- Konu Sahibi pembemasal
-
adetin kaç gün geçmişti peki yaptırdığında gerçi benim adetim çok düzensizdir genelde hep geç olrum 3-5 gün önce idrar yapmıştım yine ve tek çizgiydi yani geç döllenme olmuş olabilir değil mi iki gün sonra tekrar yapayım ve doktora öyle gideyim en iyisi
Deryafcim nasilsin tatlim? Gittinmi ermeniye ? Bu hafta esim ermenide gorevliydi dediki super bi hast.hamisligini orada takip edebiliriz benim zaten oraya iki dr.gittigimi bilmiyormus gibi bende biliyorum guzel ama onemli olan guzel dr bulmak. Sen raziysan bende gidicem o kadina?
eceliiiii naptın gşttin mi doktora ne dedi????????????*
süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrr canım tebrik ederim.
allahım bu müjdeyi tekrar nasip etti sana, sağ salim bebişini kucağına al inşallah çoooookkkkk öpüyorum
Tebrikler kusum yaaa,sen bole arada hamileyim diyip bise muzurluklar yaptigin icin ben saka sanmistimmm cok mutluyiumm yaaa... Valla o kdr sevindim ki anlatamam... Dualarin bosa degilmis hemen tombis gobis doldu bakk,cok tattliii:) rabbim kucagina almayi nasip etsin... Belirtilerini ,esine nasil soledigini onun tepkisini cift cizgiye ve dr kadar tum gelismeleri bekliyorum dort gosslee. Oprum tatlimm...
Gittim canım tekrar ıdrar kan tahlılları yaptırdım cok ıyı dedı dr ve bana 2 gu gecmıs olamaz dedı bebek buyuk gıbı dedı ve ıkız olma ıhtımalıde olabılır dedı degerımı yazıyorum
3589 15 gun sonra kalp atıslarını duymaya gıdecez ALLAH izin verirse..senide tebrik ederim rabbim kucagımızada almayı nasıp etsın
slm herkese hayırlı haberler alırız inşallah.benide listeye ekler misiniz
benim bat 3 temmuz bugün regl oldum 10 aylık evliyim daha ilk denememiz olacak bende dualarınız isityorum artık hazırız dedik hadi bakalaım inşallh
anaaaa kız bu ikiz heraldeeee hadi bakalım ailedede varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?