Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hayır canım 2+3 olman imkansızz:)) 4 yada 5 haftalık hamilesin sen:)))

canım ya bende doğum tarihimi falan versem banada çin takvimine bakar mısın çünkü ben yaptım 4 yerde erkek 2 yerde kız çıktı galiba hesaplıyamıyorum

merhaba kızlar bugün benim için önemli bi gün adet olma günüm. inşallah olmam hamilelik belirtisi olarak sadece kasıklarım ağrıyor bugünde acayip bi batma var mide bulantım falan yok gögüs uçlarım dokununca acıyor sizce hamile olabilirmiyim. bugün adet olmazsam hemen test yapmıcam ama eşimde bekle stresden olmuyrsun diyor..

canım adet gününden 2 gün sonra bi test yap ve merakını gider derim ben.. hatta bugün bile yapsan büyük bir ihtimalle çıkar, çünkü birçok kişinin adetten 5 6 gün önce testte çıkmıştı...

felsefem bak canım burdanda bakabilirsin haftana:)
3 hafta 10 – 50
4 hafta 5 – 425
5 hafta 20 – 7300
6 hafta 1,080 – 56,000
7 -12 hf 7,650 – 290,000
13-16 hf 13,300 – 250,000
17-24 hf 4,000 – 165,000

Kızlar bisey soracak hamile oldugunuzu öğrendiğinizde belirtiniz var miydi

ben hafta sonu yaptığım evde gebelik testinde pozitif gördüm. adet,im 2-3 gün gecikmişti.
canım benim belirtilerim: karnımda ve kasığımda şiddetli ağrı o kadar ki adet olcam sanıp ped takmıştım. hala da ara ara kasık ağrım oluyo. bi de buna şimdi bel ağrısı eklendi.
bi de koyu sarı renk akıntı. göğüslerim her ayın adet dönemine oranla daha az hassastı. daha şimdi yeni yeni iyice belirginleşti göğüs hassasiyetim.

ver hesaplim tatlım sat ı da yaz

son adet tarihi mi vereyimde bende adet düzensizliği var 1 harihanda adet oldum 8 haziranda banyo yaptım ben 10 temmuzda adet olmayı beklerken baktım 6 ve8 temmuz yumurtlama günlerimdi tabiki boş geçirmedim sonra ayın 20 sinde test yapınca 167 çıktı doğum doktoru yoktu acildeki 1-2 haftalık dedi şimdi bu yazdıklarım karışık oldu galiba ama umarım son adet tarihimi anlatabilmişimdir

kız doğum tarihini niye yazmadfınnn:))))) bendede adet düğzensizliği vardı canım:))

kızlar ya acil cevaba ihtiyacım var 5 haftalık hamileyim gögüslerimde hassasiyet ve şişlik olmuştu ama dünden beri neredeyse eski haline geldiler sizin bi bilginiz varmı neden olabilir acaba çok nerak ettim bişey olacak diye korkuyom

benim de göğüs uçlarım kopacak gibi acıyordu.bende de bulantı olmadı hala da yok.. hayırlısı canım.inşallah adet olmazsın da sen de hamileler kervanına katılırsın:)

pardon canım 14-11-1987

canım merhaba acil yardıma ihtiyacım var. pztesi folik asit ilacına başladım.5mg olduğu için yarısını içmem söylendi fakat ben dün içmeyi unuttum.az önce hatırlayıp içtim dünün yerine bugün akşamda içersem bişey olurmu yada ne yapmalıyım unuttuğum zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…