- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.061
gunaydın kızlar ben gece adet oldum aslında buna sevındım desem yerıdır cunku pcydum ve 2 ay ılacla adet gordum pcolular bılır hayırlısı artık demekı yumurtam tembel degıl:)))
Hayırlısıymıs bıtanem ama ben beklıyorum ınaankı bırdahakı ay tamamdır ahada buraya yazıyorum mucckkkkk
merhaba kızlar inşaallah bu mübarek aylarda rabbim sizleri duyar... tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere bu güzel duyguyu nasip eder...kızlar ben 14 mayısda kürtaj oldum 2 aylıktı ve kalp atışları oluşmamıştı kesedede bozukluk vardı neyse ben gayet normal bir şekilde 27 gün sonra regl oldum genelde kürtajdan sonra geç regl olunulabiliyormuş...reglden sonra 20 ve 25 haziran arası ovulasyon dönemimmiş bilmiodum ve birlikte olduk ihtimal vermiodum tabikide sonuç hamileyim kaygılarım korkularım o kadar çok ki ya aynı şeyi yaşarsam diie ve dr bana en az 3 ay rahmin toparlanması lazım dedi.hamileyim doğru düzgün sevinemiyorum bile
Merhaba canım kotu dusunme hayırlı olsun Allah saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın uzulme bende bebegı cok ısteyen bırıyım mayısta pco oldugumu ogrendım kılo verdım 2 ay ılacla bu ay Rabbşme sukurler olsun normal adet gorum Allah hepım ızı yardımcısı olsun ve dedıgın gıbı bu mubarek ayda yuzumuzu guldurur INSALLAH AMİN
kIZLAR NE KADAR YARDIMCI OLUR BİLEMİORUM AMA COK PARA VERMEDEN ÖNCE BENİ DE BİR DİNLEYİN DERİMM..
BENDE COK DEGİL BELKİ AMA 6*7 AY BEBEK DENEMESİNDEN SNR ÜMİTSİLİGE KAPILDIM...
DR A GİTTİM...
SORUN YK DEDİİ..TESTLER VAR HERSEY YOLUNDA DENDİİ.
AMA PEKİ NEDEN OLMUYORDU..
BEN DÜZENLİ ADET OLAMADIM HİÇ BİR ZAMAN...EN NORMALİ 3-4 AY DÜZENLİ (ODA 32 GÜNDE BİR)
SONRA BİR HAFTA GECİKİR.ÖBÜR AY 8 GÜN ÖBÜR AY 10 GÜN GECİKİRR..SNR TEKRAR DÜZENEE GİRERRR.VE BÖLE GİDERR.
SIKIYSA YUMURTLAMA GÜNNÜNÜ YAKALAA...
DR UMU DEĞİŞTİRDM..TESTLERİ YENİLEDİİ..
VE BANA DEDİKİ SÜT HORMONUN CK YUKSEKK...BÖYLE HAMİLE KALAMAZSINN...
DİGER DR BANA T3 T3 FOL,İC ASİT TAM KAN SAYIMII...HERSEYE BAKMIS..AMA PROLAKTİNE BAKMAMIŞŞ..
PROLAKTİN ..YUMURTALIGA BASKI YAPARMIS.YUMURTA GELİŞMEZMİŞŞ..
YUMURTANIN DÖLLENEBİLMESİ İCİN 18-22 MM OLMASI LAZIMM...
BENİM Kİ BU DEGERLERE ULAŞMADAN ATILIORMUS REGL ZAMANI..
NEYSE TEDAVİ CK BASİT...DOSTİNEX DİE BİR İLAÇ 15 GÜN İÇ,İOSUN VE DEGERLER NORMALE DÖNÜYORR...
TABİ DR UMA ÇK ALIŞTMM..VE BİDAHA BIRAKMADM.
ÇK İÇTEN BİRİİİ..
BENİM DÜZENSİZ ADETLERİM YİNE DE DEVAM ETTİİ..
YUMURTA TAKİBİ YAPTIKKK...
NORMALDE 14-17.GÜNLER ARASI DÖLLENME OLMALI..EN VERİMLİ GÜNLER ..
AMA BENDE NERDEE YKKK...
DR EN SONUNDA OVULASYON TESTİNİ Bİ DENE İSTERSEN..HEM DE HERGÜN GELMEKTEN KURTULURSUN.Bİ İKİ AY ÖYLE BAKALIM DEDİİ.
İNANIN İLK AY O TEST SAYESİNDE HAMİLE KALDIM.
ALAHIMA CK ŞÜKÜR SU AN 19+1 HAFTALIK HAMİLEYM...
BASLADIM TESTE 14 GÜN..
15-16-17.GÜNLER TESTİ YAPTIMMHEP TEK ÇİZGİİ.
SİNİR OLMAYA BASLADIMM...BU DA HAMİLELİK TESTLERİ GİBİ BANA GICIKKK..YOK DEDİİ SİLİK MİLİK GÖRÜCEM O CİZGİYİİİ..
İNATLA 22.İNCİ GÜNE KADAR HERGÜN TESTİ YAPTIMM..
VE İNANMAZSINIZ 22.GÜN SİLİK İKİNCİ CİZGİYİ GÖRDÜM.VE O GÜN HAMİLE KALDIMMM...
DR BİLE ŞAŞIRDI.ÇK GEC 22.GÜN NORMAL Bİ İNSANA GÖRE DEDİİ..
BELKİ O TESTİ ALMAMIŞ OLSAYDIMHE AY DR UMLA 17.GÜN SONUNDA YUMURTA OLGUNLAÇMADI DİYECEK..VE BASKA CARE ARAYACAKTIK..
YUMURTA GELŞİŞTRİCİ KLOMEN YADA BASKA SEYLER...
HERKESN SORUNU BELKİ BENİMLE AYNI DEGİLDİRR...
AMA BELKİ BİRİNİZ BİLE BENİMLE AYNI SIKINTIYI YASIYORSANIZ..FAYDAM OLSA FENA MI..
BİLİRİM O EVREYİ CÜNKÜÜÜ...
KENDİNİZİ HÇ ÜZMEYN..YETERKİ ALLAHIM OL DESİNN..
O HERSYEİN VAKTİNİ BİLİR..VERİR...SADECE DUA EDİN
Gunaydin kizlar... Insallah bu ay guzel haberleri alirsiniz... Her duamda bebek sahibi olmak isteyen ve bunu hak eden anne adaylarina da yer veriyorum. Konularda hamileyim yazdimi birisi ilk hamileligimi ogrendigimdeki gibi seviniyorum nerdeyse..
Umutsuzluga kapilmayin ve sakin stres yapmayin.. Sevgiyle kalin.
Günaydın canlarım nasılsınız bakım ben cumadan berı kayın validemdeydım eşim evde yalnız bırakmak ıstemedı sımdı ordan gırıyorum bugun nasıpse bebeısın kalp atıslarını duymaya gıdecez kendı doktoruma gıtmıyecem özel hastanenın doktoru var herkes cok memnun ona gıdecez basacaz parayı olsun guzel habeler alayımda para onemlı olmuyor bu gıbı durumlerda kac gundur kabuslarla uyanıyorum ne olacak acaba gorulececkmı offf dun kuafore gıttım kaşlarımı aldırmaya kadında aynı donemdeyız ıkızı olacak anaa bır rahat sorma gıtsınolursa olur napım kı benım gıbı ılk bebegını kurtaj yapmıs oda neyse hadı bakalım onun rahatlıgı benıde bıraz olsun rahatlattı 14 30 randevum dua edın canlarım nolur bu sefer kalp atıslarını duyayım
aysemm nasılsın canımın ıcının ıcıııı bu gun evıme gıdıyom kaynatırırz ordan burdan senı cok özledım
eceliii bugün dr gidicektin ne olduuuu
Bıraz hasta canı sıkkın ama rıca edeyım belkı bakar bıtanemcım bende çok özledim seni.kızz baktırdımı kaynana na falll hemen baktır.gece ben nöbetçiyim.sabaha kadarda konuabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?