Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

ohh ohhh alaaa süpper olmuş tatlım valla ellerine sağlık

Tebriklerr cok sevindim darisi bizlerin basinaa. Sen bayaa belirti yassiyordun zaten bizim gibi psikopata baglamamissin dmk ki ne guselll sana cift cizgiyi gosteren rabbizm bizide gorsun silik cizgilerle ugrastirmasin ins aminn
Aminnnnnn inşallahhhh:) en kısa zamanda Rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah. Aslında çokta belirtim yoktu biliyormusun,sadece kasık ağrım vardı.Geçen ay bağlamıştım psikopata,bu ay rahat bıraktım kendimi:) Demekki gerçekten rahat bırakmak işe yarıyormuş Sende rahat bırak kendiniiiiii

aaaaaaaaaaaaa tatlım hayırlı olsun.. merciminik'in mercimeği yerleşmişşş anneciğine.....
teşekkür ederim canım:) Şaşkınım hala:))

yaşasınnnnnnnnnn. bomba haber işte..... hayırlı olsun minik çok sevindimm..
Çok teşekkür ederim Özge:) Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin:)[/

Peri bomba oldu gerçekten değil mi:) Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin yaaa:)

Son düzenleme:
Amin tatlım benım bol bol dua et bızler ıcın

yaşasınnnnnnnnnn. bomba haber işte..... hayırlı olsun minik çok sevindimm..

günaydın şeker.. Amiiiiiiiiiiiiiiiin demk istiyorum:)))
kız o ne superızdır benı kocısın pazar dogum gunu hala ne yapsam dıyorum

Kızlarrrrrrr çift çizgiyi gördümmmmmm:))

canımm hadi gözün aydınn.... Rabbim bebişini sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. Darısı biz tek çizgi görenlere :)

ayyy cnm benim yaaa ne güzel yazmışsın.. benim adetlerimde senin gibi 15-45 arası değişiyo... seni duyunca içime yeniden bi umut doğdu... inşallah bizlerde sıkıntısız sorunsuz hemen hamiş kalıveririzz....

mercimik tebrikler rabbim kucağımıza almayıda nasip eder inşallah ve tüm isteyenlerinde. sende benim gibi öğretmendin değil mi doğum izni falanda kullanırız okul sezonuna denk gelir bebişimiz büyür(rabbim o günleride göstersin)

Kızlarrrrrrr çift çizgiyi gördümmmmmm:))

tebrik ederim merciminik :) Allah evladını kucağına almanı da nasip etsin inşallah.

ağavni tezenli canım dr.
inşallah ikimizde bu dr.dan şifa bulur gebe kalırız :)
kocalar bizim gibi değil ya, daha ağırkanlılar bu konularda, neyse ikna ettiysen sorun yok :)

geçmiş olsun önemli şeyler değildir inşallah.. görüşmek üzere canım bende kaçtım kızlar iş güç çok..

saol canım bi kere kasık fıtığından bi kere over kistinden kist ameliyatımda 3 yerden kesik açtılar biri göbek deliğinin hemen altı biri sağ tarafım biride sol tarafımda(

Caniimm ne oldu biliyomusun biraz once hastaneye yengemin arkadasi geldi 7 aylik hamile ve astimi var kadinin dusun verem gecirmis 38 yasinda ve tek akcigerle yasiyor buna ragmen hamilee ve dr avagni tezel okdr memnun kii bunu duymak bana umut oldu gittim lavaboya agladim agladimm o kdr sagliksiz gorunuyorki kadin amaabebek o kdrr iyiki kilosu 1e ay onden gidiyormuss vee erken dogum yapacak bu ikadin. Rabbim ne buyuk yaa herseyi o bilir. Gercekten utaniyorum korkuya kapilip sitem etmektenn:-(

gözün aydın tebrik ederim

saol canım bi kere kasık fıtığından bi kere over kistinden kist ameliyatımda 3 yerden kesik açtılar biri göbek deliğinin hemen altı biri sağ tarafım biride sol tarafımda(

Ahh bebeginin annesine cisss mi yapmislarda amanda amandaa:$ yaa allah sabir vermis seastremm sana, ama ben sana bise sorcam sen ne kdr bekledin bebek icin hemen hamis kalmisa bensiyon ama bukdr ameliyat olunca hani sorun oldujmu die merak ettimm....?

Lan napiyorsunuz lannnnnn yaaa kizlar sabaha kadar ruyamda kan sonuclarimi goruyorum.bazen cok yuksek bazen vok dusuk bazen bebek yok gibi canim sikiliyor valla

Lan napiyorsunuz lannnnnn yaaa kizlar sabaha kadar ruyamda kan sonuclarimi goruyorum.bazen cok yuksek bazen vok dusuk bazen bebek yok gibi canim sikiliyor valla

hahahahha aramıza hoşgeldin keseyi görünceye kadar bende dokuz doğurmuştum yok abuk sabuk rüyalar felan felan. merak etme bu sağlıkjlı bi gebelik ve sağlıklı bi bebiş bi sorun olmayacak sadece artık anne olmanın verdiği kaygılara sahip oldun

Ya rahatliyamiyorum.her an mutsuzlugum yarida kalicakmis kotu haber vericeklermis gibi geliyo.sonra kendi kendime agrilarim yok belirtilerim cok yogun.ama iste kuskularimdan vazgecemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…