Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

hayırlı olsun allahım kucağına almayı nasip etsin inşşşş... ve darısıda başımıza olsunnn...

simdi geldim ve bu haber cok iyi geldi.tebrik ederim canim.ALLAH saglikla kucagina almayi nasib etsin

patates puresı yap canım ıcıne tuz karabıber 1 yumurta kımyon aldıgı kadar un ekle ama cok degıl ıstersen yarım cay bardagı yogurt ta ekle maydanoz dere otu bunları kucuk kofteler halıne getır ve kızart

a ne tesaduf bende bu gun yaptim

bence hamilesinnnnn:)inşallaaaahhh:)

bnmde 10 ağustos:)

Benimde zaman yaklaştıkça telaşım artıyor.5 günüm kaldı...
Şuan sadece sol kasığımda arasıra oluşan batma yanma ve kramp var... Geçen ayda bunları yaşadığım için hamilelik belirtisi değildir diye düşünüyorum

bılmıyorumkııı aslında ben calısalara baslmadan once doktora gttım bı sorunun yok dedı ama 5. aya gırdık hala hıcbısey yokaılede de olmayan var o yuzdenmıdır nedır cok takılıyom ya olmazsa

bende 5. ayımdayımmm... umitsizliğe kapılmaaa ...anne olacağız hepimiz stress yok panik yok... bak bana hiç takıyomuyummm:))))) reglime 5 gun var pembe kan eşliğinde kan pıhıtısı ugruyor ve gidiorr bu ne demek die merak ediyomuyommmm çatlıyorummmmm:))))))))))))))

senınle bat kardeşiyizzz.. eğer ikimizde gebeysek aynı anda doğuracazzzzzzz:))))

bılmıyorumkııı aslında ben calısalara baslmadan once doktora gttım bı sorunun yok dedı ama 5. aya gırdık hala hıcbısey yokaılede de olmayan var o yuzdenmıdır nedır cok takılıyom ya olmazsa

kız ben de pco yum ama artık tıp cok gelıstı hıc merak etme sen ama yıne de bı doktor kontrolunden gec aslında hamıle kalmak ısteyen ıstemeyen gencı yaslısı herkez 3 ayda bır jınekologa gıtmelı ama ıste bız 3-5 kurusun lafı yok vakktım yok falan ıhmal edıyoruz

anaaaaaaaaammmm sen hamilesin bence kızzzz yerleşme kanaması diyolar ona işte çok araştırdım

kız ben de yesıl maydanoz aldım pazardan 3 demet bole bır ruyaydı

rüyan cok güzel sanırım hamilesin en son buna benzer bir rüyayı gördügümde hamileydi kendisi haberi yoktu ama inşşşşşş hamişsindir

ay amın canım ya bızde rüyayı görmeden önce arkadasla konustuk oda yesıl bıber görmüş hamılelıge yordum o ay hamıleydım dedı bende gördüm sabah hatırladım karpuzları ınsallah benımkıde ona cıkar dıyorum bu mübarek günlerde dilegımız olur:111:

anaaaaaaaaammmm sen hamilesin bence kızzzz yerleşme kanaması diyolar ona işte çok araştırdım

yavvv keşke canım canımmm inş öyledir.. benım adetlerim o kadar düzenlidirki dun kahve 2 damla gordum bugunde pembe akıntıyı akabinde kan pıhtısını görünce ddim herhalde ben yıne reg oldum ama 1 hafta önceden gelirmikiii 2 gundur yazmadıgım topic kalmadıııı nedir bu diye:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…