- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.381
patates puresı yap canım ıcıne tuz karabıber 1 yumurta kımyon aldıgı kadar un ekle ama cok degıl ıstersen yarım cay bardagı yogurt ta ekle maydanoz dere otu bunları kucuk kofteler halıne getır ve kızart
Gunaydın kızlar hayırlı Cumalar ay gece sahura kadar uyumadım yıne de uykum yok uyumaya calıstım bı de neyse bu gun annemlerde ıftara davetlıyız erken gıdıcem orda kestırırım sızde ne var ne yok ınsAllah belırtılerı olan arkadaslar hamıledır bu ayy ben de de adet bıttı umutlara yelken actım Allah dualarımızı kabul etsın Amin
inşallahh gelmezzzve bu belirtiler hamişlik belirtisidir.
bende de kansızlık var. baş dönmesi, gözde karıncalanma gibi kararma, mide bulantısı ve kulak çınlaması bunlar benim kansızlık belirtilerim. genç kızlığımda da aynı sıkıntılarım vardı ara ara kan ilaçları kullanırım. bence tam kan sayımı yaptır, demir rezervlerine baksınlar canım.
ay uzun zaman sonra kulube girdim ve eski günlerim aklıma geldi tam 1 sene hamiş kalabilmek için uğraşmıştım topikte çoğu ark. hamile kalmıştı ve ben hepsine çok sevindim ama kendime de üzülürdüm ben ne zaman hamiş kalacagım diye ALLAH ım şu mübarek günlerde hepiniz duasını kabul etsin benim şu anda 5,5 aylık bi oğlum allah ım bana bağışlasın ve tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
günaydın kızlar ay ben çok heycanlıyım gece uyuyamadım şimdide eşimin abdest yapmasını bekliyorum hastaneye gidecez herşey belli olacak benim için dua edin gelir gelmez görüşürüz
Amellerin hükmü ancak niyetlere göredir...Herkesin niyet ettiği ne ise eline geçecek olan ancak odur..(hadisi şerif)
Rabbim bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine neye niyet ettiyseniz,gönlünüzde ki herneyse mevlam tez zamanda hayırlısıysa karşınıza çıkarsın...
selam kızlarr,ben sabah Prolaktin-B12 ve BHCG için kan verdim sonucunu bekliyorum.ama hamile değilim %99.yine prolaktinim yüksek sanıırm.tahlil adı kırmızı yazınca ordan anlıyorum.neyse önümüzdeki hafta doktor yolları göründü bana.yine dostinexe başlıyacağım galiba.Allah ım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.bakalım ne zaman adet oliciğimmmkıslarrr ben yarın izne ayrılıyorum.1 hafta yokum.belkim kayınvalidemlere gidersem ara ara oradan sizlere yazarım
Canım bılıyorsun benımde prolaktınım yuksektı doktınex ıcıyordum 2.kutunun bıtımıyle hamıle kaldım bence ıyı bır ılac inşallah sende hamış kalısrın...
minnnnnn koz nerelerdrsin sennn cok ozledim ya senoiioi
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakayim ins ramazn herkese hayirlisiyla bebislerimixi bizlere getiror
slm kızlar hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar
Bende seni özledim dun sana yazdım ama okumadan cıkmıssın..ne kadar zeki oldugundan bahsettımsaftırık pembesın anlamadıgını nasıl anladıgını yazdım
günaydın canım.İnşallah bebişlerimiz bizleri fazla bekletmezz
Amin canim insallah fazla beklemeyizzz prolaktin nasil yukseliyor anacim
kızlarrr günaydınnn...bugun dun pembe akıntım gelmişti yaa bugun o akıntıda eser yok yani adetim devam etmedi birden kesildi çok çok ilginç ki hiç başıma gelmemişti daha önce...bu arada bebeğim olursa isim sormuşsunuzzzz....Lorin koyacam kızım olursa erkek olursa ben Aras istiyorum ama eşim koyacak erkek bebeğimin ismini bakalım sağlıklı olsunlarda öncelik o ve bebişin güçlü olup rahimde tutunmasııı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?