Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

gunaydın kızlar hamıle olan arkadaslar hayırlı olsunn bu ay sanırım dıger aylardan en bereketlısı oldu ALLAH bızlerı de sevındırır ınsAllah amin

kız çok rahatlıyor insan yaa :)))
sen ermeni ye gittin mi?

Canim esimi ikna ettim bu adetimin 3.gunu gidecegim esimde urolojiye gidecekm ayni hastanede... Bakalim beni neler bekliyorr gorecegiz. Dun gece esimi ikna ettim artik ben senin etkilenmenden etkileniyorum dedi biliyorum ki her halukarda o istedi zaman gelecek ama yeterki icin rahat etsin dedi. Valla sanki okudu yazdiklarimii kocicann sen tekrar solesene su dr adini?

kızlar günaydın nasılsınız,
ayyy rabbimin gücüne gitmesin bu sabah da çok sıcak ve ben sabah yataktan zor kalktım. bıraksalar akşama kadar uyuma potansiyelim var gibi...
dün eve gittim bi de ne görem buzdolabım bozulmuş. her şey erimiş, kurtarabildiklerimi yan komşıuma verdim. ama bazı şeyleri atmak zorunda kaldım. kısmetten çıkmış artıkın. bilmem ne motoru yanmış. en erken yarına gelirmiş yedek parça. 2 gün öncede bulaşık makinam bozulmuştu. ısıtmoyodu suyu onun için de bekliyorum yedek parça.. ne oliyi yaww. biz evleneli 3 yıl oldu. beyaz eşyaların da garanti süresi 3 yıl. herhalde garanti süresi dolunca dozulmaya programlanmışlar. allahtan 2 yıl garanti uzatmıştık alırken.

pembeşim sanada günaydın hayatım. inşallah ağustos ayı bu aydan daha bereketli olur, ramazanın bereketi topiğimizi de canlandırır.

günaydınlar herkese hamişler arttı hadi bakalım bereketli temmuzun son günlerindeyiz bir kaç hamiş haberi daha hiç fena olmazdı hani

canım hayırlı olsun, ne kadar güzel bebeğine erkenden kavuşmuşsun allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, inşallah bu topikte böyle güzel haberleri almaya devam ederiz...

Gunaydin arkidesler dun gece ne dusundum biliyormusunuz? Sizleri cok mrk ediyorumm:-D keske gorussek kocaman bi yerde toplansak sohbet etsekk ne gusel olurr? Hayal belki ama coook isterdimm...

Gunaydin arkidesler dun gece ne dusundum biliyormusunuz? Sizleri cok mrk ediyorumm:-D keske gorussek kocaman bi yerde toplansak sohbet etsekk ne gusel olurr? Hayal belki ama coook isterdimm...

aynı memlekette olanların çoğu görüşebiliyor aslında kkda. ben erzurumdayım sanırım burdan olan kimse yok

Kızlarrrrrrr çift çizgiyi gördümmmmmm:))

yaşasınnnnnnnnnn. bomba haber işte..... hayırlı olsun minik çok sevindimm..
gunaydın kızlar hamıle olan arkadaslar hayırlı olsunn bu ay sanırım dıger aylardan en bereketlısı oldu ALLAH bızlerı de sevındırır ınsAllah amin

günaydın şeker.. Amiiiiiiiiiiiiiiiin demk istiyorum:)))

Günaydın kızlar

Hamileleri tebrik ederim.

Mercimikk patlattın bombayı

Bu ay gerçekten çok bereketli oldu. Tam ayı kapattık derken umutlar sönüyorken bir sürü hamiş haberi geldi. Darısı başımıza

kuzuuum neler yaptığını yazsana biraz bizede fikir olsun azıcık.. özeniyorum valla hamiş arkadaşlara ne güzel anlatıyolar belirtilerini felan umarım bizde yaşarız o duyguyu....

canım ben pco ismini ilk kez geçen mayıs ayında duydum. artık hamiş olmak istiyorum diye doktora gittiğimde. ondan önceki doktorlarım h,iç bu kadar açık açık dememişti bana. ilki 1 yıl dene dedi ikincisi altı ay dene olmazsa gel tedaviye...
daha önceleri de hep adet düzensizliklerim vardı. yumurtlama olmadığı için ya 10-15 günde bir adet oluyodum ya da geç 45 gün de bir. evlenirken ne zaman kanayacağım belli olmadığı için hem doğum kontrol hapı hem de hormon ilacı kullandım (adını hatırlamıyorum) düğünümde rahat edeyim diye. baktım çok rahat :) 8 ay devam ettim kullanmaya... sonra adetlerim düzene girdi. her ay ortalama arada bir seksede adet oluyodum am ameğer hala yumurtlayamadığım oluyomuş. zaten her ay yumurtlama belirtilerini hissetmiyodum. benim inişli çıkışlı bi durumum vardı yani. bebişim çıkışın olduğu döneme denk geldi sanırım...
cuma dokrtora gittiğimde de sorucam. inşallah pco hamilelikte sıkıntı yaşatmaz bana.
işte böle canım. umarım en az çabayla çok çabuk bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten içten tüm kalbimle diliyorum bunu sizin için. ayyy hormonlar tavan yaptı galiba. gözlerim sulandı... iyiki varsınız kızlar..

Günaydın kızlar

Bu ay gerçekten çok bereketli oldu. Tam ayı kapattık derken umutlar sönüyorken bir sürü hamiş haberi geldi. Darısı başımıza

sen test alsana bakk saat 10 oldu hadi ama

şşştt.. çocuğu strese sokma canım yaa ağlamak yok.. bak ne güzel sonuçlar aldın işte sevineceğin yerde aaaa

kızlaarrrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. ama dün kocacığım adanaya gitmişti.(hatay da oturuyorum) firma toplantı ve ardından iftar için çağırmış. ben de evde kaldım. akşam 8 de iftar. 9 da çıktı yola. 12 e 15 kala evdeydi. ama bu süreçte ben de kocamın en azından hiç beklemediği anda sürprizimi yapmak istedim. küçük küçük kağıtlara tüm samimiyetimle içimden gelenleri yazıp rulo yaptım. kurdaleyle bağladım.. her bir rulonun yanına mum koydum koridor boyunca. mumyolu hazırlamış oldum.benim olduğum odaya yaklaştığında en son okuması gereken kağıtlara ise aşka getirecek cezbedecek şeyler yazmayı tercih ettim. evin dış kapısını aralık bırakmıştım. anahtarla girmiyor çünkü eve:) olduğum odanın kapısını kapattım ve eşim eve girdiğinde ilk dans müziğimizi çalmaya başladım son ses. toplam 3 parça hazırladım art arda çalacak. sonra olduğum odaya geldi ve uzun uzun bakıştık işte. sarmaş dolaş dans ettik kocacımla..işin can alıcı kısmını tahmin bile edememişti. önceden aldığım jartiyerimi giymiştim. adam çılgına döndü. mükemmel bir geceydi. eşim kulağıma "bana en güzel geceyi yaşattın teşekkür ederim bebeğim" dedi. o yetti benim için:))
paylaşmak istedim valla. renk geldi ikimize de..
inşallah seneye bebeğimizle birlikte kutlarız dedi... yerim onu ben yaaaaa

Vayyyyy süper olmuş

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. aslında uzun süredir takip ediyorum her konuda görüşlerinizi okuyorum ama hamile kalınca konuya dahil olmak birlikte ilerlemek istedim. 8 aylık evliyim son adet tarihim 12/06/12 hamileliğimi farkettiğimde sat'a göre 5 haftalıktım israr testinde çok silikti hatta ben yok dedikçe eşim var diodu dayanamadım işe gelirken kliniğe uğrayıp kan testi yaptırdım sonuç pozitifti hamile kalacağımı tahmin etmiyordum kendimize göre korunuyorduk :) demekki yumurtlama tarihmi yanlış hesapladık ama hamile olduğumu öğrenince ikimizde çok mutlu olduk. aynı gun dr gittim ama çok küçük daha gözükmez deyip ultrasonla bile bakmadı 30/07/12 ye randevu verdi günler geçmiyo sanki ultrasonda görsem öyle bi rahatlayacağım ki sizce normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…