- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.081
benim canım bi kere enginar istemişti bi kere bamya istemişti bi kerede lahmacun:)))
Suan yapabilicegin tek sey kan vermek canim.
kızlar bırı sunu acıklayabılırmı ya:) anlamadım adeten bır hafta once sol kasıkgımda agır oldu nedır sımdı bu sol kasık kız sag kasık erkek olayı anlamadım adeten hemen sonra kı bulgumu bat a yakın bulgu mu bu acıklarmısınız?
ben bu ağrıyı 2 kere yaşadım ilki 3 ay önce felandı sanırım 2. side dün gece ama çok rahatsız oldum... yarıda bırakcaktım ama ödevimi bitirmem gerekiyodu
kız arkadasım da cok uyuyor bebek erkek :)) sol kasık agrısı sag kasık agrısı ne ya bırı kız bırı erkek anlamadım nasıl oluyor o
benim okadar uyku hali olmamıştı ilk zamanlar bebişim erkek tatlım:))
ee kan verip neye bakacam
slm kızlarrrr
Sersem kadin sen bu isi odev olarak gormucen eger oyle goruyorsan hic yapmaaa
Acik solemek gerekirse ben istemedigim zamanlarda daha cok yasiyorum yani her zaman isytemiyorum haliyle bebek iicn oluncada bazen mecburi oluyo ama taabi kocalarin canina minnet ama ben o anlarda daha fazla aci hissediyorum cunku kasiyorumm...
slm kızlarrrr
vala canım arkdas ole uyuyor kı kapıyı bıle duymuyor:) kız sen bılıyordun bu sol kasık sag kasık hıkayesınıne bu
sende katıl bize cnm... bebek düşünüyosun heralde burda olduğuna göre...sohbetiniz cok güzel
sende katıl bize cnm... bebek düşünüyosun heralde burda olduğuna göre...
neden korkuyosunki cnm..?evet ama korkuyorum
neden korkuyosunki cnm..?
Merhabalar ,ben aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 4 yıllık evliyim zamanı geldi diyerek artık bir bebiş düşünmeye karar verdik ancak eşimin isteği üzre doğum günüm olan 2 Haziran'dan beri denememize rağmen bir sonuç çıkmadı daha.Bende Ramazan Ayı'nın bereketini bekleyenlerdenim.Sizlerden aldığım bilgilere göre elimde olmasa da umutsuzluğa kapılmamam gerekiyormuş :)Ama elimde değil her an sanki ya hamileysem diye yada adet günüm yaklaşırken olmasam keşke diye bekleyenlerdenim
bana sorarsan tam zamanı oğlunla yeni gelecek bebeğin arası çok uzamamış olur... kayınvalidenleride problem etme.. bence ikinci bebeğin doğduğunda onlarla olman daha avntajlı en azından büyük çocuk için sana büyük bir destek olurlar...3 yasında oglum var onun biraz daha büyümesini istiyorum artı kaynanamla beraberim evim olsun öyle olsun diyorum ama bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?