- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.141
cevremdekiler hep diyor ki. keşke beklemeseydim ikisi beraber büyüseydi. diğeri büyüyünce ikinci bir minik çok zor geliyor ugrasmak zor. yani yorucu. eski enerjim yok. yine de tabi son karar ebeveynlerin:)3 yasında oglum var onun biraz daha büyümesini istiyorum artı kaynanamla beraberim evim olsun öyle olsun diyorum ama bılmıyorum
sadeece su içmek değil de kasıklarına (bacak aralarına) ve ayaklarının altına sıcak su koy. çok etkili gerçekten..Kizlar biraz evvel vc ye gittim idrarimi yaparken canim cok yandi simside sizliyor. Bu hafta oldu cokta titizim bu konuda ama su sini azalttim normalde 3litre icen ben simen fazla 5 bardak. Ramazandan mi??
mükemmel ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil
Kizlar cook sicak bunaldik iyice artik birde oruc birlesince evde baya bunaldigimi farkettim yazliga gidecegiz aksam bakalim nasil gececek oruc orada en azindan kayinvalidem yapacak yemegi falan ben dinlenirim iki gun bari aksamlarida sahilde yururuz serin serin ... Iftardan sonra kup gibi oturup kaliyorum ya takatimm olmuyor esim hadi cikalim biraz diyo ben hayirrr uyicammm modundayim. Oructan once 7 de yemek yenir kafa neereye biz orayaaa:) karnim agriyo ayricaa adet olmayi bekliyorum dort gozle gelsin bitsin hemencikkk
Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil
Kan sonucum demekki guzel cok rahatladim kizlR sagolun sizleeri seviyorum
zuzu ordamısın birşey danışacağım
günaydın kızlarr
kızlar yarın doktora gideceğim kalp atışları için. ne olur dua edin bana gerçekten çok ihtiyacım var. sanki dünya benim omuzlarımda sanki eziliyorum o yükün altında. kimseye anlatamıyorum derdimi. yine bu bebek sağlıksız almamız gerekecek diyecek doktor diye çok korkuyorum. ne olur RABBİM yaşatmasın bana bunu yine. hayırlısını versin RABBİM. ne olur sizde benim için hayırlısına dua edin. çok korkuyorum. ben bu hayatta çok yoruldum kızlar. güzelliğin en harikasını eşim sanıyordum ama çocuğunun olması başka bi duygu. çok alıştım ben bu bebeğin annesi olmaya. RABBİM inşallah nasip etsin bana bu süreci sağlıkla mutlulukla tamamlamama. ben hepiniz için dua ediyorum bazen yeni hamilelerden o kadar tedirgin oluyorum ki sanki o bebek benimmiş gibi kötü şeyler olmasın diye ağlarken buluyorum kendimi. tanımasam da sizleri içimde yaşadıklarımı sadece size anlatabiliyorum. eşim sonunda üzülmememiz için beni konuşturmuyor bu konuda. siz de bana da birbirinize de dua edin kızlar. başkası için dua edene rabbim gönlünün muradını verirmiş. hayırlı cumalar hepimize. yaradan duysun dualarımızı inşallah.
bi de irmegan acemi peri kızlar gönül koymayın hepinize isim isim dua ediyorum yorumları okudukça. öpüyorum hepinizi
Günaydın kızlar
Canım gönlünü ferah tut. Allahın izniyle birşeycikler olmaz. Diğerine oldu diye buna da olacak diye bir şey yok.Hiç korkma.
canım allah razı olsun.. sizler bize hamile kalabilmemiz için dua ederken bizlerde sizlere bebişleri anneciklerini sımsıkı tutup sağlıklıca büyüsün diye dua ediyoruz hiç şüphen olmasın... Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzlerini güldürür inşallah....bi de irmegan acemi peri kızlar gönül koymayın hepinize isim isim dua ediyorum yorumları okudukça. öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?