Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

baba annemin ruyasini anltiyim su an annemlerdeyim ve baba annem seni ruyamda gordum dedi bem beyaz gelinligi giymisin bebek gibi yuzun annem benim odama cagiriyomus baba annemi gel bak kiz nasil oldu diyee ruya yorumcumuzz eceliss sana sesleniyorum kankaa

felsefede hamileeee ayvarecelide hamile bendeeeee .inş canım dualarımız kabul olmuştur sağlıklı haberler alırız inşallah

gılınlık gıtmek kız ıcın evlenmeye
evlı ıcın cocugu olmaya
yaslı bır kadının gelınlık gımesı vefatıne
delalet eder
ama kendı gıtmıyo
goruyoo

slm kızlarrrr sen hamilesin ilk 3 ayın çok kritik o yüzden daha çok çalış dediler şu saat oldu daha anca işten gelebldim bide yarın yine gitcem :)))))))))))))) Hamile olanların gözü aydınnn benim gib :) Allah kucağımıza almayı nasip etsn inş :))

Kızlar 3 günüm kaldı bekliyorum telaşla ama bir taraftanda olmayacağını hissederek... Ne kadar zor bir işmiş bu yahu. (

dı mı canım hayırlısı ama ya olurr

Uzun süre bekleyen insanlar duydum ama bir anda hamile kalanları da... Şimdi endişeliyim acaba hiç mi olmayacak diye. YAni olması için gerekli tüm zaman vb şeylere dikkat ettik ama olmadı. Bu ay yine olmayacağını hissediyorum. Çok zormuş canım ya. Üzülüyorum eşimde üzülüyor. Daha 3.ay bu ama neden ilk ayda çoğu kişinin oluyorda bizim olmuyor(

ısyan etme ama cogu zaman hepımız bunu yapıyoruz ama belkıde o zaman bu zaman degıl hayırlısı olsun ole dusunme canım ya bız neyın ıyı neyın kotu oldugunu nerden bılebılırız kı takma kafana olucak ınsAllah

Zaten kendimi ancak böyle avutabiliyorum... Zamanı değil daha zamanı var demekki diye.
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun?

Zaten kendimi ancak böyle avutabiliyorum... Zamanı değil daha zamanı var demekki diye.
Sen ne kadar zamandır bekliyorsun?

mercimink tek başına değilsin tatlım bende 3 gun sonra olmam gerekecekkk bi suru şeyde yaşadım önden gelen pembelerimle ama bende adet olacakmışım gibi gelior şuan.. herkesin bunyesi farklıdırr... bizimde bunyemız farklı vucudumuz ne zama kendını hazır hıssederse o zaman bebeişlerimiz gelecektir...allahın izniyle... bekleyelimmm ...

gunaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gun esımle dolasıcaz oruclu oruclu arnavutluga gıdıcez aksama kadar acamam ama umarım actıgımda hamıleyımmm dıyenler olur benım umutlarım agustosta rutın kontrolumu de yapıcam bayramdan sonra Allah buyuk hepımızın yuzunu bu mubarek ayda yapılan dualar tutulan oruclar adına guldurur ınsAllah Amin

merhaba bende 1 senelik evliyim. bikaç ay sonra bebek olsun istiyoruz. fakat ben tam emin değlim çok gelgitler yaşıyorum.korkuyorum.doğumdan vs.... bilinçsiz hamile kalmakta istemiyorum. hamile kalmadan önce ne gibi kontrol ve testlerden geçiliyor. yardımcı olrsanız sevinirim...

Merhaba ben de bır yıl 2 ayılık evlıyım ben de dogumdan koruyor hamılelıgı dusunmuyordum ama ocak ayından berı cocuk ıstıyoruz once adet duzenım bozuldu ve doktor dogurganlık homon kontrol testlerı yaptırıyor ve hamıle kalmadan normalde 1 yıl once folık asıt ıcmen gerekıyor her gun 1 hap eczaneye gıdınce folık asıt demen yeterlı beyaz tableten her gun 1 tane al hamıle kalana kadar sonra doktor kontrolunde alırsın hamılelıkten dogumda korkma burda ertelıyeler ve sonra aylar senelerce olmasını beklıyenler var ben bıle pısmanım neden hemen ıstemedık dıye ama hayırlısı mutlu gunler

kimin ilk ayda olmuş ki. ben şu anda çevremde sadece bi kişide duydum ilk ayda olan. 3. ay o kadar normal ki. gereksiz yere panik yapıyorsunuz. 1 yıl içinde olması çok normmal. 1 yıldan sonraki sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…