- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
Bende çok aşırı bel agrısı oluştu canım benimkide yolda galiba temmuzda daha çok güzel haberler alıcaz İnşallah..Regly oldum kızlar bende katıldım aranıza artık umutla Temmuz a kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok aşırı bel agrısı oluştu canım benimkide yolda galiba temmuzda daha çok güzel haberler alıcaz İnşallah..Regly oldum kızlar bende katıldım aranıza artık umutla Temmuz a kaldı
Valla anlamıyorum canım 3 tllik teste bile çift çizgi çıkıo reglden önce çok gördüm bu sitede.regli kısa sürenler galiba ya kısa sürede yumurtluyorlar ondan kaynaklı galibaUrmicca 7 gün kaldı illa belirti aramamak lazım.. Yaz ben şunu anlamıyorum bazı kadınlar yazmış adetime 10 gün kala çıktı bilmem ne! Bence yalan veya erken döllenme
Amin İnşallahh..canımm implantasyon yani yerleşme kanaması oluşmuş İnşallah hamilesindir haberini merakla bekliyoruuuzGunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti
İnşallah inşallah allahim hepimize bu guzel duyguyu yaşatsınAmin İnşallahh..canımm implantasyon yani yerleşme kanaması oluşmuş İnşallah hamilesindir haberini merakla bekliyoruuuz
Amin canım İnşallah nezaman test yapıcaksjnİnşallah inşallah allahim hepimize bu guzel duyguyu yaşatsın
Pazartesiye kadar bekliyim diyorm ama dayanabilirsemAmin canım İnşallah nezaman test yapıcaksjn
Anladım İnşallah pozitifi görürsün hakkında hayırlısı bekliyoruz müjdeniPazartesiye kadar bekliyim diyorm ama dayanabilirsem
İnşallah hepimiz veririz birbirimize mujdeyii :)Anladım İnşallah pozitifi görürsün hakkında hayırlısı bekliyoruz müjdeni
Aminn canım İnşallahh ☺İnşallah hepimiz veririz birbirimize mujdeyii :)
Can'ım yatağa uzanıyorsun adete bir hafta kala belli oluyor zaten Regl olup olmayacağın orta parmağını Oray'a sokunca parmağın ucuna sert pütürlü bişey geliyorsa Regl olacaksın eğer yumuşak dudak kıvamında bişey geliyorsa hamilesin!! deneyenlerin çoğunda çıkmış ki bende adetime yakın bakıyorum aynen de doğruTam olarak nasil anlasiliyor su rahim olayı ben anlamadimda
Nisan ayında hamileyim dedim belirtiler felan var adetime 5 gün vardı kendimi kontrol ettim rahim aşağıya inmiş sertleşmiş arkasından Regl oldum zaten. Eskilerde böle bilirmiş nenemin Zaman'ında ebeler felanTam olarak nasil anlasiliyor su rahim olayı ben anlamadimda
Kız kasık Ağrı'm hafifledi sanki yok gb ya diğer aya kaldı sanırım umutlar ne yapalım kısmet değilmiş! Rabbim ne Zaman layık görürse hayırlısı akıntıda yok oldu sanki zaten oldum olası akıntım hiç olmadı ya bende ;(
Tarifinide alalım canım belki yapan olur meraktanNisan ayında hamileyim dedim belirtiler felan var adetime 5 gün vardı kendimi kontrol ettim rahim aşağıya inmiş sertleşmiş arkasından Regl oldum zaten. Eskilerde böle bilirmiş nenemin Zaman'ında ebeler felan
Kız ben 3 aydır bakıyorum doğru hep adet oldum korunmayı 3 aydan beri bıraktık. Bu ayda umudu. Yok ama hayırlısı var bi topikte yazıyor ordaTarifinide alalım canım belki yapan olur meraktan
Mesir macunu yiyelim )Tarifinide alalım canım belki yapan olur meraktan
Benim kasıkta rahimde kasılmalar oluyor sündürüo bırakıyor içimi bişiler sanki çok acayip ama unudum bitti negatif görünceKız kasık Ağrı'm hafifledi sanki yok gb ya diğer aya kaldı sanırım umutlar ne yapalım kısmet değilmiş! Rabbim ne Zaman layık görürse hayırlısı akıntıda yok oldu sanki zaten oldum olası akıntım hiç olmadı ya bende ;(
Nasıl muayne ediyorduk diyorum kuzum mesir macunu sevmemMesir macunu yiyelim )