Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Kizlar Ben adetime 7 gun kala (yumurtlamadan 7 gun sonra) kanda beta hcg yaptırdım negatifti şimdi adetime 3 gun var hamile değilimdir değil mı cok üzüldüm ya kac gündür girmiyordum suan hamile kalan tüm arkadaslarıma hayırlı olsun Allah bizede nasip eder İnsallah

geçen ay bende 1 hafta kala kan testi yaptım çıkmamıştı kanda çıkıyooo herşeyy...

slm kızlar çok kötüyüm ağlaaktan gözlerim şişti resmen bunalıma giriyorum dokktora gttim hiçbir sorun yok diyor ama ben neden hamile kalamıyorum sorun yokken hamile kalamamk dahada kötü sorun olsa çözüm aranır ama yok beklemek çok kötü regli günüm pazartesiydi 23 temmuzdu ama ben 21 temmuzda regli oldum her ay 1 2 gün önce oluyorum artık bundan bile bişi çıkarıyorum eşim yine çok üzülücek neden olmuyor neden kafayı yiycem düzenli beraber olduk yumurtlama dedim regli bitimi dedim uzun süre yattım ama ne yaptıysam olmuyo sanki hiçç anne olamıycakmısım gibi hissediyorum herkezin ilk denemede oluyo benim neden olmadı çok ama çoook üzgünümm =( =( =(

kizzzzzzzzz yapmayin boyle Allah askina kendinize yaparsiniz bende 2 ay denedim sorun yoktur sonra pco oldugumu ogrnedim yapmayin cnaimsiniz neden uzulusun ki esin Allaha sukret birbirinizi seviyorsunuz destek olun birbirinize daha fazla sey solemiyim sakin beni yanlis anlama ama biliyorsundur buyuk ihtimale bilmiyorsun da Elif safakin sana bu sozunu hatirlatirim

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. "Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Elif Şafak

Sevgilerrr

bencede zor olur çalışıyorum bu ay olmazsa artık o kadar üstüne düşemicem malesef ramazan girdi araya :44:

öyle düşünme, ramazanın denk gelmesinde de mutlaka önemli bir hayır vardır canım.

aysemmmmm?? sen hamilesinnnnn :) tebrik ederim şimdiden, dur bir kesinleşsin de öyle coşalım :)

hadi hayırlı olsun ayvareceli :)
ya bizim topikte de bu oluyor. bir hamile haberi almıyoruz genelde çifter çifter geliyor haberler :)

Aysem okuduklarim dogrumuu. P.tesi kan ver cikar hemen silikse vardir biseler zaten daha bir kafta var kocaman bir hafta... Varmi belirti neyimm? Bende hissediyorum bu ay yuzumuz gulecek ins.

Kızlar selam herkese...
Ben bu ay hala hastalanamadım ilk kez böyle oluyor.Cok az bir damla kadar lekelenmem var,bide agrım sızım.Kesin hasta olucam dedim 2 gündür bişi yokk...
Ayy amaaa heran oladabilirimmm...
Test te yapmadım artık idrar testi yapmıyorum cünkü sonuc hüsran oluyor.
Pazartesi kan yaptırırım ama kesinnnn genee ozamana kadar misafirlerim gelirlerrr..

Son düzenleme:
ecet canım önümde adetime koca bir hafta var dün yaptım silik çıktı bugün yaptım tekrar silik çıktı çünkü çok erken daha.pazartesi bir kan vericemmm ondan sonra sonuçlara sevinelim kızlar sadece çok uykusuzum kasıklarımda batmalar oluyordu ara ara bel ağrılarım ama ben herseferind üşüttüğüm için oluyor heralde diyordummm göğüslerimde acıyorrr.inşallah canlarım benim için dua edin iyişallah bu bebeğim bana tutunmuşltur.geçen hamileliğimde adetimin üzerinden 4gün geçmesine rağmen test yapmıştım silik çıktı ama bu sefer daha adetime 1 hafta varken silik çıkması şaşırdımmm çok çok dualar edin kızlar benim içinnn

Ayse ne diyon kızzz anlamadım anaaa ayy gecmısıde okumadım sevoıneyımmı kııııallahım inşallah ramazanın yuzu suyu hurmetıne yarabbiii duy biz aciz kulların dualarını içim kıpır kıpırr hadı cok sevınmıyelım hayırlı olsun bıtanem

yaşasınnnn. Allah ım inşallah dualarımız kabul olmuştur da bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur. inşallah alırsın en güzel haberleri de bize de veririsin şeker..
bu arada dün felsefem kan tahliline gitcekti. o naptı. okuyamadım geçmişi.
benim üstümde öyle bir sersemlik arttı ki. kafamı kaldıramaz oldum. evimi zar zor temizliyorum başım döne döne.bu kadar erken etkilermiydi yahuu..
ama bebişim bazen ben burdayım annecimm diyoooooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…