Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Arkadaslar bende aranıza yeni katıldım BEnide ekleyin bat tarihim 18 Temmuz.. 4 aydır deniyoruz ama maalesef hala bebisimiz bize gelmedi...

ayyyy biliyordum yaaa seninde hamile olduğunu hissetmiştim ayyy çok mutlu oldum darısı biz olmayanların başına

canımm çok teşekkürler.. Ne keyifli bir şeymiş boyle kutlanmak yahu.. Allah en kısa zamanda tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin dualarımız sizinle..

test sonucu 4 haftalık dediiiiiiii.. 138.4 müş .. kafam bi dünya oldu elif senin değer neydi bat neydi sat neydi düşükmü bu değer yahu ?

canım şu an en düşük değer benim sanırım 60 benimki
sat 31 mayıstı ama bat hesaplayamıyorum ben çünkü en adetim 15 gün geç olmuştu hiçbir zaman vaktinde olmamıştır benim adetlerim
bakalım perşembe ya da cuma tekrar kan vereceğim inşaallah yükseliş gösterir ona göre doktora göstereceğim
senin değerin maşallah güzel çıkmış

temizliğe çok dikkat ediyorum zaten.. geçer inşallah cnm yaa...

Senin test sonuçlarında güüüpgüzel çıksın inşallaahhh ve hemeeenn güzel haberi yine ver bize olurmu bebeğim..?

sağol canım .. artıyordur senin değerler merak etme.. bekliyoruz haberleri şöyle 5000 lere fırlamış falan diye gel bak

irmegannnnn ben çok kıskandım şimdi herkesin tarlası yeşermeye başladııı:)))))

hahaaa çok güldüm cümlene.. hiç tarla olarak bakmamıştım benim alt takımlara Allah sizlerin tarlaya da nisan yağmurları bereketi versin üçer beşer yeşerin inşallah amiiiin :)

aminnn inşallahh acaba benim tohumlarda bir bozukluk mu var alırken çin malıda değildi ama arada karıştımı acaba hahahahaha

irmegannnnn ben çok kıskandım şimdi herkesin tarlası yeşermeye başladııı:)))))

ayşem bizim tarlaları kıra vurdu mahsül vermiyo... hele ben iyice umutsuz vakaa yanlız ayşem hatırlarmısın bilmiyorum uzun süren bi adet dönemim olmuştuda sonra çok ağrılı adet görmüştüm doktora gittiğimde doktor bebek istiyomusun diye sormuştu bende evet deyince klomen yazmıştı.. eşimde şimdi başlama diyince reçeteyi yırtıp atmıştım... sonrada kendi kendime söz verdim eşim ilaç lafını açmadan ağzımı açmıcam diye.. dün dediki sen ilaca başlamıcanmı dedi hönkkk dedim ne ilacı aşkım dedim hani bebek için doktor söylemişti ya dedi ben yine hönk sence başlayımmı dedim..? bence başla dedi ama günü geçti regl döneminin 3. günü başlamam lazım dedim ilaç alalım dedi bugün pazar dedim neyse ramazanda başlarsın o zaman dedi.. ramazanda hiç olmaz dedim

ben bebek fikrini eylüle kadar attım kafamdan.. rabbim gönderirseeeeee ne mutlu bana ama olmazsa da nasip kısmet artık yapcek bişi yok

yanlız ayşem senden büyük bi atak bekliyom ben yaaaaaa bi pembişi bide seni 4 gözle bekliyorumm vallaaaaaaaaaaaaaa

inşallah canım hayırlısı bende istiyorumda hayatım ama artık çok fazla hesapla kitapla uğraşmıcam canım ne zaman isterse o zaman kocama sırnaşıcam (mesela bugün)hahahaha adetim yeni bitti.bence sende ilaçlçarını kullanmaya başlarsan daha iyi olurrr.canım ramaznda neden kullanmak istemiyorsun ki

inşaallah canım hepimizin değerleri güzel güzel yükselir sağlıklı sağlıklı hamilelikler geçiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…