Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

nbr kızlar dogrumudur sımdı bu adet bıtelı bır hafta oldu gogus hasasıyetı bel agrısı kasık falan fılan derken yumurtalama mı oluyor ole okudum da tecubelerınızı konustuyayım dedım:)

Ayynen pembe calismalara baslamissindir zaten,hangi kasiginda agri var benim hep soldauydi hayali yavrum kiz olacakmiss yavrum benim ama negatiff'

nbr kızlar dogrumudur sımdı bu adet bıtelı bır hafta oldu gogus hasasıyetı bel agrısı kasık falan fılan derken yumurtalama mı oluyor ole okudum da tecubelerınızı konustuyayım dedım:)

kuzum biz senle aynı gün regl olmuşuz aynı belirtiler bendede var büyük ihtimalle yumurtluyoruz.. gün aşırı çalışma yapıyorum ben sende ödevleri aksatma

Tamam beeee allahta sana insllah bi bebek versin emiiisende hep onu dusun

aminnnnnn deli kızzzzzz.....

Ayynen pembe calismalara baslamissindir zaten,hangi kasiginda agri var benim hep soldauydi hayali yavrum kiz olacakmiss yavrum benim ama negatiff'

sol kasıgımda agrı var tatlım ama nasıl gecen yolda yuruyemedım evde kıvrandım ıcıme cekınce karnımı sısılar oluyor gogus sıs degıl ama hassas mesela uyurken saga sola donerken agrı hıssı olusuyor
bat 13 ağustos hayırlısıyla Allah hepımızın yuzunu guldursun ınsAllah Amin

benim sağ kasığımda ağrı var olursa sanırım erkek oluyo bide kızlar ilişki sırasında rahmimde ve yumurtalıklarımda çok şiddetli bir ağrı hissettim ben sizce neden olmuştur...???

essiracığım kız yada erkek belirtilerine hiç inama canım bendede hiç biri tutmadı hep kız belirtileri vardı ama bebişim erkek

canım ne testi yaptırıyosun söyle bende yaptırayım ben van da yaşıyorum şuanda burda doktor sıkıntısı var bende de bi boş gebelik var ben ve eşim hala sevinemiyoruz ona çok alışmıştım gidince çok üzüldüm şimdi inanır mısın kendimi bebeğime alıştırmamaya çalışıyorum çünkü ilkinde çpok üzülmüştüm dr dan ancak bayramdan sonraya randevu aldım çünkü izne falan çıkacakmış o zamana kadar neler yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musun

Suan yapabilicegin tek sey kan vermek canim.

kızlar bırı sunu acıklayabılırmı ya:) anlamadım adeten bır hafta once sol kasıkgımda agır oldu nedır sımdı bu sol kasık kız sag kasık erkek olayı anlamadım adeten hemen sonra kı bulgumu bat a yakın bulgu mu bu acıklarmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…