- 4 Eylül 2023
- 184
- 51
- 27
İnşallah Allahim Yarin mucizenle seni kavuştursun canım içimden öyle geçti bı anAğzından bal damlıyor henüz test yapmadım yarın nasip olursa sağlık ocağında vereceğim testlere erken başlama strese girersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allahim Yarin mucizenle seni kavuştursun canım içimden öyle geçti bı anAğzından bal damlıyor henüz test yapmadım yarın nasip olursa sağlık ocağında vereceğim testlere erken başlama strese girersin
Benimde iğnenin ilk gününden beri belirtilerin hepsi var o yüzden gebeliğe yormuyorum kistten korkuyorumÇok sabırsızlanıyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı afedersin çok gazim ve arada kasik jramplarim var ama akıntım hiç yok o beni üzüyor sadece
Kistten bende korkuyorum biraz ama benim iki yumurtam vardı biri 17 diğeri 19 iğne yapıldı o gün acaba olurmu kist bilmiyorum senin kaç mm diBenimde iğnenin ilk gününden beri belirtilerin hepsi var o yüzden gebeliğe yormuyorum kistten korkuyorum
Benimde biri 16mm diğeri 19 mmKistten bende korkuyorum biraz ama benim iki yumurtam vardı biri 17 diğeri 19 iğne yapıldı o gün acaba olurmu kist bilmiyorum senin kaç mm di
O zaman korkma canım aynıyız senle inşallah ikiz oluruz bence kist olmaz çünkü 20 üstünde risk biraz artar bizim zamaninda iğne yapıldı kötüyü düşünmeBenimde biri 16mm diğeri 19 mm
İnşaallah bakalım umudum yok ama sabah kan vereceğimO zaman korkma canım aynıyız senle inşallah ikiz oluruz bence kist olmaz çünkü 20 üstünde risk biraz artar bizim zamaninda iğne yapıldı kötüyü düşünme
İnşallah canım hep beraber dua edelim birbirimize rabbim hayırlı haberler verdirsinAy ben dayanamazdim senin yerinde olsam ya daha benim 5. Günüm çok. Var heycanliyim haber. Ver yaparsan canım inşallah vardır
Yaa ne zaman yapacaksın inşallah vardır rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallahÇatlatma iğnesinin 17. Günü Aşılamanın 15. Gününden selamlar
Nasip olursa yarın sabahYaa ne zaman yapacaksın inşallah vardır rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah
yaparsan bizede haber ver güne mutlu başlayalım inşallah :)Nasip olursa yarın sabah
Benimde aynı durum ara ara oluyor şu an bugün 7. Günüm aşılamanın arada beyaz akıntım var oda her ay olandan biraz korkuyor gibiyim dün bugün test yaptım silinip tekrar oluşmasını bekliyorum inşallah iğnenin 8. Günü bugünAşılamanın 5. Gününden merhabalar. Adenomiyozisim var eşimde sorun yok o yüzden tüp öncesi aşılama yapalım dedik. İlk 3 gün kaşık ağrım çoktu yürümekte uzanırken kalkarken hep zorlanıyordum . Bugün yine sol tarafımda batma hissi var kasığımda. Aralarda yine beyaz akıntım oluyor. Bakalım sonuç ne olacak inşallah hepimiz pozıtıfı görürüz
Kızlarrrrr bilenler beni de aydınlatsınnnn ya yazıyorum o kadarKızlarrrrr bende bugün kan verdim 5.77 çıktı doktor 4 gün sonra tekrar bakalım dedi ben anlamadım ama reglıma 8 gün daha var
Canım aşılamanın kaçıncı günü 5 ve üzeri pozıtıf oluyorKızlarrrrr bende bugün kan verdim 5.77 çıktı doktor 4 gün sonra tekrar bakalım dedi ben anlamadım ama reglıma 8 gün daha var
İğnenin kaçıncı gunundesin canımKızlarrrrr bilenler beni de aydınlatsınnnn ya yazıyorum o kadar
İğne etkisi olabilir tabi . Senin aşılama hariç kaçıncı gün Silik çıkmış çizgiler inşallah bebişin seninledirBenimde aynı durum ara ara oluyor şu an bugün 7. Günüm aşılamanın arada beyaz akıntım var oda her ay olandan biraz korkuyor gibiyim dün bugün test yaptım silinip tekrar oluşmasını bekliyorum inşallah iğnenin 8. Günü bugün
İğneden sonra asilamam yapıldı takip edicem en net cumartesi ogrencem gibi Dr 10. Gün kan ver dedi bana ama idrar koyulasmadan yapmam belirtim de yok inşallah gebelik vardır seninde vardır umarım canım carmi belirtin biseyin yakınız senledeİğne etkisi olabilir tabi . Senin aşılama hariç kaçıncı gün Silik çıkmış çizgiler inşallah bebişin seninledir
8. Günüm.bugun canımİğneden sonra asilamam yapıldı takip edicem en net cumartesi ogrencem gibi Dr 10. Gün kan ver dedi bana ama idrar koyulasmadan yapmam belirtim de yok inşallah gebelik vardır seninde vardır umarım canım carmi belirtin biseyin yakınız senlede
Bana da 12.gün kan ver dedi. İlk günden meme hassasiyeti ve kasık ağrılarım var bazen batma gibi bazen sızı . Kaç gündür sağ sol yer değiştiriyordu. Bugün yaygın kasık bölgemde ağrı. Otururken yada ayakta dolanırken ağrım oluyor uzanırken rahatımİğneden sonra asilamam yapıldı takip edicem en net cumartesi ogrencem gibi Dr 10. Gün kan ver dedi bana ama idrar koyulasmadan yapmam belirtim de yok inşallah gebelik vardır seninde vardır umarım canım carmi belirtin biseyin yakınız senlede