- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.581
yaşasınnnn. Allah ım inşallah dualarımız kabul olmuştur da bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur. inşallah alırsın en güzel haberleri de bize de veririsin şeker..
bu arada dün felsefem kan tahliline gitcekti. o naptı. okuyamadım geçmişi.
benim üstümde öyle bir sersemlik arttı ki. kafamı kaldıramaz oldum. evimi zar zor temizliyorum başım döne döne.bu kadar erken etkilermiydi yahuu..
ama bebişim bazen ben burdayım annecimm diyoooooo...
felsefede hamileeee ayvarecelide hamile bendeeeee .inş canım dualarımız kabul olmuştur sağlıklı haberler alırız inşallah
gılınlık gıtmek kız ıcın evlenmeye
evlı ıcın cocugu olmaya
yaslı bır kadının gelınlık gımesı vefatıne
delalet eder
ama kendı gıtmıyo
goruyoo
oh ohhh çok şükür.. inşallah daha da büyürler göbüşlerde:)
tesekkurler bebiskommm benim hadi insAllah Allah butun isteyelnere nasip etsinnnn insAllah Aminnn
inş canım bu arada eceli diyorki bu ay bu kız kesin hamile gördüğü rüyaların hepsi bunlara delalet ediyor diyorrrr
Kızlar 3 günüm kaldı bekliyorum telaşla ama bir taraftanda olmayacağını hissederek... Ne kadar zor bir işmiş bu yahu.(
dı mı canım hayırlısı ama ya olurr
Uzun süre bekleyen insanlar duydum ama bir anda hamile kalanları da... Şimdi endişeliyim acaba hiç mi olmayacak diye. YAni olması için gerekli tüm zaman vb şeylere dikkat ettik ama olmadı. Bu ay yine olmayacağını hissediyorum. Çok zormuş canım ya. Üzülüyorum eşimde üzülüyor. Daha 3.ay bu ama neden ilk ayda çoğu kişinin oluyorda bizim olmuyor(
ısyan etme ama cogu zaman hepımız bunu yapıyoruz ama belkıde o zaman bu zaman degıl hayırlısı olsun ole dusunme canım ya bız neyın ıyı neyın kotu oldugunu nerden bılebılırız kı takma kafana olucak ınsAllah
Zaten kendimi ancak böyle avutabiliyorum... Zamanı değil daha zamanı var demekki diye.
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun?
merhaba bende 1 senelik evliyim. bikaç ay sonra bebek olsun istiyoruz. fakat ben tam emin değlim çok gelgitler yaşıyorum.korkuyorum.doğumdan vs.... bilinçsiz hamile kalmakta istemiyorum. hamile kalmadan önce ne gibi kontrol ve testlerden geçiliyor. yardımcı olrsanız sevinirim...
Uzun süre bekleyen insanlar duydum ama bir anda hamile kalanları da... Şimdi endişeliyim acaba hiç mi olmayacak diye. YAni olması için gerekli tüm zaman vb şeylere dikkat ettik ama olmadı. Bu ay yine olmayacağını hissediyorum. Çok zormuş canım ya. Üzülüyorum eşimde üzülüyor. Daha 3.ay bu ama neden ilk ayda çoğu kişinin oluyorda bizim olmuyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?