- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.981
kız çok rahatlıyor insan yaa :)))
sen ermeni ye gittin mi?
Kızlarrrrrrr çift çizgiyi gördümmmmmm:))
bu pazartesi bizim 2. evlilik yıldönümümüzdü. gece sabaha kadar sancıdan uyuyamadım hastalığım 3-4 gün gecikmişti. bari sabah oruca niyetlenmeyimde gidip tahlil yaptırayım dedim. özel bi hastanede kan tahlili yaptılar. ttabi öncesinde ultrasonla baktı doktor kese falan yok dedi. kan tahlilinde beta hcg pozitif çıktı. hamilesin dedi açıkcası pek beklediğim ve istediğim bi durum dedildi (eşimin gazına gelmiştim). akşam canım kocam bana çiçek almış bende ona tahlil kağıdını gösterdim belki 30 defa baktı kocaman adamın sevinci görülmeliydi ya bilseydim bu kadar sevineceğini ilk günden yapardım çocuk :) bugünde eşimin çalıştığı hastaneye gittik. oradaki uzman 1 hafta arayla 2kere hcg değeri bakalım dedi kese görülmedi deyince tahlil kağıdını elimize verdi ve son dakikada hadi gel yine bi ultrason bakalım dedi. ve bebişin kesesi bu ultrasonda görüldü. hcg ye gerek kalmadı dedi. %99 normal gebelik dedi. yani kesin hamileyim. rabbim şu ramazan ayının hürmetine bana ve diğer tüm hamilelere sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin...
Gunaydin arkidesler dun gece ne dusundum biliyormusunuz? Sizleri cok mrk ediyorumm:-D keske gorussek kocaman bi yerde toplansak sohbet etsekk ne gusel olurr? Hayal belki ama coook isterdimm...
gunaydın kızlar hamıle olan arkadaslar hayırlı olsunn bu ay sanırım dıger aylardan en bereketlısı oldu ALLAH bızlerı de sevındırır ınsAllah amin
kuzuuum neler yaptığını yazsana biraz bizede fikir olsun azıcık.. özeniyorum valla hamiş arkadaşlara ne güzel anlatıyolar belirtilerini felanumarım bizde yaşarız o duyguyu....
Günaydın kızlar
Bu ay gerçekten çok bereketli oldu. Tam ayı kapattık derken umutlar sönüyorken bir sürü hamiş haberi geldi. Darısı başımıza
canım ben pco ismini ilk kez geçen mayıs ayında duydum. artık hamiş olmak istiyorum diye doktora gittiğimde. ondan önceki doktorlarım h,iç bu kadar açık açık dememişti bana. ilki 1 yıl dene dedi ikincisi altı ay dene olmazsa gel tedaviye...
daha önceleri de hep adet düzensizliklerim vardı. yumurtlama olmadığı için ya 10-15 günde bir adet oluyodum ya da geç 45 gün de bir. evlenirken ne zaman kanayacağım belli olmadığı için hem doğum kontrol hapı hem de hormon ilacı kullandım (adını hatırlamıyorum) düğünümde rahat edeyim diye. baktım çok rahat :) 8 ay devam ettim kullanmaya... sonra adetlerim düzene girdi. her ay ortalama arada bir seksede adet oluyodum am ameğer hala yumurtlayamadığım oluyomuş. zaten her ay yumurtlama belirtilerini hissetmiyodum. benim inişli çıkışlı bi durumum vardı yani. bebişim çıkışın olduğu döneme denk geldi sanırım...
cuma dokrtora gittiğimde de sorucam. inşallah pco hamilelikte sıkıntı yaşatmaz bana.
işte böle canım. umarım en az çabayla çok çabuk bebişlerinize kavuşursunuz. gerçekten içten tüm kalbimle diliyorum bunu sizin için. ayyy hormonlar tavan yaptı galiba. gözlerim sulandı... iyiki varsınız kızlar..
sen test alsana bakk saat 10 oldu hadi ama
Günaydın kızlar
Hamileleri tebrik ederim.
Mercimikk patlattın bombayı
Bu ay gerçekten çok bereketli oldu. Tam ayı kapattık derken umutlar sönüyorken bir sürü hamiş haberi geldi. Darısı başımıza
Bende tüm regl belirtileri var. Oldu olacak. Tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bugün olmazsam eğer yarın bakarım. Yarın bile erken aslında
kızlaarrrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz.. ama dün kocacığım adanaya gitmişti.(hatay da oturuyorum) firma toplantı ve ardından iftar için çağırmış. ben de evde kaldım. akşam 8 de iftar. 9 da çıktı yola. 12 e 15 kala evdeydi. ama bu süreçte ben de kocamın en azından hiç beklemediği anda sürprizimi yapmak istedim. küçük küçük kağıtlara tüm samimiyetimle içimden gelenleri yazıp rulo yaptım. kurdaleyle bağladım.. her bir rulonun yanına mum koydum koridor boyunca. mumyolu hazırlamış oldum.benim olduğum odaya yaklaştığında en son okuması gereken kağıtlara ise aşka getirecek cezbedecek şeyler yazmayı tercih ettim. evin dış kapısını aralık bırakmıştım. anahtarla girmiyor çünkü eve:) olduğum odanın kapısını kapattım ve eşim eve girdiğinde ilk dans müziğimizi çalmaya başladım son ses. toplam 3 parça hazırladım art arda çalacak. sonra olduğum odaya geldi ve uzun uzun bakıştık işte. sarmaş dolaş dans ettik kocacımla..işin can alıcı kısmını tahmin bile edememişti. önceden aldığım jartiyerimi giymiştim. adam çılgına döndü. mükemmel bir geceydi. eşim kulağıma "bana en güzel geceyi yaşattın teşekkür ederim bebeğim" dedi. o yetti benim için:))
paylaşmak istedim valla. renk geldi ikimize de..
inşallah seneye bebeğimizle birlikte kutlarız dedi... yerim onu ben yaaaaa
öyle hassas bir durumki ısrar edemiyorum haklısın.. ama yarına bırakmasan keşkeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?