Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Hemen kesme umudunu regl kanama şeklinde gelmşyormu senin kuzum kahverengi implantasyon kanaması olarak görünür genelde gelse pembenin atdından gelirdi kahverengilenmiş gelmicek benceee:21:
hadi inşallah canım. :) gelmesin o kırmızı istemiyorum. :):KK54::KK54: aşırı moral yüklemesi yaptım kendime, olsa da olmasa da canım sağolsun :) :KK39:

hadi inşallah canım. :) gelmesin o kırmızı istemiyorum. :):KK54::KK54: aşırı moral yüklemesi yaptım kendime, olsa da olmasa da canım sağolsun :) :KK39:
Aynen kuzum canımız sagolsun Allah vaktini zamanını biliyor bize sabretmek kalıyor :KK16:

Hamilelik belirtileri nelerdir?

Adet gecikmesi: Hamileliğin en kesin belirtisi olarak kabul edilir. Adet kanaması yerine görülen açık renkli bir kanama hamileliği düşündürmelidir.

Göğüslerde hassasiyet: Belirtilerin en önemlilerinden olan göğüslerdeki ağrı, şişme ve dokunulduğunda hassasiyet hamileliği düşündüren unsurlardandır.

Mide bulantısı: Erken dönemde hissedilen mide bulantılarına kusma da eşlik edebilir. Hamileliğin ilk haftasından itibaren bulantılar görülebilir.

Aşırı yorgun ve uykusuz olma hali: Anne adaylarının erken yorulması, halsizlik hissetmesi erken belirtiler arasındadır. Uygunsuz saatlerde uyumak ve sabahları zor uyanmak belirtiler arasında yer alır.

hamilelik-belirtileri-ne-zaman-baslar.jpg

İştah açılması ve yiyeceklerden tiksinme hissi:Yemeklere aşırı düşkünlük ve bazı yiyecekleri yemek istememek hamilelik belirtileri arasındadır.

Kokulara karşı hassasiyet: Duyulan farklı kokulara karşı tepkiler vermek, hamile kalındığının göstergeleri arasındadır. Bu kokular gebeleri rahatsız ederek mide bulantılarına sebep olur.

Sıkça tuvalete çıkma isteği: Hamileliğin ilk dönemlerinde başlayan şikayetler son ana kadar devam edebilir.

Vücut ısısında meydana gelen artışlar: Ateş basması diye tabir edilen bir durumdur. Hamile kalanlarda sıkça rastlanmaktadır.

Ruh halinde meydana gelen farklılıklar: Anne adaylarının hormon değişikliklerinden dolayı ağlama krizleri, davranışlardan alınma, gülme gibi etkiler yaşaması bu dönemde normal sayılmalıdır.

Kızlar 9 aylık evliyim çocuk istiyoruz henüz yok adetim bir hafta önce bitti şuanda bende aşırı yemek yeme isteği kasıklarda ağrı baş ağrısı bel ağrısı ateş basması çok fazla, baş dönmesi ara ara oluyor elleriim sis kafam çok karışık bide 2 cm kış var hamile olmayı çok istiyorum sürekli uyuşukluk var

Kızlar 9 aylık evliyim çocuk istiyoruz henüz yok adetim bir hafta önce bitti şuanda bende aşırı yemek yeme isteği kasıklarda ağrı baş ağrısı bel ağrısı ateş basması çok fazla, baş dönmesi ara ara oluyor elleriim sis kafam çok karışık bide 2 cm kış var hamile olmayı çok istiyorum sürekli uyuşukluk var

Meraba canım kendini fazla kaptırma psikolojikte olablir bol bol dua bizim ilacımız İnşallah bu ay güzel haberler alıcaz

İlk hamile kalmayi dusundugum zaman bende de bu belirtiler var gibiydi.. Çünkü kendimizi dinliyoruz.. Bu ay oldukca rahatim, hala yumurtam catladi mi catlamadi mi supheliyim.. Daha dogrusu catlayacak mi bilmiyorum.. Ateş ölçümlerine göre bu aralar catlamasi lazim. Bende adet duzensizligi/pko oldugu icin tam kestiremiyorun yumurtlama donemini.. Ates olcerek asagi yukarii ogreniyorum :)

İlk hamile kalmayi dusundugum zaman bende de bu belirtiler var gibiydi.. Çünkü kendimizi dinliyoruz.. Bu ay oldukca rahatim, hala yumurtam catladi mi catlamadi mi supheliyim.. Daha dogrusu catlayacak mi bilmiyorum.. Ateş ölçümlerine göre bu aralar catlamasi lazim. Bende adet duzensizligi/pko oldugu icin tam kestiremiyorun yumurtlama donemini.. Ates olcerek asagi yukarii ogreniyorum :)
Geçmiç olsun canım ama bebek beklediğimiz hetecanla muhakkak kendimizi dinliyoruz sadece stres yapmamak lazım rahat dinlemek lazım :)

Kızlar durumlar ne alem?
asli-asli asli-asli Kasık batmalarım kasılmaları bugün çok çok hissettirdi kendini canımı acıtacak kadar gelip gidiyor halsizlik var camaşırı zor serdim rahmim çok battı ve eşim gelince kapıyı açarım sarılırım hep ve sarıldım geri çekilirken başım döndü eşimden tutmasam dönücektim soğuk ter basıo aynen devam,tabiki orucum o yüzden bişi anlamak çok zor oruca da baglıyorum ilk defa böle oldum ama ya

asli-asli asli-asli Kasık batmalarım kasılmaları bugün çok çok hissettirdi kendini canımı acıtacak kadar gelip gidiyor halsizlik var camaşırı zor serdim rahmim çok battı ve eşim gelince kapıyı açarım sarılırım hep ve sarıldım geri çekilirken başım döndü eşimden tutmasam dönücektim soğuk ter basıo aynen devam,tabiki orucum o yüzden bişi anlamak çok zor oruca da baglıyorum ilk defa böle oldum ama ya
kuzum bu ay pozitifi görebiliriz inşallah. bende de batmalar çok şiddetli sol kasıkta. ve nefesimi kesiyo adım atamıyorum. bacaklarım çok ağrıyo halsizlik bende de var ama dediğin gibi hiç bişeyi gebeliğe bağlayamıyorum. bağlamak istemiyorum. :KK43:

kuzum bu ay pozitifi görebiliriz inşallah. bende de batmalar çok şiddetli sol kasıkta. ve nefesimi kesiyo adım atamıyorum. bacaklarım çok ağrıyo halsizlik bende de var ama dediğin gibi hiç bişeyi gebeliğe bağlayamıyorum. bağlamak istemiyorum. :KK43:
Amiin canım İnşallah.. aynıyız kuzum yaşadıklarımı anlatıyorsun çok umut baglamak yok ama umudu kesmekde yok canım ben çok sıkışmışım gibi idrara çıkıorum ama azcık bişi oluo şaşırıp kalıyorum:KK35::KK35:

Amiin canım İnşallah.. aynıyız kuzum yaşadıklarımı anlatıyorsun çok umut baglamak yok ama umudu kesmekde yok canım ben çok sıkışmışım gibi idrara çıkıorum ama azcık bişi oluo şaşırıp kalıyorum:KK35::KK35:
canım adetine ne kadar var ki. erken değil mi sık idrara çıkma belirtisi için. rahim büyürken oluyo o diye biliyorum ben. bence kafanı dağıtacak oyalanacak bişeyler bul ben tazma kenarı yapıyorum unutuyorum en azından. yoksa geçmiyo bu günler :)

canım adetine ne kadar var ki. erken değil mi sık idrara çıkma belirtisi için. rahim büyürken oluyo o diye biliyorum ben. bence kafanı dağıtacak oyalanacak bişeyler bul ben tazma kenarı yapıyorum unutuyorum en azından. yoksa geçmiyo bu günler :)
6 günüm kaldı canım ay valla bişi bilmiom ki orucum hiç bişeye baglayamıyorum vücudumun dengesi kaydı bunu ii biliom sadede:KK48:

6 günüm kaldı canım ay valla bişi bilmiom ki orucum hiç bişeye baglayamıyorum vücudumun dengesi kaydı bunu ii biliom sadede:KK48:
aynen aynen canım vücut dengelerimiz kayıyo. benim de 4 gün kaldı aaa 24 haz. oldu demiiii 3 gün kalmış :) hadi bakalım hakkımızda hayırlsı olsun :)

Aminn Canım İnşallah ben dün idrar testi yaptım negatif çıktı:KK47::KK47::KK47:

X