Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

3 yasında oglum var onun biraz daha büyümesini istiyorum artı kaynanamla beraberim evim olsun öyle olsun diyorum ama bılmıyorum
cevremdekiler hep diyor ki. keşke beklemeseydim ikisi beraber büyüseydi. diğeri büyüyünce ikinci bir minik çok zor geliyor ugrasmak zor. yani yorucu. eski enerjim yok. yine de tabi son karar ebeveynlerin:)
Kizlar biraz evvel vc ye gittim idrarimi yaparken canim cok yandi simside sizliyor. Bu hafta oldu cokta titizim bu konuda ama su sini azalttim normalde 3litre icen ben simen fazla 5 bardak. Ramazandan mi??
sadeece su içmek değil de kasıklarına (bacak aralarına) ve ayaklarının altına sıcak su koy. çok etkili gerçekten..
Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil
mükemmel ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kizlar cook sicak bunaldik iyice artik birde oruc birlesince evde baya bunaldigimi farkettim yazliga gidecegiz aksam bakalim nasil gececek oruc orada en azindan kayinvalidem yapacak yemegi falan ben dinlenirim iki gun bari aksamlarida sahilde yururuz serin serin ... Iftardan sonra kup gibi oturup kaliyorum ya takatimm olmuyor esim hadi cikalim biraz diyo ben hayirrr uyicammm modundayim. Oructan once 7 de yemek yenir kafa neereye biz orayaaa:) karnim agriyo ayricaa adet olmayi bekliyorum dort gozle gelsin bitsin hemencikkk

zuzu ordamısın birşey danışacağım

kızlar ben geciktim biliyorsunuz bu gün 34 ne kanda ne yaptığım idrar testinde çıkmadı fakat akşam idrarı siteril kaba yaptım ççok bulanık aynı zamanda tortulu yani sanki bütün spermler orda

günaydın kızlarr

Hosgeldin bebeim nasiliz bugun? Bebein nasil uzmuyo anneyi ins. Bak senin 12 gun soonra cikan degerin sonucunda sunu farkettim sastrem, yumurtlama falan hikaye adet gorene kdr gun asrii... Tabi birileri dayanabilirsee,iyy allahimm! Gerci ben ole yapiyom ama yinede olmadi yaaa...

kızlar yarın doktora gideceğim kalp atışları için. ne olur dua edin bana gerçekten çok ihtiyacım var. sanki dünya benim omuzlarımda sanki eziliyorum o yükün altında. kimseye anlatamıyorum derdimi. yine bu bebek sağlıksız almamız gerekecek diyecek doktor diye çok korkuyorum. ne olur RABBİM yaşatmasın bana bunu yine. hayırlısını versin RABBİM. ne olur sizde benim için hayırlısına dua edin. çok korkuyorum. ben bu hayatta çok yoruldum kızlar. güzelliğin en harikasını eşim sanıyordum ama çocuğunun olması başka bi duygu. çok alıştım ben bu bebeğin annesi olmaya. RABBİM inşallah nasip etsin bana bu süreci sağlıkla mutlulukla tamamlamama. ben hepiniz için dua ediyorum bazen yeni hamilelerden o kadar tedirgin oluyorum ki sanki o bebek benimmiş gibi kötü şeyler olmasın diye ağlarken buluyorum kendimi. tanımasam da sizleri içimde yaşadıklarımı sadece size anlatabiliyorum. eşim sonunda üzülmememiz için beni konuşturmuyor bu konuda. siz de bana da birbirinize de dua edin kızlar. başkası için dua edene rabbim gönlünün muradını verirmiş. hayırlı cumalar hepimize. yaradan duysun dualarımızı inşallah.

bu arada opsessif sen hala gelmemişsin sanırım buraya neyse gelince yazarsın dünyanın en güzel melodisini dinlediğini inşallah. Allah hepimize hayırlar versin canım sana da dua ediyorum özgeye de merciminik ayşe seastre pembemasal essira ayva reçeli zuzu aklıma gelmeyen burada gördüğüm her nick için dua ediyorum. Rabbim gönlünüzün muradını en hayırlısıyla versin. ben çıkıyorum kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin benden

Günaydın kızlar

Canım gönlünü ferah tut. Allahın izniyle birşeycikler olmaz. Diğerine oldu diye buna da olacak diye bir şey yok.Hiç korkma.

Günaydın kızlar

Canım gönlünü ferah tut. Allahın izniyle birşeycikler olmaz. Diğerine oldu diye buna da olacak diye bir şey yok.Hiç korkma.

anlatamam acemiperi. insanın yüreği yaprak gibi titrermiş ben yeni anlıyorum. yarın kimbilir ne halde olurum. kafamı dağıtmak için dışarı çıkacağım şimdi. öpüyorum kızlar hepinizi

bi de irmegan acemi peri kızlar gönül koymayın hepinize isim isim dua ediyorum yorumları okudukça. öpüyorum hepinizi
canım allah razı olsun.. sizler bize hamile kalabilmemiz için dua ederken bizlerde sizlere bebişleri anneciklerini sımsıkı tutup sağlıklıca büyüsün diye dua ediyoruz hiç şüphen olmasın... Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzlerini güldürür inşallah....

şekerler günaydın nasılsınız...
benim kalbim güp güp.. bugün randevum var saat 16:00 da, inşallah bebişim kesesini gösterir bize inşallah sağlıklıdır.
mirrors canım dualarımız hepimiz için hayırlara vesile olsun, içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…