- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.041
InsAllah tatlım benım benım de cıddı anlamda umutlandıgım bır ay olucak ağustos hayırlı olsun hepımızın adına
Pembecimm günaydıınn..gunaydın kızlar ben gece adet oldum aslında buna sevındım desem yerıdır cunku pcydum ve 2 ay ılacla adet gordum pcolular bılır hayırlısı artık demekı yumurtam tembel degıl:)))
Bence ara vermeyin,olursa kısmetli olur.Allah yazarsa eger düzenli olmasa da olur..Artı düzeni bozacak bişey yok ki.Geceleri çalışırsınız.Uyuyun sahurda kalkın,duşunuzunu alın.Gayet kolay:)kızlar bişey sorcam, sizce ramazan ayında yumurta takibi zor olur mu?
gerçi muayene olacak günlerde oruç tutamıyorum araştırdım netten bozulur diyor. takipte 4 kez falan gidiliyor, ilki zaten adetin içinde yani 3 gün tutamama durumu var. hadi buna katlandık diyelim, ramazanda periyodik olarak ilişki zor olacak gibi geliyor bana. kararsız kaldım, olmadı dr. u arayıp 1 ay ara vermeyi mi sorsam acaba?
günaydın kızlar nöbet berbat geçti hanımlar.bugün annemlerle tura çıkıcam tekne turuna.sizin içinde yüzerim
günaydınnnn,
ben temmuzdan umutluydum ama umudum azaldı, dr pek şans vermedi bu ay
masalcım adet olmuşsun, hayırlısı olsun kuzum, dediğin gibi adetinin düzene girmesi de çok önemli bir aşama. Ağustos bebişlerimizi getirir inşallah bize.
Bence ara vermeyin,olursa kısmetli olur.Allah yazarsa eger düzenli olmasa da olur..Artı düzeni bozacak bişey yok ki.Geceleri çalışırsınız.Uyuyun sahurda kalkın,duşunuzunu alın.Gayet kolay:)
ben sahsen bu ay hamile degiilsem ara vermeyi düşünmüyorım.
Niyetiniz bekletimiz temiz olduğu için bence günaha girmeyiz.gerçi bir tek iğne olduğunda 2 gün için sadece dr mutlaka ilişki diyor, gerisini sana bırakıyor.
sağol sarisin yorumun için... ne biliyim insan korkuyor kaş yapalım derken göz çıkarmayalım günaha girmeyelim de.
Niyetiniz bekletimiz temiz olduğu için bence günaha girmeyiz.
Bende gelecek ay artık yumurta takibi bişiler yaptırcam bu ayda bebiş olmazsa,cünkü 6 ay oldu calısıyoruz hala bişey yok.Çok endişeleniyorum artık.İlk doktora gittiğimizde herhangi bir tahlil falan yapmadı bana alttan muayane etti,herşey normal yumurtlamışsın falan dedi.Bir süre düzenli ilişkiye girin olmazsa 6 ay sonra gel dedi.
Suan tam 6 ay oldu.İnsallah ciddi bir problememiz yoktur.
gunaydın kızlar ben gece adet oldum aslında buna sevındım desem yerıdır cunku pcydum ve 2 ay ılacla adet gordum pcolular bılır hayırlısı artık demekı yumurtam tembel degıl:)))
tahlillerini yaptırması gerekliydi, en azından hormonlarına baktırmalıydı bence. muayenede temiz çıktıysan çok endişelenmene gerek yok, kist falan yok demek ki, içini ferah tut. benim kistlerim olduğu için sıkıntıdayım yoksa o kadar takılmazdım. takip iyi oluyor, hem tespit hem tedavi bana göre, aynı süreçte yumurtlamana bakılıyor yumurtladın mı büyüdü mü çatladı mı süreç nasıl gidiyor diye, sıkıntı varsa da hemen ilaçla takviye yapıyorlar. ayrıca takip ile kalınan hamilelik doğal kabul ediliyor bence bu da önemli :)
Amin canım dualarınızda oluyım ıyı kı varsınızgünaydın kızlar nasılsınızzz. pembe canım kendini üzme sakın bu kadar sinerjiye rabbimin verdiği zaman denk geldiğinde herşey daha güzel olucak
Canim benim hayırlısı budur İnsallah.. bakalım benim ne olacak ne yalan soyluyeyim bende hiç umutlu degilim ama iyi dusunelim iyi olsun.. İnsallah bebeğim benimledir
Bı de canim sogan kurunu yapsana pco lılara cok iyi geliyo duymussundur. Benim ablamda kullandı baya iyi geliyomus
tsk kızlarr bol boldua edın hayırlısı olsun hepımız ıcınnn
son 9 bakalım ne olcak kesin strese soktum kendimi gecikir adetim agrılarım devam edıyor sanırım üşütüyorum yazın ortasında .
of ya bende aynen streslerdeyimmm son 5 ....yazın insan koruyamıyor kendini çabuk üşütüyor ama umarım hamiş oluruz canım
Niyetiniz bekletimiz temiz olduğu için bence günaha girmeyiz.
Bende gelecek ay artık yumurta takibi bişiler yaptırcam bu ayda bebiş olmazsa,cünkü 6 ay oldu calısıyoruz hala bişey yok.Çok endişeleniyorum artık.İlk doktora gittiğimizde herhangi bir tahlil falan yapmadı bana alttan muayane etti,herşey normal yumurtlamışsın falan dedi.Bir süre düzenli ilişkiye girin olmazsa 6 ay sonra gel dedi.
Suan tam 6 ay oldu.İnsallah ciddi bir problememiz yoktur.[/QUO
endişelenme çünkü doktora gittiğin dönem yumurtladığın dönemmiş doktorlar bu dönemde tahlil almazlar ya 21. günü alırlar yada adetliyken 3 4 5 günleri alırlar kan tahlili bende senin gibi yumurtlama döneminde gittiğim için banada yurtan var ama korunsaydın iyi olru çünkü rahim ince olursa düşük olur adetliyken gel tedavi yapalım dedi çok isteme rağmen inşallah olmaz diye dua eder oldum adetliyken git derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?