- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.341
sebze degıl canım rüyada yeşil bırseyler görmek muradının olması anlamına gelır ben karpuz gördüm kesık degıldı dışı sadece yemyesıldı pembemasalda maydanoz aldıgını görmüş bızımde muradımız bebek ya ondan ona yorduk
Hayırdır inş:) Aklından geçene çıkarsın Rabbim rüyanı
Hadi bakalım göreceğiz bebişim var mı yok mu. Yarın test yaptırayım diyorum ama bilemedim ki erken mi?
Hayırdır inş:) Aklından geçene çıkarsın Rabbim rüyanı
Hadi bakalım göreceğiz bebişim var mı yok mu. Yarın test yaptırayım diyorum ama bilemedim ki erken mi?[/Q
aminnnnnnnnnnn.... mercimink test yapma bekleee...ayın 25 olmazsan beraber yapıyoz aynı anda testiiiii büyüsünü bozma bu işin:)))
ne kadat vardı senin bat a?
yav yapma gel dinle benı:))
5 günüm var:) Ama işte diyorum ya çok umutsuzum. Geçen ay herşeye dikkat ettik yumurtlama günü vs. Ama ı-ıhh olmadıne kadat vardı senin bat a?
nrkny sen kesin hamilesin ya bence:) İşin büyüsü bozuldu bileHadi bakalım göreceğiz bebişim var mı yok mu. Yarın test yaptırayım diyorum ama bilemedim ki erken mi?[/Q
aminnnnnnnnnnn.... mercimink test yapma bekleee...ayın 25 olmazsan beraber yapıyoz aynı anda testiiiii büyüsünü bozma bu işin:)))
5 günüm var:) Ama işte diyorum ya çok umutsuzum. Geçen ay herşeye dikkat ettik yumurtlama günü vs. Ama ı-ıhh olmadıBu ayda umursamadım hepten olmaz
nrkny sen kesin hamilesin ya bence:) İşin büyüsü bozuldu bileBaksana benim hiç belirtim yok nerdeyse
5 günüm var:) Ama işte diyorum ya çok umutsuzum. Geçen ay herşeye dikkat ettik yumurtlama günü vs. Ama ı-ıhh olmadıBu ayda umursamadım hepten olmaz
nrkny sen kesin hamilesin ya bence:) İşin büyüsü bozuldu bileBaksana benim hiç belirtim yok nerdeyse
kız merciminik bende bu ay bakmadım yumurtlama gunune vs. ondan önceki ay eşimi delirttim bu gun olmaz şu gun dieee:))) bu ay ben hiç umursamadımmmmmmmm öle düşünme kötü enerjileri alma üstüne olacam hamile deee ...:))) olmazsanda 1 dahakı ayı var ...
Bu ay hamile kalırsam çok güzel olacak çok iyi gelecek bana bize:) Ya bir taraftan inanıyorum bir taraftanda kendimi kaptırmamak için çabalıyorum.Geçen ay o kadar üzüldüm ki bu ayda aynı çöküntüyü yaşamak istemiyorum.Birde bu hafta 2 tane bebiş geldi dünyaya.Biri arkadaşımın biri kuzenimin. Onlardanda çok etkilendim. Anne olmakkkk istiyorummmmm.
lavaboya gittim tkrr kontrol amaçlı çok çok çok çok silik bi pembee gunduzki gibi belirgin olmayan bi pembe gördüm geri geldim sankı adetim başlamış ve bitmiş gibi olduuu ama tam sonuçu yarın öğrencem yarın adet olursam erken adet olmuş olacammm :))))
Böyle 1 hafta önce falan olduğu oldumu hiç? Ben de yasemin gibi hamile olduğunu düşünüyorum.
lavaboya gittim tkrr kontrol amaçlı çok çok çok çok silik bi pembee gunduzki gibi belirgin olmayan bi pembe gördüm geri geldim sankı adetim başlamış ve bitmiş gibi olduuu ama tam sonuçu yarın öğrencem yarın adet olursam erken adet olmuş olacammm :))))
sana kız bebek gelio gibime gelio kızzzz:)ismini bizkoyarız haaa ona göre:)
kız adetım hiç şaşmaz benımmm rutindir yanıı ben adetimi 25ine beklıyorummmm.. görünce şok oldum
Ya sen kesinlikle güzel bir başlangıcın eşiğindesin:) Darısı başıma inş:) Ben yavaştan kaçayım gözlerim kapanmaya başladı. Yarın güzel haberlerini bekliyorumAmannnn minicik bir bebeğin olacak inş iyi geceler:)
kırmızı kartı yemezsem ınşşş olacak ve sizler için dua edeceemmm bebişimi ilk bilen teyzeleri olarak yasemın ve mercimınık:))))
Hayırlısı ile yemeyeceksin kırmızı kartıkırmızı kartı yemezsem ınşşş olacak ve sizler için dua edeceemmm bebişimi ilk bilen teyzeleri olarak yasemın ve mercimınık:))))
ayyyy yisin onu teyzesi:) hediyesini yollıycam ınankı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?