- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.081
günaydın hanımlar keyifli bi hafta geçirmenizi diliyorum. bugünde benim temizliğe kadın gelecek ama maşallah halen ortada yok hayırlısı bakalım.
eceli sende rahatla biraz tatlım korkuların kalmazsa gebeliğinde sorunsuz geçer. biz halen erzurumda doktor bulamadık iyimi.arkadaş burdaki kadınlar nerde doğuruyor.
Sen kesın 7 aylık dogmussunbı bekle yazacam heraldem
kızım bütün hafta sonu bunu düşündümmm.ne oldu ne olacak dyee[/QUO
Ay inanırım beni dusunmekten kocışıne atlayamamıssındır sen kesınhafta sonu hep aklındaydım pıss yalancııııı
Günaydın canlarım nasılsınız bakım ben cumadan berı kayın validemdeydım eşim evde yalnız bırakmak ıstemedı sımdı ordan gırıyorum bugun nasıpse bebeısın kalp atıslarını duymaya gıdecez kendı doktoruma gıtmıyecem özel hastanenın doktoru var herkes cok memnun ona gıdecez basacaz parayı olsun guzel habeler alayımda para onemlı olmuyor bu gıbı durumlerda kac gundur kabuslarla uyanıyorum ne olacak acaba gorulececkmı offf dun kuafore gıttım kaşlarımı aldırmaya kadında aynı donemdeyız ıkızı olacak anaa bır rahat sorma gıtsınolursa olur napım kı benım gıbı ılk bebegını kurtaj yapmıs oda neyse hadı bakalım onun rahatlıgı benıde bıraz olsun rahatlattı 14 30 randevum dua edın canlarım nolur bu sefer kalp atıslarını duyayım
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım
Bıraz hasta canı sıkkın ama rıca edeyım belkı bakar bıtanem
Bağda bahcede doguruyor kımse senın gıbı hanımağa değılcok tesekkur ederım canım keske ıcımden atabılsem 5 vakıt namazımda tek duam yarabbı korkularımla ımtıhan etme benı hayırlısını ver dıyee
Günaydın canlarım nasılsınız bakım ben cumadan berı kayın validemdeydım eşim evde yalnız bırakmak ıstemedı sımdı ordan gırıyorum bugun nasıpse bebeısın kalp atıslarını duymaya gıdecez kendı doktoruma gıtmıyecem özel hastanenın doktoru var herkes cok memnun ona gıdecez basacaz parayı olsun guzel habeler alayımda para onemlı olmuyor bu gıbı durumlerda kac gundur kabuslarla uyanıyorum ne olacak acaba gorulececkmı offf dun kuafore gıttım kaşlarımı aldırmaya kadında aynı donemdeyız ıkızı olacak anaa bır rahat sorma gıtsınolursa olur napım kı benım gıbı ılk bebegını kurtaj yapmıs oda neyse hadı bakalım onun rahatlıgı benıde bıraz olsun rahatlattı 14 30 randevum dua edın canlarım nolur bu sefer kalp atıslarını duyayım
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım
ay canım ya ne güzel bi duygu allah tamamını erdirsin kötü düşünme iyi düşün iyi olsun psikolojini anlıyorum ili öyle diye buda böyle olacak değil allah onu korusun
kimse özlememiş ben yokken beniii. hıh
kızım bütün hafta sonu bunu düşündümmm.ne oldu ne olacak dyee[/QUO
Ay inanırım beni dusunmekten kocışıne atlayamamıssındır sen kesınhafta sonu hep aklındaydım pıss yalancııııı
vallahi kzı aklımda sen değil bebişm aklımdaydı nasıl acaba diye
günaydın hanımlaaar. nasılsınız görüşmeyeli. ben 2-3 gün oldu valla sayamadım artık. kardeşimle kuzenim benim pc yi bi aldılar mı dha da bırakmıyolar. e malum benimd e zaman zaman bulantılarım tutmaya başladı. giremedim valla nete. içim içimi yedi.siz neler yaptınız. bende süper bi gelişme vaaaaaaaaar...
kimse özlememiş ben yokken beniii. hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?