- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ
Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Felsefe 10 temmuz
Ebrsa 5 temmuz
Sarısın27 20 temmuz
Umaynur 19 temmuz
Gulceonur 21 temmuz
Gunes0001 23 temmuz
Deryaf 24 temmuz
Aysem_kas 27 temmuz
Hayaletcasper 14 temmuz
Nazlama 26 temmuz
Kandilll 30 temmuz
Merciminik 25 temmuz
Ecrinayaz 17 temmuz
54julye 21 temmuz
Owner 20 temmuz
Zuzu4742 3 agustos
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Canımsınız ınanın ben hala ne oldugunu bılemıyorum ruya gıbı ve az sonra saat çalacak eşim işe gidecekmiş gibi
canım adet bittikten sonra gün aşırı yap ovulasyon günlerininde de eşinle gün aşırı yap kısacası her gün gün aşırı yap:)kızlar bebek çalışmalarına başlamak için regl biter bitmez mi olmalı.reglim 2-3 gün atar ama bu ay 10 günü geçti mevsimsel galiba yılda birkaç kez oluyor yumurta takibi de yapamayacağım bu ay
küstahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhPembiiiiiiiiiiişşş benim E lerimi daha uzun yaparmısın yaş itibariyle herkesten buyugumve hamılelık şımarıklığımı kullanmak istiyorum
rüya değil canım gerçek herşey gerçek.artık rahatla stres yok heyecan yok rahat ve relax olll ok.akşam kocama söyledim seni hamile diye hadi yaaa falan dedi sevindi.
Zuzu muu nick kardesligiiaramiza hosgeldin... Bende bir dusukten sonra 6.ayim bu ay olmadi olmuyor,sebepsiz oldugunu soyluyor dr en azindan bende problem yok esimide ikna edemiyorum ki gbi muayene olsun. Bende yazin gecmesini bekliyorum napimm... Bende 1 yillik evliyim hiccc dusunmuyordum ama biyolojik yasimin oyununna geldim ggalibaa;-)
slm herkese hayırlı haberler alırız inşallah.benide listeye ekler misiniz
benim bat 3 temmuz bugün regl oldum 10 aylık evliyim daha ilk denememiz olacak bende dualarınız isityorum artık hazırız dedik hadi bakalaım inşallh
küstahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım adet bittikten sonra gün aşırı yap ovulasyon günlerininde de eşinle gün aşırı yap kısacası her gün gün aşırı yap:)
Zuzu muu nick kardesligiiaramiza hosgeldin... Bende bir dusukten sonra 6.ayim bu ay olmadi olmuyor,sebepsiz oldugunu soyluyor dr en azindan bende problem yok esimide ikna edemiyorum ki gbi muayene olsun. Bende yazin gecmesini bekliyorum napimm... Bende 1 yillik evliyim hiccc dusunmuyordum ama biyolojik yasimin oyununna geldim ggalibaa;-)
Bizde gece geldik eve ben hemen burayı açtım anaa bır baktım 29 begenı msjlar tebrıkler kociş dediki valla tam şebeke olmuşsunuz şirket kursaniz zengin olurdunuz dedibirliğimizi kıskandı heralde
Yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiibu akşam eşim beni yemege getirecekmiş (şaşırdııııııııııııımm) netten girin saklı göl yazın cok guzel cok nezıh bır yer banada cok yakın bu bebek öburunden şanslı galıba öbürü zavallım hiç bişe görmeden göçtü gittii
hadi yaaa en kuytu yere götürür heralde kimseler görmesin diye.:) öbürkü bebeği unut bak içimde şu anda büyümeye çalışan bir veya iki bebek var artık onlara yoğunlaş haaa bu arada kaç haftalıkmış
gün aşırı hergün mü 2 günde bir mi canım:))
Bende sordum demedi bişe 5 haftalık olabılır 15 gun sonra kalp atısını duyacaksak malum 7. haftada duyuluyor.anlamadım cıktıktan sonra benımde aklıma geldı kaç haftalıgımkı dıye sordum kendıme acaba dedıde benmı duymadım bıilmiyom vallaa
son adet tarihinden hesapla canım kaç haftalık olduğunu
eceli değerlerine göre 5-6 haftalık olabilir dün aldığım test sonucunda hangi değer aralıklarının hangi haftaya denk geldiği yazıyordu
saklı gölde güzelmiş bu arada
Gittim canım tekrar ıdrar kan tahlılları yaptırdım cok ıyı dedı dr ve bana 2 gu gecmıs olamaz dedı bebek buyuk gıbı dedı ve ıkız olma ıhtımalıde olabılır dedı degerımı yazıyorum
3589 15 gun sonra kalp atıslarını duymaya gıdecez ALLAH izin verirse..senide tebrik ederim rabbim kucagımızada almayı nasıp etsın
Şimdi 31 mayısta adet oldum 6 gun gıttım eeee sımcık kac haftalıgımdır:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?