- 17 Şubat 2012
- 1.775
- 98
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
çoook teşekkür ederim casper
küçükken bayılırdım casper izlemeye yaaa hatta yayınlansa şimdi bile izlerim
hanımlar günaydııııııııııııııııııın:)
saat 9bucukta sağlık ocagına gideyim dedim ama buün tahlil günü değilmiş. yarın çağırdı doktor. ben de dayanamadım eczanede test aldım.
2 çizgiyi gördüm çok beklemeden.biri pembe biri mor:)
yarın da kan tahlili yaptırcam. ay cok mutluyum. umarım kanda da cıkar da derin bi nefes alrım.
Temmuz ayının ilk hamileleriii sizlerin adına çokkkk mutlu oldum.Güzel Allah ım sağ salim kucaklarınızada almayı nasip etsin inşalllahhhhh.Biz diğer bebek bekleyenlerinde dualarını kabul etsin inşallahhhh..Allah ım herkesin yardımcısı olsunnn :)))))
canımm çok teşekkürler.. Ne keyifli bir şeymiş boyle kutlanmak yahu.. Allah en kısa zamanda tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin dualarımız sizinle..
test sonucu 4 haftalık dediiiiiiii.. 138.4 müş .. kafam bi dünya oldu elif senin değer neydi bat neydi sat neydidüşükmü bu değer yahu ?
iyiyimmm irmegancımmm çok şükürr :)) tahlillwerin peşinden koşturup duruyorummm.Allah tan herşeyin hayırlısı inşallah canım ya..bende de hamile kalmadan önce mantar vardı.doktor 2 hap vermişti.bi tane içiyosun 1 hafta sonra aynı gün bir tane daha içiyorsun.bide krem vermişti.bide doktor demiştiki sıcak suyla yıkama vajinayı sıcak su mantar oluşumunu tetikliyor.iç çamaşırını sürekli ütüle ve hep kuru tut demişti.
bende çok severim o yüzden bu ncki koydum :)))canımm dualarınızı eksik etmeyin bizden olurmu :)))
canım şu an en düşük değer benim sanırım 60 benimki
sat 31 mayıstı ama bat hesaplayamıyorum ben çünkü en adetim 15 gün geç olmuştu hiçbir zaman vaktinde olmamıştır benim adetlerim
bakalım perşembe ya da cuma tekrar kan vereceğim inşaallah yükseliş gösterir ona göre doktora göstereceğim
senin değerin maşallah güzel çıkmış
irmegannnnn ben çok kıskandım şimdi herkesin tarlası yeşermeye başladııı:)))))
sağol canım .. artıyordur senin değerler merak etme.. bekliyoruz haberleri şöyle 5000 lere fırlamış falan diye gel bak
hahaaa çok güldüm cümlene.. hiç tarla olarak bakmamıştım benim alt takımlaraAllah sizlerin tarlaya da nisan yağmurları bereketi versin üçer beşer yeşerin inşallah amiiiin :)
irmegannnnn ben çok kıskandım şimdi herkesin tarlası yeşermeye başladııı:)))))
ayşem bizim tarlaları kıra vurdu mahsül vermiyo... hele ben iyice umutsuz vakaayanlız ayşem hatırlarmısın bilmiyorum uzun süren bi adet dönemim olmuştuda sonra çok ağrılı adet görmüştüm doktora gittiğimde doktor bebek istiyomusun diye sormuştu bende evet deyince klomen yazmıştı.. eşimde şimdi başlama diyince reçeteyi yırtıp atmıştım... sonrada kendi kendime söz verdim eşim ilaç lafını açmadan ağzımı açmıcam diye.. dün dediki sen ilaca başlamıcanmı dedi hönkkk dedim ne ilacı aşkım dedim hani bebek için doktor söylemişti ya dedi ben yine hönk sence başlayımmı dedim..? bence başla dedi ama günü geçti regl döneminin 3. günü başlamam lazım dedim ilaç alalım dedi bugün pazar dedim neyse ramazanda başlarsın o zaman dedi.. ramazanda hiç olmaz dedim
ben bebek fikrini eylüle kadar attım kafamdan.. rabbim gönderirseeeeee ne mutlu bana ama olmazsa da nasip kısmet artık yapcek bişi yok
yanlız ayşem senden büyük bi atak bekliyom ben yaaaaaa bi pembişi bide seni 4 gözle bekliyorumm vallaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım .. artıyordur senin değerler merak etme.. bekliyoruz haberleri şöyle 5000 lere fırlamış falan diye gel bak
hahaaa çok güldüm cümlene.. hiç tarla olarak bakmamıştım benim alt takımlaraAllah sizlerin tarlaya da nisan yağmurları bereketi versin üçer beşer yeşerin inşallah amiiiin :)
inşaallah canım hepimizin değerleri güzel güzel yükselir sağlıklı sağlıklı hamilelikler geçiririz
stres yapmayın hayatım değerlerinizin hepsi yükselicek sende bir ohhhhhhhh çekiceksin
aminnn inşallahh acaba benim tohumlarda bir bozukluk mu var alırken çin malıda değildi ama arada karıştımı acaba hahahahaha
Allah iyiliğini versin ayşem bu gün çok güldürdün beni.. Allah'ta seni güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?