- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.801
aaaaaaaaaaaa çok güzel ayşem hamile misin 2 saattir geçmişi oku oku şaşı oldum valla tebrik ederim canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin şimdi ben sen ve ayvareçeli doğum arkadaşı mı olacak ay çok güzel ee kaç haftalıkmış ben gün itibariyle 2+3 olmam lazım
yok artıkkk nasıl bekliceksin karnında oynamaya başlamasını...? iyi sabırlıymışsın valla :) bence test yapmalısın eğer hamileysen hemende kontrollerine gitmelisin...Allah vermesin herşey olabilir... o yüzden öğrenip tedarikli olman şart...
hayır canım 2+3 olman imkansızz:)) 4 yada 5 haftalık hamilesin sen:)))
canım ya bende doğum tarihimi falan versem banada çin takvimine bakar mısın çünkü ben yaptım 4 yerde erkek 2 yerde kız çıktı galiba hesaplıyamıyorum
ya ben test yaptım ayın 20 sinde bete 167 çıktı oda 2 haftalık hamilesin demişti o yüzden öyle diyorum
kız benim bugün sabah başladı ama ince ince ara ara bulanıyorrr
merhaba kızlar bugün benim için önemli bi gün adet olma günüm. inşallah olmam hamilelik belirtisi olarak sadece kasıklarım ağrıyor bugünde acayip bi batma var mide bulantım falan yok gögüs uçlarım dokununca acıyor sizce hamile olabilirmiyim. bugün adet olmazsam hemen test yapmıcam ama eşimde bekle stresden olmuyrsun diyor..
Kızlar bisey soracak hamile oldugunuzu öğrendiğinizde belirtiniz var miydi
ver hesaplim tatlım sat ı da yaz
son adet tarihi mi vereyimde bende adet düzensizliği var 1 harihanda adet oldum 8 haziranda banyo yaptım ben 10 temmuzda adet olmayı beklerken baktım 6 ve8 temmuz yumurtlama günlerimdi tabiki boş geçirmedim sonra ayın 20 sinde test yapınca 167 çıktı doğum doktoru yoktu acildeki 1-2 haftalık dedi şimdi bu yazdıklarım karışık oldu galiba ama umarım son adet tarihimi anlatabilmişimdir
kız doğum tarihini niye yazmadfınnn:))))) bendede adet düğzensizliği vardı canım:))
ver hesaplim tatlım sat ı da yaz
merhaba kızlar bugün benim için önemli bi gün adet olma günüm. inşallah olmam hamilelik belirtisi olarak sadece kasıklarım ağrıyor bugünde acayip bi batma var mide bulantım falan yok gögüs uçlarım dokununca acıyor sizce hamile olabilirmiyim. bugün adet olmazsam hemen test yapmıcam ama eşimde bekle stresden olmuyrsun diyor..
pardon canım 14-11-1987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?