- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.561
Kizlar Ben adetime 7 gun kala (yumurtlamadan 7 gun sonra) kanda beta hcg yaptırdım negatifti şimdi adetime 3 gun var hamile değilimdir değil mı cok üzüldüm ya kac gündür girmiyordum suan hamile kalan tüm arkadaslarıma hayırlı olsun Allah bizede nasip eder İnsallah
kızlar yin test yaptım galiba hamileyim yine ikinci çizgi çıktı silikte olsa var.hemen çıktı ama ikinci çizgi.daha erken yaptım ya ondan bence çizgi silik çıkıyor
sevındım cnm senın adına ne güzellll
kızlar yin test yaptım galiba hamileyim yine ikinci çizgi çıktı silikte olsa var.hemen çıktı ama ikinci çizgi.daha erken yaptım ya ondan bence çizgi silik çıkıyor
ayşecim çok sevindim senin adına hayırlı olsun sağlıklı olarak kucağına alırsın inş ne zamandır bebek istiyodunuz?
slm kızlar çok kötüyüm ağlaaktan gözlerim şişti resmen bunalıma giriyorum dokktora gttim hiçbir sorun yok diyor ama ben neden hamile kalamıyorum sorun yokken hamile kalamamk dahada kötü sorun olsa çözüm aranır ama yok beklemek çok kötü regli günüm pazartesiydi 23 temmuzdu ama ben 21 temmuzda regli oldum her ay 1 2 gün önce oluyorum artık bundan bile bişi çıkarıyorum eşim yine çok üzülücek neden olmuyor neden kafayı yiycem düzenli beraber olduk yumurtlama dedim regli bitimi dedim uzun süre yattım ama ne yaptıysam olmuyo sanki hiçç anne olamıycakmısım gibi hissediyorum herkezin ilk denemede oluyo benim neden olmadı çok ama çoook üzgünümm =( =( =(
ocaktan beri düşünüyorduk nişanda kimyasal gebelik geçirdim bide buuu
bencede zor olur çalışıyorum bu ay olmazsa artık o kadar üstüne düşemicem malesef ramazan girdi araya :44:
vayyy laflara bak laflaraaaa.ben dün oruç tuttum ama bugün nöbetçiyim hastanede ondan tutmadımmm evet canım yaaa dün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama adetime daha 1 hafta var.bende henüz çok güvenemedim teste ondan sordum hayatım
kizlarrr merhaba bilgisayarim bozuk telden yaziyorum
sabah sahura kalktigimda test yaptim veee ikinci cizgi ordaydi silik ama ordaydiiii
esim de bakti oda gordu normalde 18 20 temmuz gibi adet olmam gerekiyodu ama olmadim
karnimda ve kasigimda agri var bi de koyu sari renk akintim
evde baska test yok aksamustu carsiya cikip nobetci eczane bakicamm bi test daha alayim
o da cift cizgi cikarsa pazartesi kan verebilirim
kizlar dua edin coook heyecanliyimmm elim ayagim titriyo
ecet canım önümde adetime koca bir hafta var dün yaptım silik çıktı bugün yaptım tekrar silik çıktı çünkü çok erken daha.pazartesi bir kan vericemmm ondan sonra sonuçlara sevinelim kızlar sadece çok uykusuzum kasıklarımda batmalar oluyordu ara ara bel ağrılarım ama ben herseferind üşüttüğüm için oluyor heralde diyordummm göğüslerimde acıyorrr.inşallah canlarım benim için dua edin iyişallah bu bebeğim bana tutunmuşltur.geçen hamileliğimde adetimin üzerinden 4gün geçmesine rağmen test yapmıştım silik çıktı ama bu sefer daha adetime 1 hafta varken silik çıkması şaşırdımmm çok çok dualar edin kızlar benim içinnn
ecet canım önümde adetime koca bir hafta var dün yaptım silik çıktı bugün yaptım tekrar silik çıktı çünkü çok erken daha.pazartesi bir kan vericemmm ondan sonra sonuçlara sevinelim kızlar sadece çok uykusuzum kasıklarımda batmalar oluyordu ara ara bel ağrılarım ama ben herseferind üşüttüğüm için oluyor heralde diyordummm göğüslerimde acıyorrr.inşallah canlarım benim için dua edin iyişallah bu bebeğim bana tutunmuşltur.geçen hamileliğimde adetimin üzerinden 4gün geçmesine rağmen test yapmıştım silik çıktı ama bu sefer daha adetime 1 hafta varken silik çıkması şaşırdımmm çok çok dualar edin kızlar benim içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?