Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

merciminkkkkkk tatlımmmm ben yine gittim test aldım ... kocam benımle dalga geçioooo artıkkkk... bi koli alalaım falan dio :))))

Ya canım inş olmazsın. Müjdeli haber istiyorum:)

kimin ilk ayda olmuş ki. ben şu anda çevremde sadece bi kişide duydum ilk ayda olan. 3. ay o kadar normal ki. gereksiz yere panik yapıyorsunuz. 1 yıl içinde olması çok normmal. 1 yıldan sonraki sıkıntı

O kadar çok var ki... İlk ayı bırak ilk geceden hamile kalan vs. Benim iki kuzenimde ilk aylarında hamile kaldılar hemde bir tanesinin yumurtlama ile ilgili sorunu varken... İnsan ister istemez panik yapıyor... Öğretmen olduğum içinde açıkcası biraz zamanlama yapmaya çalıştım,doğum iznimi kullanabilmek için vs. Ama olmadı işte... ilk denemede hamile kalanlarda çok fazla ayrıca...

sen adet olmadın dimi tatlımmm 25 ini beklioruzzzzzzzzz......

Adetime 9 gün kaldı.Bekliyorum...Umarım adet olmam,mutlu haberler gelir bu ay :) Ama olmasa da yapacak bişey yok. İkinci denememiz zaten.

Adetime 9 gün kaldı.Bekliyorum...Umarım adet olmam,mutlu haberler gelir bu ay :) Ama olmasa da yapacak bişey yok. İkinci denememiz zaten.

inşşşş hamilesindir canımmmmmm inşşşşşş.....allhım bu mubarek gunlerde dileklerimizi kabul eylesinnnn...

sen adet olmadın dimi tatlımmm 25 ini beklioruzzzzzzzzz......

Hayır olmadım ama olacağım sanırım yaaa Hafiften ağrım var.
Yinede bir umut gelsinnnnn 25iiiiii:)
Canım ya adet olmazsak var yaaaa cidden süper olacak Birlikte büyütcez bebişlerimizi HAdi bakalım inşşşşşşş

merciminkkkkkk tatlımmmm ben yine gittim test aldım ... kocam benımle dalga geçioooo artıkkkk... bi koli alalaım falan dio :))))

Yaptınmı testi? Hadi haber bekliyorum canım benim Benimkide yasakladı artık test yapmayı. Günün geçince kan testine gideriz diyor(

kız aynı gunnn doğurcazzzz belkiideeeeeeeeeeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…