Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar nasılsınız, keyifler nasıll.
ben sürekli uyukluyorum ve cumaya gün sayıyorum, çatlıcam meraktan...
seastrem eğer saptamaların doğruysa benim de kzım olur. benimde sol kasığımda batmalar ve hassasiyet var... ama çin takvimine göre de erkek diyooo. he he neyse hayırlısıyla gelsin bebişim sağlıklı olsun da...
yaw kızlar ben mi karıştırdım hatları yoksa bizim yazılar silinmiş mi... benim yazdığım bi çok şey yok piyasada, dün okuduklarım da yok

günaydın canım güzel haberlerle gel inş. çin takviminde yaşını doğru hesaplaman gerekiyo tatlım yoksa tutmuyo . evet benimde yok yazdıklarım felan sitede sorun var sanırım

ben de ilişkiden sonra sol ayatınca kız sağa yatınca erkek tutma olasığı çok yüksek deneyenlerde tutmuş diye duymuştum. ama ilkinde olmasa da 2-3. denemede hep sola yattım. doktor da bebeği sol tarafımda buldu ona çok dikkat ettim.. ve benim de içime kız gibi doğuyor:)) hayırlısı diyorum tabi her zaman. bebeğim bana küsmesin şimdiden

maşallah bu sabah pek hareketlisiniz hanımlar. yani ayşem de enerjisini iyi geçiriyor buraya.. kız iyiki oldun. sıra pembişte:)

evet canım doğru duymuşsun sol kız sağ erkek:)) benim sağda buluyo hep doktor bebişim erkek:)

günaydın canım güzel haberlerle gel inş. çin takviminde yaşını doğru hesaplaman gerekiyo tatlım yoksa tutmuyo . evet benimde yok yazdıklarım felan sitede sorun var sanırım

inşallah canım ...
hadi yaw. ben yanlış mı hesapladım ki.. dün okuduğum senin yazılarda sen iyi hesaplıyodun benimkini de hesaplasana...
doğum tarihim 04.12.1982 satım 21 haziran

sağol canım benim allah herkese nasip etsin pembeme irmegana zuzuma herkese nasip etsin allah

benim oğlumda acıkmış teyzeleri sabahtan beri hareket etmiyodum kahvaltı yapıyorum başladı kıpır kıpır etmeye

sağol canım benim allah herkese nasip etsin pembeme irmegana zuzuma herkese nasip etsin allah

amiiiiiiiiiiiiiin

bu arada benim hiç bulantım yokyaaa. dün kocama diyorum ki bulantım yok sence normal mi? paranoyak mı oldun aşkım diyo.takma bu kadar.
bir de bu alttaki hamilelik takviminde 8. hafta içindesin diyo ama ben daha 7. haftayı pazartesi bitircem. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…