Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar bendede yok ;(
Bu ay fosuz tamamen galiba ya( neyse zaten temmuz topiğindeyiz kızlar temmuza kalıyoruz gerçekten demekki.hakkımızda hayırlısı ya..ben dediğini yaptım yaptım pütürlü yumşak yumşak bişiler vardı anlamadım bişi

Onu da boşver herşey boşver artık bitti uğraşmıcam

Valla erken mi konuluyorum tam Zaman'ında mı bilemiyorum. Ama bildiğim bişey var üzerine düştüğümüz şey bizden uzaklaşıyor. En iyisi düşünmemek belirtiler zaten fos biz hamile felan değiliz ne tiksinme var ne koku hassasiyeti psikolojik şeyler

İster istemez insan negatifi görmekten usanıyormuş benim bat 3 temmuz erken mi yaptım bilmiyorum zaten olsaydı çıkardı diyorum bazı kadınların ki 10 gün öncesinden çıkıyormuş

Aynen ya
Millet uğraşmayı bıraktığı ay hamile kalmış

İster istemez insan negatifi görmekten usanıyormuş benim bat 3 temmuz erken mi yaptım bilmiyorum zaten olsaydı çıkardı diyorum bazı kadınların ki 10 gün öncesinden çıkıyormuş
Kiminin erkende çıkıo kiminin reglden 1 hafta sonra çıkıo öok acayip ya amaaan

Kiminin erkende çıkıo kiminin reglden 1 hafta sonra çıkıo öok acayip ya amaaan
Yok ben kafama takmıcam artık karar verdim umrumda değil ya artık kendimde sorun arayana başladım aynı senin gb acaba benim çoçuğum olmayacakmı diye strese giriyorum

Yok ben kafama takmıcam artık karar verdim umrumda değil ya artık kendimde sorun arayana başladım aynı senin gb acaba benim çoçuğum olmayacakmı diye strese giriyorum
Aynen kuzum hakkımızda hayırlısı ya ama çok erken saçma şeyler düşünmek için çok yeniyiz hiç bi sorunu olmayıp yıllarca hamile kalamaynlar kuzum kötü düşünmeyelim Allah hayırlısını versin..

Kizlar ben 4 yillik evliyim asagi uukari 3,5 yildir cocuk istiyoruz pco luyim kendimi bildim bileli. Ilac icmekten sancili adet donemlerinden esime surekli kasigim agriyo demekten olmayacagini bildigim halde umut etmekten ve kist sancilarindan o kadar yoruldum ki. Bu ay ilacla buyuyen yumurtam ilk defa kendi catlamisti ve bir jafta sonra lekelenmem olmustu ve ben cok umutluydum. Ne oldu cama inen tas gibi buyuk bir sakirti ve her tuzla buz. Heves etmiyorum artik hisbiseye. Olacagi varsa olur. Isterse hamilelik belirtilerinin en alasini yasayim beta hcg yi pozitif gormeden hamile miyim acaba demicem! Yeter artik cok yoruldum

Negatifmi canım?

Battan bir gun once k.rengi adet oluyorum canim. Bu da negatif demek yuksek ihtimal. Niye k.rengi niye az niye bu kadar sancili diye dusunemicem. Ngatif iste. Hem biyolojik hem psikolojik olarak cok canim yaniyo
Canım benim arkadaşımın 7 yıldır olmuo hemde hiçbi sırunları olmadığı halde o yüzden hiç canını sıkma hepsi bi imtihan Allah ım nasıl isterse öyle olur hiç üzme kendini Allah a sığın sabır iste Allah'tan Allah ın emri doğru zaman gelince nasip eder bizede İnşallah..

Canim zayen hem Ona sigindim hem Ona siginiyorum. Verecek olan da o, alacak olan da. Simdi de dayamma gucu istiyorum. Rabbim isteyen herkese cok aratmadan tez zamanda verir insallah.

Canim zayen hem Ona sigindim hem Ona siginiyorum. Verecek olan da o, alacak olan da. Simdi de dayamma gucu istiyorum. Rabbim isteyen herkese cok aratmadan tez zamanda verir insallah.
Amin kuzum İnşallahh Allah ım kimsenin kucagını boş bırakmasın bi tane bile olsa evlat sahibi olmayı nasip etsin annelik duygusu tattırsın hrpimize İnşallahh..

Hepimiz aynı durumdayız üzgünüm

Kızlar ben dün tamamiyle Bebek mevzusunu kapattım. Beynimi bununla meşgul edip bedenime stres yapmak yerine spor yapıcam diyet yapıcam! Yorulduğumu hissettim. Dün o testten sonra içimdeki umutlar sanki yandı gitti. Yok geç döllenme ondan çıkmaz,yok erkekse geç çıkar, testler yanlış çıkabilir vs vs..
Öncelikle günümüz gelmeden bi telaş bi telaş bi çopumuz evde oturuyor ve sıkılıyor! Beynimizi meşgul edecek bişey arıyoruz ve en büyük hata takıntı haline getirip olmasını engelliyoruz. Çünkü bu hayatta neyi çok istersen o senden uzaklaşır!!!
Ben bıraktım belirtiler,kasıkta ağrı,göğüs hassasiyeti aslında vücudumuzun bize oynadığı bir oyun!!
Çünkü o kadar çok istiyoruz ki istediğimiz içinde vucudumuZ bizi kandırıyor. Gününüz gelmeyene kadar boş verin test dahi yapmayın kızlar!!
Ben dün negatifi görünce resmen ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Yanımda kardeşlerim vardı sürekli negatif erken yapıyorsun abla deyince espirisinde vurdum ama içim kan ağladı böyle.. Eşime hiç yansıtmıyorum zaten.yani anlayacağınız kendimizi ne kadar yesekte boş..
Eğer kısmetse olur diyorum başkada bi kelime bulamıyorum..
Şu anda yine sinirler tavan... Ben artık hamileliğe dair hiç konuşmucam eğer hamile kalırsam yazarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…