- Konu Sahibi pembemasal
- #3.001
kızlaarrrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. ama dün kocacığım adanaya gitmişti.(hatay da oturuyorum) firma toplantı ve ardından iftar için çağırmış. ben de evde kaldım. akşam 8 de iftar. 9 da çıktı yola. 12 e 15 kala evdeydi. ama bu süreçte ben de kocamın en azından hiç beklemediği anda sürprizimi yapmak istedim. küçük küçük kağıtlara tüm samimiyetimle içimden gelenleri yazıp rulo yaptım. kurdaleyle bağladım.. her bir rulonun yanına mum koydum koridor boyunca. mumyolu hazırlamış oldum.benim olduğum odaya yaklaştığında en son okuması gereken kağıtlara ise aşka getirecek cezbedecek şeyler yazmayı tercih ettim. evin dış kapısını aralık bırakmıştım. anahtarla girmiyor çünkü eve:) olduğum odanın kapısını kapattım ve eşim eve girdiğinde ilk dans müziğimizi çalmaya başladım son ses. toplam 3 parça hazırladım art arda çalacak. sonra olduğum odaya geldi ve uzun uzun bakıştık işte. sarmaş dolaş dans ettik kocacımla..işin can alıcı kısmını tahmin bile edememişti. önceden aldığım jartiyerimi giymiştim. adam çılgına döndü. mükemmel bir geceydi. eşim kulağıma "bana en güzel geceyi yaşattın teşekkür ederim bebeğim" dedi. o yetti benim için:))
paylaşmak istedim valla. renk geldi ikimize de..
inşallah seneye bebeğimizle birlikte kutlarız dedi... yerim onu ben yaaaaa
ohh ohhh alaaa süpper olmuş tatlım valla ellerine sağlık