş zamana yaymak istiyorum. 26 temmuzda kırmızıları görünce üzülmeyeyim diye
ya kızlar ayıp olucak belkı ama bende parca parca akıntı gelıyor :Sbu ne sımdııı

Canım eğer üşütmediysen, akıntın şeffaf ya da beyazsa umutlanmaya başla derim

kızzzzzzzz beyaz usutmedım her halde :S gogsumde de hassasıyet var ama ya nasip hayırlısı:)))

ben küfür eden kadın seviyorum yaa bi kere daha karar verdim :) aşüüüüfffteee diye bağırsaydın birde ayşem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…