- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.021
kızlar ben bu ay gelmedi biliyorsunuz ve ben bat nasıl hesaplayacağım
Lan napiyorsunuz lannnnnn yaaa kizlar sabaha kadar ruyamda kan sonuclarimi goruyorum.bazen cok yuksek bazen vok dusuk bazen bebek yok gibi canim sikiliyor valla
sat ne zamandı bide kaç günde bi adet oluyosun ona göre hesaplıyosun...
Ahh bebeginin annesine cisss mi yapmislarda amanda amandaa:$ yaa allah sabir vermis seastremm sana, ama ben sana bise sorcam sen ne kdr bekledin bebek icin hemen hamis kalmisa bensiyon ama bukdr ameliyat olunca hani sorun oldujmu die merak ettimm....?
kürtajtan sonra 10 ay korunduk ve şubatın 15inden sonra korunmayı bıraktık tatlım martta hasta oldum ve nisan ayına kaldı ama ben hiç sitres yapmadım tatlım kesinlikle hiç bebek konusunu aklıma bile getirmedim her zamanki gibi devam ettim sonra nisanda edetim gecikti bende düzensizlik olduğu için hiç bebek aklıma bile gelmedi ve doktora gittim hasta olmadım bn-en yine diye doktor ultrasonda baktı senin rahim damarların çok ince hamile kalman çok zor kalsan bile hamileykende tedavi olman gerekiyo 9 ay dedi yoksa bebek beslenemez yada kalp etışı başlamaz dedi. ve adet söktürücü ilaç verdi hasta olunca gel tedaviye başlicaz dedi ben ilaca başladım ilaç bitti benim kırmızılar hala gelmedi ve 3gün sonra leke geldi hasta oluyorum zannettim ama gerisi gelmedi burdada yazdım hatta pembişim sağ olsun test yap diye zorlayınca gittim test aldım ve öyle zor görünen ikinci çıktı çıktı ama çok silik olduğu için ertesi gün kan verdim ve sonuç fozitif . yani Allahıma şükürler olsun hiç beklemedim bebk için canım işte böyle canım çok uzun oldu kusura bakma
iyyizzz sen napıyosunnn
ay sorma ayşemmm ben de aynıyım. yarın doktora gitsem de öğrensem ne var ne yok diye... bebişim inşallah bendedir. doktor tamam demeden basmıcak kafam :)
ben de gece çok kabuslar gördüm ama hatırlamıyorum. eşim bi kaç kez bağırmama uyandırdı beni... su içip yattım..
Ya rahatliyamiyorum.her an mutsuzlugum yarida kalicakmis kotu haber vericeklermis gibi geliyo.sonra kendi kendime agrilarim yok belirtilerim cok yogun.ama iste kuskularimdan vazgecemiyorum
en son 24 haziranda oldum ilk defa 33 gün geçti en fazla 27 günde oluyordum
ben kırmızılandım kızlarrr
Beklediğim kırmızılar geldi. Artık eylül ayına kaldı bebek hayalleri.
kürtajtan sonra 10 ay korunduk ve şubatın 15inden sonra korunmayı bıraktık tatlım martta hasta oldum ve nisan ayına kaldı ama ben hiç sitres yapmadım tatlım kesinlikle hiç bebek konusunu aklıma bile getirmedim her zamanki gibi devam ettim sonra nisanda edetim gecikti bende düzensizlik olduğu için hiç bebek aklıma bile gelmedi ve doktora gittim hasta olmadım bn-en yine diye doktor ultrasonda baktı senin rahim damarların çok ince hamile kalman çok zor kalsan bile hamileykende tedavi olman gerekiyo 9 ay dedi yoksa bebek beslenemez yada kalp etışı başlamaz dedi. ve adet söktürücü ilaç verdi hasta olunca gel tedaviye başlicaz dedi ben ilaca başladım ilaç bitti benim kırmızılar hala gelmedi ve 3gün sonra leke geldi hasta oluyorum zannettim ama gerisi gelmedi burdada yazdım hatta pembişim sağ olsun test yap diye zorlayınca gittim test aldım ve öyle zor görünen ikinci çıktı çıktı ama çok silik olduğu için ertesi gün kan verdim ve sonuç fozitif . yani Allahıma şükürler olsun hiç beklemedim bebk için canım işte böyle canım çok uzun oldu kusura bakma
ooff off of canım zor zaman atlatmışsın çok geçmiş olsun yaaa
:)) Amin inşşş çok teşekkür ediyorum.En kısa zamanda çift çizgiyi görmen dileğiyle:))canımm hadi gözün aydınn.... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. Darısı biz tek çizgi görenlere :)
Felsefem inşallah hayırlısı ile alırız bebişlerimizi kucağımıza:) evet okul öncesi öğretmeniyim. Allah kısmet ederse nisan gibi gelir bebişlerimiz:) Sonrasıda doğum izni iştemercimik tebrikler rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ve tüm isteyenlerinde. sende benim gibi öğretmendin değil mi doğum izni falanda kullanırız okul sezonuna denk gelir bebişimiz büyür(rabbim o günleride göstersin)
Amin inş canım:) Teşekkür ediyorum.tebrik ederim merciminik :) Allah evladını kucağına almanı da nasip etsin inşallah.
Teşekkürler:))tebrik ederim tatlımm
Evet canim ya bende kan sonuclarimi cok merak ediyorum ama umarim bebegim benledir
kanda bir gün bile geçse çıkmaz mı
normal regl döngün böyleyse günün geçmiş gözüküyo test yaptınmı canım..?
kızlaarr üzülmeyin Rabbim büyük her yeni kırmızı yeni bir umuttt napalımm... Önümüzdeki ay derslerinize iyi çalışırsınız sizde... biz tembeller gurubu olduk çalışkanlar aldı başını gitti vallaaaa... önümüzdeki ayda bizim ayımız olur inşallaaahhh..!!!
sakin ol negatif bişi düşünme bu önceki kaybettiğin bebekten dolayı oluyor bendede aynı sorunlar vardı . şimdi hiç takmıyorum kafaya hergün ayetel kürsü oku rabbim onu koruyacaktır
canımcım bende ilk defa böyle gecikti test yaptırdım çıkmadı ne yapsam acaba
canım 31. gün yaptırdım çıkmadı bu güm 33. gün ve benim yumurtalıklarım azalmıştı bir ayda birden böyle kesilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?