Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Hsyatim batil inanc ama eger ilelikte hangi kasigin agriyorsa sag erkek sol kiza hamilesin derler ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem

ben bu ağrıyı 2 kere yaşadım ilki 3 ay önce felandı sanırım 2. side dün gece ama çok rahatsız oldum... yarıda bırakcaktım ama ödevimi bitirmem gerekiyodu

Acik solemek gerekirse ben istemedigim zamanlarda daha cok yasiyorum yani her zaman isytemiyorum haliyle bebek iicn oluncada bazen mecburi oluyo ama taabi kocalarin canina minnet ama ben o anlarda daha fazla aci hissediyorum cunku kasiyorumm...

Sersem kadin sen bu isi odev olarak gormucen eger oyle goruyorsan hic yapmaaa

susss beeee napalım insan iki güne bir o işi istermideeee.....

Acik solemek gerekirse ben istemedigim zamanlarda daha cok yasiyorum yani her zaman isytemiyorum haliyle bebek iicn oluncada bazen mecburi oluyo ama taabi kocalarin canina minnet ama ben o anlarda daha fazla aci hissediyorum cunku kasiyorumm...

evet bendede isteksiz olunca oldu.. çözdük olayı

selam hoşgeldin...

Merhabalar ,ben aranıza yeni katıldım.Yaklaşık 4 yıllık evliyim zamanı geldi diyerek artık bir bebiş düşünmeye karar verdik ancak eşimin isteği üzre doğum günüm olan 2 Haziran'dan beri denememize rağmen bir sonuç çıkmadı daha.Bende Ramazan Ayı'nın bereketini bekleyenlerdenim.Sizlerden aldığım bilgilere göre elimde olmasa da umutsuzluğa kapılmamam gerekiyormuş :)Ama elimde değil her an sanki ya hamileysem diye yada adet günüm yaklaşırken olmasam keşke diye bekleyenlerdenim

cocugun yok mu halen

3 yasında oglum var onun biraz daha büyümesini istiyorum artı kaynanamla beraberim evim olsun öyle olsun diyorum ama bılmıyorum
bana sorarsan tam zamanı oğlunla yeni gelecek bebeğin arası çok uzamamış olur... kayınvalidenleride problem etme.. bence ikinci bebeğin doğduğunda onlarla olman daha avntajlı en azından büyük çocuk için sana büyük bir destek olurlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…