- Konu Sahibi pembemasal
- #3.101
Ama ogluna ayip ooluyor canim ya pasan alinirsa annem beni istemiyor diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana sorarsan tam zamanı oğlunla yeni gelecek bebeğin arası çok uzamamış olur... kayınvalidenleride problem etme.. bence ikinci bebeğin doğduğunda onlarla olman daha avntajlı en azından büyük çocuk için sana büyük bir destek olurlar...
benim okadar uyku hali olmamıştı ilk zamanlar bebişim erkek tatlım:))
vala canım arkdas ole uyuyor kı kapıyı bıle duymuyor:) kız sen bılıyordun bu sol kasık sag kasık hıkayesını ne bu
Ama ogluna ayip ooluyor canim ya pasan alinirsa annem beni istemiyor diye
Kizlar biraz evvel vc ye gittim idrarimi yaparken canim cok yandi simside sizliyor. Bu hafta oldu cokta titizim bu konuda ama su sini azalttim normalde 3litre icen ben simen fazla 5 bardak. Ramazandan mi??
Kizlar biraz evvel vc ye gittim idrarimi yaparken canim cok yandi simside sizliyor. Bu hafta oldu cokta titizim bu konuda ama su sini azalttim normalde 3litre icen ben simen fazla 5 bardak. Ramazandan mi??
kızlar idrar testi aldırdım sabah daha iyi çıktığı yazıyor sizce akşam evde yapsam
cocugun yok mu halen
sabah ilk idrarınla yap canım
kızlar idrar testi aldırdım sabah daha iyi çıktığı yazıyor sizce akşam evde yapsam
üstüne görme oluyormuş o nasıl oluyor peki
Canım enfeskiyon olmuşsun galiba. Hemen doktora gidip idrar tahlili yaptır ve ilaç al. Ben hala kurutamadım nasıl bir enfeksiyonsa. Akşamüstü sızlayıp duruyor.
tatlım acaba idrar yollarında iltihapmı var?? bi tahlil yaptır devam ederse