- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.061
Hamis bayanlarr hadi soleyin as ereniniz varmi varsa neleree?;-)
nbr kızlar dogrumudur sımdı bu adet bıtelı bır hafta oldu gogus hasasıyetı bel agrısı kasık falan fılan derken yumurtalama mı oluyor ole okudum da tecubelerınızı konustuyayım dedım:)
nbr kızlar dogrumudur sımdı bu adet bıtelı bır hafta oldu gogus hasasıyetı bel agrısı kasık falan fılan derken yumurtalama mı oluyor ole okudum da tecubelerınızı konustuyayım dedım:)
Tamam beeee allahta sana insllah bi bebek versin emiiisende hep onu dusun
Ayynen pembe calismalara baslamissindir zaten,hangi kasiginda agri var benim hep soldauydi hayali yavrum kiz olacakmiss yavrum benim ama negatiff'
Hamis bayanlarr hadi soleyin as ereniniz varmi varsa neleree?;-)
Ayynen pembe calismalara baslamissindir zaten,hangi kasiginda agri var benim hep soldauydi hayali yavrum kiz olacakmiss yavrum benim ama negatiff'
kuzum biz senle aynı gün regl olmuşuz aynı belirtiler bendede var büyük ihtimalle yumurtluyoruz.. gün aşırı çalışma yapıyorum ben sende ödevleri aksatma
aminnnnnn deli kızzzzzz.....
ayyyy inşallahhh bebeğim yaaaaa.... nolur nolurr bizde pozitif olalımmmaynen örtmenimınsAllah notumuz pozıtıf olur:)Amin
benim sağ kasığımda ağrı var olursa sanırım erkek oluyobide kızlar ilişki sırasında rahmimde ve yumurtalıklarımda çok şiddetli bir ağrı hissettim ben sizce neden olmuştur...???
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnayyyy inşallahhh bebeğim yaaaaa.... nolur nolurr bizde pozitif olalımmm
Banada oluyor irmegancim neden acaba bilen varsa solermiii?
Banada oluyor irmegancim neden acaba bilen varsa solermiii?
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen ya
Anam agzim yirtilicak esnemekten.daha yeni uyandimmmm
ben bu ağrıyı 2 kere yaşadım ilki 3 ay önce felandı sanırım 2. side dün gece ama çok rahatsız oldum... yarıda bırakcaktım ama ödevimi bitirmem gerekiyodu
kız arkadasım da cok uyuyor bebek erkek :)) sol kasık agrısı sag kasık agrısı ne ya bırı kız bırı erkek anlamadım nasıl oluyor o
canım ne testi yaptırıyosun söyle bende yaptırayım ben van da yaşıyorum şuanda burda doktor sıkıntısı var bende de bi boş gebelik var ben ve eşim hala sevinemiyoruz ona çok alışmıştım gidince çok üzüldüm şimdi inanır mısın kendimi bebeğime alıştırmamaya çalışıyorum çünkü ilkinde çpok üzülmüştüm dr dan ancak bayramdan sonraya randevu aldım çünkü izne falan çıkacakmış o zamana kadar neler yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?