- 6 Mart 2012
- 1.019
- 11
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.601
Ya canım inş olmazsın. Müjdeli haber istiyorum:)mercimink tek başına değilsin tatlım bende 3 gun sonra olmam gerekecekkk bi suru şeyde yaşadım önden gelen pembelerimle ama bende adet olacakmışım gibi gelior şuan.. herkesin bunyesi farklıdırr... bizimde bunyemız farklı vucudumuz ne zama kendını hazır hıssederse o zaman bebeişlerimiz gelecektir...allahın izniyle... bekleyelimmm ...
kimin ilk ayda olmuş ki. ben şu anda çevremde sadece bi kişide duydum ilk ayda olan. 3. ay o kadar normal ki. gereksiz yere panik yapıyorsunuz. 1 yıl içinde olması çok normmal. 1 yıldan sonraki sıkıntı
Ya canım inş olmazsın. Müjdeli haber istiyorum:)
O kadar çok var ki... İlk ayı bırak ilk geceden hamile kalan vs. Benim iki kuzenimde ilk aylarında hamile kaldılar hemde bir tanesinin yumurtlama ile ilgili sorunu varken... İnsan ister istemez panik yapıyor... Öğretmen olduğum içinde açıkcası biraz zamanlama yapmaya çalıştım,doğum iznimi kullanabilmek için vs. Ama olmadı işte... ilk denemede hamile kalanlarda çok fazla ayrıca...
Adetime 9 gün kaldı.Bekliyorum...Umarım adet olmam,mutlu haberler gelir bu ay :) Ama olmasa da yapacak bişey yok. İkinci denememiz zaten.
sen adet olmadın dimi tatlımmm 25 ini beklioruzzzzzzzzz......
merciminkkkkkk tatlımmmm ben yine gittim test aldım ... kocam benımle dalga geçioooo artıkkkk... bi koli alalaım falan dio :))))
Hayır olmadım ama olacağım sanırım yaaaHafiften ağrım var.
Yinede bir umut gelsinnnnn 25iiiiii:)
Canım ya adet olmazsak var yaaaa cidden süper olacakBirlikte büyütcez bebişlerimizi HAdi bakalım inşşşşşşş
kız aynı gunnn doğurcazzzz belkiideeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))
:)) HAdi bakalım hayırlısı. testi yaptınmı?
yok yapmadımmmmmmmmmmmmmmm... şuan için bakışıyoruzzzzzzzzzzz:))
:) Bana diyosun ama sen sabredemiyorsun canım yaaaa
ee tamam sen sabredemıyosan yapalım test ama beraberrrrrrr :))))
Kandıramazsınnnn beniBen bekleyeceğim 25ine kadar. Ama hadi sen yap istersen
yok kız cesaretım yokkkk valla....25i olmazsam senınle beraber yapalım benım elimde test var.. sende testını al gel:))))
Tamam anlaştık. Bence 25inde olmazsak gidip kan testi yaptıralım
ben idrar yapacaktım yavvv:)))
Kan daha garanti gibi:) Ama tamam nasıl istersen öyle yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?