• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

korkma ayşemm bebişin bence annesini sımsıkı tuttu... Ne zaman çıkıyo şimdi sonuçlar..?

kanda hemen çıkar ama olurda geç yumurtlama ve geç döllenme olursa biraz daha geç çıkabilir.. sen kan testimi yaptırdın..?

evet canım kan testi yaptırdım :( çıkmadı idrar testti ısmarladım eczaneden bu akşam yapayım bi ne olur kızlar dua edin bende sizlere dua ediyorum

korkma ayşemm bebişin bence annesini sımsıkı tuttu... Ne zaman çıkıyo şimdi sonuçlar..?

kanda hemen çıkar ama olurda geç yumurtlama ve geç döllenme olursa biraz daha geç çıkabilir.. sen kan testimi yaptırdın..?

İnt labaratuara simdi bakiyorumda daha islenmeye yeni baslamis.umarim canim beni siki siki sarmistir bebegim

Evet canim onceki bebegimi kaybettm hala onun .korkuusu var ozaman hamile olduguma 1 gun bile sevinemeden kYbettim.ama bu seferkine 6gunde cok alistim.cok mutluyum onunla oyuzden cok korkuyorum

insanın kendine nazarı değermiş ben 5 aylıkken kaybetmiştim 6 ay olmadı öldüm öldüm dirildim üzüntüden. şimdi çok şükür bak hamileyiz . korkularından uzaklaş ve o hiç yokmuş gibi davran yani psikolojik olarak fiziksel olarak tabiki kendine dikkat et

evet canım kan testi yaptırdım :( çıkmadı idrar testti ısmarladım eczaneden bu akşam yapayım bi ne olur kızlar dua edin bende sizlere dua ediyorum

canımm inşallah o mutlu haberi bugün alırsında rabbim seni hiç ummadığın anda ödüllendirmiş olur... Bol bol dua et mübarek günlerdeyiz... Rabbimin hazinesi çok büyük....

rabbim ne büyük o dilemese acaba yaprak kımıldarmı. ne zor süreçler atlatmışsın allahtan edet söktürücü bebişe bişi yapmadı

o hapın bebeğe zararı olmuyomuş hatta düşük riskini azaltıyomuş tatlım. kızlar o yüzden sakı ümidinizi kesmeyin bakın doktor bana çok zor hamile kalman dedi ama ben o ay hamile kaldım RABBİM istedikten sonra hiç bişey engel değil. size haber anlatım bi kadın çocukları sevmediği için bütün yumurtalıklarını rahmini felan aldırmış ama buna rağmen hamile kalmış kadın

ameliyata ağlayarak girdim hatta varya benim damarlarımı bulamıyolar ameliyathanede damar yolu açmaya çalıştılar o sırada o cihaçları felan siterilli su fela döktüler gözümü önünde hazırladılar bide o anestezinin yaptığı iğne bi yakıyoduki anlatamam bayılanakadar tepindim tatlım:)) ama şükürler olsunki kendime geldikten sonra hiç ağrım olmadı sadece bulantı beni mahvetti ertesi güne kadar seruma hep bulantı ilacı koydular bide Allahtan kapalıydı ameliyatım ama batımda kanda birikmişti onu temizleyemeseydi doktor açık ameliyata dönücekti

allahım allahım yaa seninde aklına getirip üzdüm at kafandan çok şükür bak oğluşlarımız geliyor diğer sayfada baktım ne güzel cicişler almışsın öyle çok beğendim. ben henüz bişi almadım 30. haftaya kadarda düşünmüyoruz ama hayırlısı olsun bakalım

insanın kendine nazarı değtamamermiş ben 5 aylıkken kaybetmiştim 6 ay olmadı öldüm öldüm dirildim üzüntüden. şimdi çok şükür bak hamileyiz . korkularından uzaklaş ve o hiç yokmuş gibi davran yani psikolojik olarak fiziksel olarak tabiki kendine dikkat et

Tamam canim elimden geleni yapicam.umarim hersey yolundadir.

hımm bu durumda senin yapman gereken tek bir şey var oda doktora gitmek... bence geciktirmeden hemen bi doktora görün canımm...

:( biliyorum bitanem sağol gitmemek için kendimi tutuyorum cumartesiye kadar bekleyeceğim 35 gün oluyor p.tesi gidicem inşallah gerek kalmaz hamileyimdir geç döllenmedir inşallah

:( biliyorum bitanem sağol gitmemek için kendimi tutuyorum cumartesiye kadar bekleyeceğim 35 gün oluyor p.tesi gidicem inşallah gerek kalmaz hamileyimdir geç döllenmedir inşallah

hayatım bende geç döllenme oldum adet günümden iki gün önce bhcg ye baktırmıştım 0,13 hamile değilsiniz dediler. aman ne üzüldüm bir kaç gün sonra idrar testi yapim dedim baktım çok silik ikinci çizgi çıktı. bu sefer eşim bhcg mi aldı baktı 41 çıktı o bile adet gününü 3 gün geçtikten sonra bu değeri verdi. yani normalde 200 ün üstü olamsı gerekiyordu. ama bak çok şükür hamileyim. lütfen umudunu kesme içimden bi ses hamişsin diyor

İnt labaratuara simdi bakiyorumda daha islenmeye yeni baslamis.umarim canim beni siki siki sarmistir bebegim

İnşallah öyledir bebeğim.. hadi hayırlısı.. ayşem az önce bi yazı okudum diyoki: ilk haftalarda ortaya çıkan düşüklerin önemli bir kısmı durum sizin için ne kadar yıpratıcı olsa da bir amaca hizmet eder; insan neslinin sağlıklı kalması... diyo yani düşüklerin sebebi ağır kaldırmak rafa uzanmak felan değil kromozom bozukluğu olunca vücut bozuk döllenmiş yumurtayı kendiliğinden dışarı atıyo.. emin ol düşükten sonra hamile kalanların 2. bebişleri çok sağlıklı oluyo...

allahım allahım yaa seninde aklına getirip üzdüm at kafandan çok şükür bak oğluşlarımız geliyor diğer sayfada baktım ne güzel cicişler almışsın öyle çok beğendim. ben henüz bişi almadım 30. haftaya kadarda düşünmüyoruz ama hayırlısı olsun bakalım

uzun bi süre aklımdan gitmedi o anlar tatlım:)) bende onlardan başka bişey almadım gerçi çoğunu annem aldı bi kaç tane kayınvalidem bide halam. bende bayramdan sonra başlicam:)) tatlım bence yavaş yavaş başa Allah korunu bide erkenden geliceğini düşün en azından bi kaç bişey hazırda bulundur derim ben . evet kuzum minik erkeğim tutundu annesine gelicek inşş

hamiş bayanlar o gördüğünüz rüyaları kafanıza takmayın daha ne rüyalr görüceksinizzz ben her akşam cinayetlerle felan uğraşıyodum düşük yapıyodum hamileyken böyle rüyalar görmek çok normalmiş haberiniz olsun:))

hayatım bende geç döllenme oldum adet günümden iki gün önce bhcg ye baktırmıştım 0,13 hamile değilsiniz dediler. aman ne üzüldüm bir kaç gün sonra idrar testi yapim dedim baktım çok silik ikinci çizgi çıktı. bu sefer eşim bhcg mi aldı baktı 41 çıktı o bile adet gününü 3 gün geçtikten sonra bu değeri verdi. yani normalde 200 ün üstü olamsı gerekiyordu. ama bak çok şükür hamileyim. lütfen umudunu kesme içimden bi ses hamişsin diyor

canım benim allah ne muradın varsa versin moral çok önemli test çıkarken makineye yapıştım ama hüsrana uğradım umarım senin düşündüşün gibidir rabbim büyük

İnşallah öyledir bebeğim.. hadi hayırlısı.. ayşem az önce bi yazı okudum diyoki: ilk haftalarda ortaya çıkan düşüklerin önemli bir kısmı durum sizin için ne kadar yıpratıcı olsa da bir amaca hizmet eder; insan neslinin sağlıklı kalması... diyo yani düşüklerin sebebi ağır kaldırmak rafa uzanmak felan değil kromozom bozukluğu olunca vücut bozuk döllenmiş yumurtayı kendiliğinden dışarı atıyo.. emin ol düşükten sonra hamile kalanların 2. bebişleri çok sağlıklı oluyo...

Yaa canim dusuk yapmiyacagimi biliyorum cunku hic ciddi agrilarim yok o zaman bebegimi kaybetmede once 15gun boyunca bel agrisiyla kasik agrisiyla olmustum.agrilarim cok siddetliydi.ama bu sefer rahatim ama olsun tedirginim

Yaa canim dusuk yapmiyacagimi biliyorum cunku hic ciddi agrilarim yok o zaman bebegimi kaybetmede once 15gun boyunca bel agrisiyla kasik agrisiyla olmustum.agrilarim cok siddetliydi.ama bu sefer rahatim ama olsun tedirginim
ya ayşe tedirgin olacak ne varr.. tadını çıkartsana kızımmm.. bebişin seninleee ne kadar güzel bişey bu... biliyosun önceki aylarda ne kadar çok takıyoduk kafamıza.. o artık seninle sok bunu kalın kafana bebeeeeee.... bebişide üzüp durma relax oll yemene içmene dikkat et....

nbr kızlar dogrumudur sımdı bu adet bıtelı bır hafta oldu gogus hasasıyetı bel agrısı kasık falan fılan derken yumurtalama mı oluyor ole okudum da tecubelerınızı konustuyayım dedım:)

Ayy essira valla icim acildi umut oldu ya saol... Insallah benimde ole olur ben bu ay test uyaptim negatif bende onumuzdeki aya esimle dr gitmeye karar verdik ins gerek kalmaz ben yinede elden birakmadcim tabiki aynen dvmm;-) ben ramazanda pek zorlanmadim sahsen sahurda yikanip sahurumu yapip yattim bikac gun sonrasinda umudumu yitirince 10 dak ayaklari dikip sonra gidip yikandim,sart degilmis ole uyumak dun okudum bi yazida...

ya ayşe tedirgin olacak ne varr.. tadını çıkartsana kızımmm.. bebişin seninleee ne kadar güzel bişey bu... biliyosun önceki aylarda ne kadar çok takıyoduk kafamıza.. o artık seninle sok bunu kalın kafana bebeeeeee.... bebişide üzüp durma relax oll yemene içmene dikkat et....

Tamam beeee allahta sana insllah bi bebek versin emiiisende hep onu dusun

Back