Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Urmicca Urmicca 7 gün kaldı illa belirti aramamak lazım.. Yaz ben şunu anlamıyorum bazı kadınlar yazmış adetime 10 gün kala çıktı bilmem ne! Bence yalan veya erken döllenme
Valla anlamıyorum canım 3 tllik teste bile çift çizgi çıkıo reglden önce çok gördüm bu sitede.regli kısa sürenler galiba ya kısa sürede yumurtluyorlar ondan kaynaklı galiba

Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
Amin İnşallahh..canımm implantasyon yani yerleşme kanaması oluşmuş İnşallah hamilesindir haberini merakla bekliyoruuuz:anneadayı::21:

Tam olarak nasil anlasiliyor su rahim olayı ben anlamadimda:KK51:
Can'ım yatağa uzanıyorsun adete bir hafta kala belli oluyor zaten Regl olup olmayacağın orta parmağını Oray'a sokunca parmağın ucuna sert pütürlü bişey geliyorsa Regl olacaksın eğer yumuşak dudak kıvamında bişey geliyorsa hamilesin!! deneyenlerin çoğunda çıkmış ki bende adetime yakın bakıyorum aynen de doğru

Tam olarak nasil anlasiliyor su rahim olayı ben anlamadimda:KK51:
Nisan ayında hamileyim dedim belirtiler felan var adetime 5 gün vardı kendimi kontrol ettim rahim aşağıya inmiş sertleşmiş arkasından Regl oldum zaten. Eskilerde böle bilirmiş nenemin Zaman'ında ebeler felan

Merhaba bende tam bilmiyorum L laracraft gelince anlatır canım :süslü:
Kız kasık Ağrı'm hafifledi sanki yok gb ya diğer aya kaldı sanırım umutlar ne yapalım kısmet değilmiş! Rabbim ne Zaman layık görürse hayırlısı akıntıda yok oldu sanki zaten oldum olası akıntım hiç olmadı ya bende ;(

Nisan ayında hamileyim dedim belirtiler felan var adetime 5 gün vardı kendimi kontrol ettim rahim aşağıya inmiş sertleşmiş arkasından Regl oldum zaten. Eskilerde böle bilirmiş nenemin Zaman'ında ebeler felan
Tarifinide alalım canım belki yapan olur meraktan:KK23::KK17:

Kız kasık Ağrı'm hafifledi sanki yok gb ya diğer aya kaldı sanırım umutlar ne yapalım kısmet değilmiş! Rabbim ne Zaman layık görürse hayırlısı akıntıda yok oldu sanki zaten oldum olası akıntım hiç olmadı ya bende ;(
Benim kasıkta rahimde kasılmalar oluyor sündürüo bırakıyor içimi bişiler sanki çok acayip ama unudum bitti negatif görünce :KK12::rapci:

X