Aynen kuzum bende ikinci ayımda pes ettim burda silik ikinci görenleri gördükçe çok özeniyordum kıpkırmızı tek çizgi kabus gibi geliyordu 1.20 hcg sonucu daha berbat bişi.Allah ım hakkımızda hayırlısı versin kimliğim gelmek üzere işe başlayım arabamı evimi alıyım gelecegi zaman kendiliğinden gelsin sıpacığım beklemicem artık onu , beni çok kırdı gelmiyor :)Kızlar ben dün tamamiyle Bebek mevzusunu kapattım. Beynimi bununla meşgul edip bedenime stres yapmak yerine spor yapıcam diyet yapıcam! Yorulduğumu hissettim. Dün o testten sonra içimdeki umutlar sanki yandı gitti. Yok geç döllenme ondan çıkmaz,yok erkekse geç çıkar, testler yanlış çıkabilir vs vs..
Öncelikle günümüz gelmeden bi telaş bi telaş bi çopumuz evde oturuyor ve sıkılıyor! Beynimizi meşgul edecek bişey arıyoruz ve en büyük hata takıntı haline getirip olmasını engelliyoruz. Çünkü bu hayatta neyi çok istersen o senden uzaklaşır!!!
Ben bıraktım belirtiler,kasıkta ağrı,göğüs hassasiyeti aslında vücudumuzun bize oynadığı bir oyun!!
Çünkü o kadar çok istiyoruz ki istediğimiz içinde vucudumuZ bizi kandırıyor. Gününüz gelmeyene kadar boş verin test dahi yapmayın kızlar!!
Ben dün negatifi görünce resmen ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Yanımda kardeşlerim vardı sürekli negatif erken yapıyorsun abla deyince espirisinde vurdum ama içim kan ağladı böyle.. Eşime hiç yansıtmıyorum zaten.yani anlayacağınız kendimizi ne kadar yesekte boş..
Eğer kısmetse olur diyorum başkada bi kelime bulamıyorum..
Şu anda yine sinirler tavan... Ben artık hamileliğe dair hiç konuşmucam eğer hamile kalırsam yazarım :)
Aynı düşüncelerdeyim dünden bu yana beynimden atım resmen dün eşimle Hiç düşünmeden yakınlaştık. Zaten olmuyor ki dedim niye stres yapayım çok rahattım. Bebiş varmı diye endişelenmekten içim şişti. 1 sene oldu daha hiç önemli değil Can'ım sağ bedenim sağ rabbim başka üzüntü yaşatmasınAynen kuzum bende ikinci ayımda pes ettim burda silik ikinci görenleri gördükçe çok özeniyordum kıpkırmızı tek çizgi kabus gibi geliyordu 1.20 hcg sonucu daha berbat bişi.Allah ım hakkımızda hayırlısı versin kimliğim gelmek üzere işe başlayım arabamı evimi alıyım gelecegi zaman kendiliğinden gelsin sıpacığım beklemicem artık onu , beni çok kırdı gelmiyor :)
Aynen öyle yıllar sonra bebek sahibi olanlar var kuzum Allah ım sabrımızı imtihan ediyor imtihan dünyası sabredip hayatımıza bakmamız lazım Rabbim nasip edecegi zamanı bilir..Aynı düşüncelerdeyim dünden bu yana beynimden atım resmen dün eşimle Hiç düşünmeden yakınlaştık. Zaten olmuyor ki dedim niye stres yapayım çok rahattım. Bebiş varmı diye endişelenmekten içim şişti. 1 sene oldu daha hiç önemli değil Can'ım sağ bedenim sağ rabbim başka üzüntü yaşatmasın
Kasık batmaları ateşlenmede beni çok ümitlendirdi ama yok gibi canım hakkımızda hayırlısı yaBeni ikna eden şey göğüslerim diğer aylarda da bi hafta kala şişerdi yumurtlamamdan sonra şişti bide uçları çok acıyor dokunamıyorum. Şişerdi ama öle acımazdı bundan dolayı biraz umut ettim ama yokmuş hayırlısı olsun
Yemek muhabbeti yapalım başka konulardan bahsedilelim bence bi süre temmuz ayında hiç konuşmayalım stres yok heyecan yok test yok anlaştık mıAynen öyle yıllar sonra bebek sahibi olanlar var kuzum Allah ım sabrımızı imtihan ediyor imtihan dünyası sabredip hayatımıza bakmamız lazım Rabbim nasip edecegi zamanı bilir..
Yok Can'ım yok ona bakarsan benim Ateş sabitlenmiş durumda hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı olsaydı onda çıkardı zaten! Boşversene yok işte götümüze kılıf arıyoruz işte Can'ımızı sıkmak içinKasık batmaları ateşlenmede beni çok ümitlendirdi ama yok gibi canım hakkımızda hayırlısı ya
AynenYemek muhabbeti yapalım başka konulardan bahsedilelim bence bi süre temmuz ayında hiç konuşmayalım stres yok heyecan yok test yok anlaştık mı
Anlaştık o zaman
Uyku düzenim bile bozuldu ya bebek gelmeden uykusuz kalmaya başladım oh be rahatladım rahat uyucam artıkAnlaştık o zaman
Uyu kız valla ben normalde tel elimden düşürmüyordum dün devirdim kafayı yattım. Çok sıkıldım ama gerçekten içim şiştiUyku düzenim bile bozuldu ya bebek gelmeden uykusuz kalmaya başladım oh be rahatladım rahat uyucam artık
Aferin kizlar bize. Ayni sagduyuyu adet zamaniniz yaklasinca da bekliyorum sizden :) ben regl oldugumda kayinvalidemlerdeydim koyde. Ona belli etmemeye calistim uzgunlugumu ama anladi herhalde canini mi sikiyosun sen sanki on bes yirmi yillik evlisin de mi bu kadar kafana takiyosun bosver Allah vaktini kararlamistir onun dedi. Onun bu sozleri cok etkili oldu bende. Ayni seyi kocam arkadaslarim kendi annem bile soyluyo ama ondan duymak farkli geldi. Istemiykrum ben arrik. Kocamla gencligimizin tadini cikaricam. Issizligimin hobilerimin gezmenin... ve uyumanin :) hangi forma girsem ya bebegin olmaz denilenler o ay hamile kalmis ya hic bebek dusunmeyenler ya da kafasi rahat olanlar. Emin olun ben ve biz onlardan daha gucluyuz. Ev gecindiriyoruz bi kere :) kafamizdan atabiliriz. Istemeyin. Bosverin. Ha dua edin yine hayirli zamanda hayirli evlat ver Allahim. Yeter. Ben tedavimi bile birakmayi dusunuyorum. Ozel hastaneyi zengin ediyorum anca. Ilackolik oldum bu yasimda. Sadece gibek cektirme varmis onu arastiriyorum simdi. Yaparsam onu yaparim. Ben okeyim. Bir gun supriz yspacak bana bebegim biliyorum :) beklemiyorum mutluyum huzurluyum :)
Kııızzz var gibi çok heycanladıııım canım kan testine bi baktır istersen İnşallah doğrudurmorumsu43 Can'ım bide buna bak