- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.941
ayyyy gerçektenmiii ayvareçeli pko muyduuu....Allahıııımmm bizede ayvareçeli arkadaşımız gibi normal yollardan bebek sahibi olmayı en kısa zamanda nasip eyle ya rabbiiimmmmmmmmmmm............!!!!
evettt tatlım. muayenemde inci gibi dizilmiş yumoşlarımı gördüm veee şok olmadım tabe.. zira genç kızlığımda da ara ara çatlamamış yumurtalar görünürdü. ama o dönemler işin ciddiyetinin farkında değildim. doğum kontrol hapı falan da kıullandım. evliliğimin ilk 8 ayında. hiç düzenli adet olduğumu bilmem, öyle 28 gün felann nerdeee.
inşallah canım sizde tez zamnda bu güzel haberi alırsınız. hepinize dua ediyorum nicklerinizle ayrı ayrı.
kuzuuum neler yaptığını yazsana biraz bizede fikir olsun azıcık.. özeniyorum valla hamiş arkadaşlara ne güzel anlatıyolar belirtilerini felanumarım bizde yaşarız o duyguyu....
sabır stres yok baska:))
hamile arkadaşlarım halileliğinzin ilk haftalırda bata yakın zamanlarda bacak ağrıları elin kolun tutmuyomuş gibi ağrılar yaşadınız mı yoksa ben psikolojik delinin tekimi oldummmm:))))????????????????
heheeee stressiz bebiş beklemekkk... keşke yapabilsek kuzuuuummm pembeeemmmm senin bat ne zaman şimdi..?? bide bizim düzensiz ya sen nasıl hesaplıyosun batını..?
ben hazıranın 10 da oldum sonra temmuzun 13 sımdı tam bılmıyorum ama agustos 10 dan sonra canım hayırlısı ınsALLAH
hamile arkadaşlarım halileliğinzin ilk haftalırda bata yakın zamanlarda bacak ağrıları elin kolun tutmuyomuş gibi ağrılar yaşadınız mı yoksa ben psikolojik delinin tekimi oldummmm:))))????????????????
aaaaaa bende 13 temmuzda olduuumm... Bu ay beraber hamiş kalıyomuşuz bideeee
umutuzluk sezıyorum sende????
evet cnm ama hala bi belirti yok adet olmaya dair vucudum uyuşmuş sankii... allahımdan hayırlısını diliyorummm bu ay ben...
umutsuzluk yok!!!!bekle bı kac gun bakayım hamılesın sen bu ay!!!!
hahahahaha:))))))))))) merciminikim ve senii gebelik testimolarak ilan ediyorummm:))) kızzz tatlım canımmm bebeğimmmm kızzz 3 test yaptım negatif çıktııı kızzzzzzzzzz:)))) ölede olunca kestim kendimden ümidi tabıııı benım hala azcık ta olsa umudum var... allahtan umut kesilmezz .. hayırlısıııı şuan adte moduna gırdım adetim gelmezse hamile olduguma ınannanammmmmm:)))
kan testi yaptırdın mı? yaptırmadın:)ıdrarda ckması ıcın suan ecen adetınden sonra hamıle kalman lazımdı eer yumurtlama zamanında kaldıysan adet ununden 5 un sonras ıdrarda cıkar cnmmmm:):):):)
iyi yarın kan testi yaptırayım bari adet olmazsam bugunnn inşşşşşşşşşşşş inşşşş....
inşallah cnm inşallah:)ama ckta strs yapmamaya calıs sokulmesın allah korusun:)
sitede bişeyler okuyorum işte stresten uzak kalıyorum düşünmememye çalışıyorumm bakalımm...
takma cnm takma...merciminik naptı acbaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?