Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Aynen kuzum bende ikinci ayımda pes ettim burda silik ikinci görenleri gördükçe çok özeniyordum kıpkırmızı tek çizgi kabus gibi geliyordu 1.20 hcg sonucu daha berbat bişi.Allah ım hakkımızda hayırlısı versin kimliğim gelmek üzere işe başlayım arabamı evimi alıyım gelecegi zaman kendiliğinden gelsin sıpacığım beklemicem artık onu , beni çok kırdı gelmiyor :)

Aynı düşüncelerdeyim dünden bu yana beynimden atım resmen dün eşimle Hiç düşünmeden yakınlaştık. Zaten olmuyor ki dedim niye stres yapayım çok rahattım. Bebiş varmı diye endişelenmekten içim şişti. 1 sene oldu daha hiç önemli değil Can'ım sağ bedenim sağ rabbim başka üzüntü yaşatmasın

Beni ikna eden şey göğüslerim diğer aylarda da bi hafta kala şişerdi yumurtlamamdan sonra şişti bide uçları çok acıyor dokunamıyorum. Şişerdi ama öle acımazdı bundan dolayı biraz umut ettim ama yokmuş hayırlısı olsun

Aynen öyle yıllar sonra bebek sahibi olanlar var kuzum Allah ım sabrımızı imtihan ediyor imtihan dünyası sabredip hayatımıza bakmamız lazım Rabbim nasip edecegi zamanı bilir..

Kasık batmaları ateşlenmede beni çok ümitlendirdi ama yok gibi canım hakkımızda hayırlısı ya

Aynen öyle yıllar sonra bebek sahibi olanlar var kuzum Allah ım sabrımızı imtihan ediyor imtihan dünyası sabredip hayatımıza bakmamız lazım Rabbim nasip edecegi zamanı bilir..
Yemek muhabbeti yapalım başka konulardan bahsedilelim bence bi süre temmuz ayında hiç konuşmayalım stres yok heyecan yok test yok anlaştık mı

Kasık batmaları ateşlenmede beni çok ümitlendirdi ama yok gibi canım hakkımızda hayırlısı ya
Yok Can'ım yok ona bakarsan benim Ateş sabitlenmiş durumda hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı onda çıkardı zaten! Boşversene yok işte götümüze kılıf arıyoruz işte Can'ımızı sıkmak için

Uyku düzenim bile bozuldu ya bebek gelmeden uykusuz kalmaya başladım oh be rahatladım rahat uyucam artık
Uyu kız valla ben normalde tel elimden düşürmüyordum dün devirdim kafayı yattım. Çok sıkıldım ama gerçekten içim şişti

Mutfağa oturdum ev bana bakıyor ben eve kim kimi temizlicek bilmiyorum offfff bıktım nankör meslek )

Aferin kizlar bize. Ayni sagduyuyu adet zamaniniz yaklasinca da bekliyorum sizden :) ben regl oldugumda kayinvalidemlerdeydim koyde. Ona belli etmemeye calistim uzgunlugumu ama anladi herhalde canini mi sikiyosun sen sanki on bes yirmi yillik evlisin de mi bu kadar kafana takiyosun bosver Allah vaktini kararlamistir onun dedi. Onun bu sozleri cok etkili oldu bende. Ayni seyi kocam arkadaslarim kendi annem bile soyluyo ama ondan duymak farkli geldi. Istemiykrum ben arrik. Kocamla gencligimizin tadini cikaricam. Issizligimin hobilerimin gezmenin... ve uyumanin :) hangi forma girsem ya bebegin olmaz denilenler o ay hamile kalmis ya hic bebek dusunmeyenler ya da kafasi rahat olanlar. Emin olun ben ve biz onlardan daha gucluyuz. Ev gecindiriyoruz bi kere :) kafamizdan atabiliriz. Istemeyin. Bosverin. Ha dua edin yine hayirli zamanda hayirli evlat ver Allahim. Yeter. Ben tedavimi bile birakmayi dusunuyorum. Ozel hastaneyi zengin ediyorum anca. Ilackolik oldum bu yasimda. Sadece gibek cektirme varmis onu arastiriyorum simdi. Yaparsam onu yaparim. Ben okeyim. Bir gun supriz yspacak bana bebegim biliyorum :) beklemiyorum mutluyum huzurluyum :)

Allah razı olsun kayıvalidenden cennetlik bi insan olmalı teyzemi tuttum annem gibi aynı yengemlere hiç kaynanalık yapmamıştır minnoşum benim temennimde annem gübi bi kaynanaydı ama benim kaynanam çok sosyetik çok bilmiş çok görmüş benden daha bakımlı mk ama sinsi işte tabi bana bi zararı yok çünkü saygısızlık etmedim anne kız olalım istedim eşimde bunu çok ii bilir iki kez bana cephe alan kaynanamı eşim susturdu ben hiçbişi yapmadım.Allah dan torun morun lafı etmio edemezde zaten ama zaten etmio ebe olmayı kendşne konduramıo çok gencim daha dio ama görümcemin oğlu var, ebe oldun die kocam gırgır geçio L laracraft kız senin kaynana ne durumda :)) konu buldum bize:)) artık bebek düşünmwk konuşmak yok kafadan atıyoruz o bize gelecwgi zamanı bilir Allah ımın izniyle hayat bizim evliyiz yuvamız var Allah a şükür minik eksiğimizde en kısa zamanda dolar İnşallah kızlar :)

Kızlar sizce varmı bişey

Eklentiler

• image.jpeg
    43,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…