Rabbim en kısa zamanda aratmadan versin İnşallahMerhaba maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim en kısa zamanda aratmadan versin İnşallahMerhaba maalesef
AminRabbim en kısa zamanda aratmadan versin İnşallah
Ben gonalf kullandım canım salı aşılaman olucak sen naptınİnşallah canım benim eylüle yavrularımızla aynı bedende girmek nasip olsun Meryem suresi dinliycem gitmedeb bugün 11 buçukta Allah nasip ederse eşimde 9 da örnek vericej inşallah Rabbim hayirlis sağlıklı evlatlar nasip etsin sen femara mi kullanıyorsun canım
Aşılama mi oldum canım Perşembe günü 4. Gün bugün bakalım inşallah ama bugün grip oldum o kadar mutsuzum ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimiBen gonalf kullandım canım salı aşılaman olucak sen naptın
Önceki gebeliğimde bende grip olmuştum çok ağlamıştım üzülmüştüm çalıştığım yerde bi abla niye ağlıyorsun belki olumsuzluğun arkasından olumlu bişey gelecek üzülme dedi. Ki dediği gibi de oldu iyileştiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdide ben söyleyim üzülme belki hastalığından ardından allah hayırlı sağlıklı bi evlat verecekAşılama mi oldum canım Perşembe günü 4. Gün bugün bakalım inşallah ama bugün grip oldum o kadar mutsuzum ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Allah razı olsun içime su serptiniz inşallah Rabbim kimsenin kucağını ve emeğini boş birakmasin bugün için biraz daha rahatli inşallah meleğim benimledir rabbim Evladını bağışlasın canım çok sağolÖnceki gebeliğimde bende grip olmuştum çok ağlamıştım üzülmüştüm çalıştığım yerde bi abla niye ağlıyorsun belki olumsuzluğun arkasından olumlu bişey gelecek üzülme dedi. Ki dediği gibi de oldu iyileştiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim. Şimdide ben söyleyim üzülme belki hastalığından ardından allah hayırlı sağlıklı bi evlat verecek
Bana nasip olmadı yaşamadı kuzum rahatsızdı. Ayın 2sinde bende aşılama yaptırdım dua edelim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunAllah razı olsun içime su serptiniz inşallah Rabbim kimsenin kucağını ve emeğini boş birakmasin bugün için biraz daha rahatli inşallah meleğim benimledir rabbim Evladını bağışlasın canım çok sağol
İnşallah Allahim sağlıkla nasip etsin Bende Duaciyim şişede Allah'ım saglikla hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah bı belirtin varmı peki bende arada gören kaşık ağrısı dışında bişey yok bide akintimda yok öyle biraz moralim düştü amaBana nasip olmadı yaşamadı kuzum rahatsızdı. Ayın 2sinde bende aşılama yaptırdım dua edelim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun
Belirti olarak bişry var mı bilmiyorum olanı da pek o tarafa yorup ümitlenmek istemiyorum. Göğüslerim acıyor ama her çatlatma iğnesinden sonra ağrır akıntı pek anlayamıyorum çünkü progestan verdi doktorum. Belirti olarak bişey yaşıyorsam da farkında değilim inan kiİnşallah Allahim sağlıkla nasip etsin Bende Duaciyim şişede Allah'ım saglikla hayırlı evlat nasip etsin hepimize inşallah bı belirtin varmı peki bende arada gören kaşık ağrısı dışında bişey yok bide akintimda yok öyle biraz moralim düştü ama
Benimde kasıklarımda ağrı var biraz ilk günden beri göğüs uclarim çok az aciyo o kadar progestan vermedi bana gerek yok dediBelirti olarak bişry var mı bilmiyorum olanı da pek o tarafa yorup ümitlenmek istemiyorum. Göğüslerim acıyor ama her çatlatma iğnesinden sonra ağrır akıntı pek anlayamıyorum çünkü progestan verdi doktorum. Belirti olarak bişey yaşıyorsam da farkında değilim inan ki
Önceki ilaçla takip edip çatlattıklarında vermemişti ama aşılama da verdi bende anlayamadım. Kasıklarımda arada bir batma oluyor onu farkettim sadeceBenimde kasıklarımda ağrı var biraz ilk günden beri göğüs uclarim çok az aciyo o kadar progestan vermedi bana gerek yok dedi
Benimde oluyo o batmalar inşallah bebistendir ne zaman test yapmaya basliycaksinÖnceki ilaçla takip edip çatlattıklarında vermemişti ama aşılama da verdi bende anlayamadım. Kasıklarımda arada bir batma oluyor onu farkettim sadece
Doktor 15 gün sonra yap demişti bu cuma tam 14. Gün ama ben bekleyeceğim biraz daha adet olmazsam tabiBenimde oluyo o batmalar inşallah bebistendir ne zaman test yapmaya basliycaksin
Ay ben dayanamazdim senin yerinde olsam ya daha benim 5. Günüm çok. Var heycanliyim haber. Ver yaparsan canım inşallah vardırDoktor 15 gün sonra yap demişti bu cuma tam 14. Gün ama ben bekleyeceğim biraz daha adet olmazsam tabi
Çatlatma iğnesinin 17. Günü Aşılamanın 15. Gününden selamlarAy ben dayanamazdim senin yerinde olsam ya daha benim 5. Günüm çok. Var heycanliyim haber. Ver yaparsan canım inşallah vardır
Sen hamilesinn kan sonucunu gönder bebeğim darısı bize ben 10 günden basliycam testlere 5 gün sonraÇatlatma iğnesinin 17. Günü Aşılamanın 15. Gününden selamlar
Ağzından bal damlıyor henüz test yapmadım yarın nasip olursa sağlık ocağında vereceğim testlere erken başlama strese girersinSen hamilesinn kan sonucunu gönder bebeğim darısı bize ben 10 günden basliycam testlere 5 gün sonra
Çok sabırsızlanıyorum ama bakalım hakkımızda hayırlısı afedersin çok gazim ve arada kasik jramplarim var ama akıntım hiç yok o beni üzüyor sadeceAğzından bal damlıyor henüz test yapmadım yarın nasip olursa sağlık ocağında vereceğim testlere erken başlama strese girersin