Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 60
Ay eşim ne tepki verir hiç bilmiyorum korkuyorum kesinleşmeden asla söylemem ona :KK43:

Hay hadi hayirlisi canim.. ins beta hcg de + cikar gunden gune kat be kat katlanir da saglikcakla yavrunu alirsin kucagina :anneadayı::emir_bebek::anne:

Negatifi görmekten artık yine negatif olursa şaşırmam diyorum açıkçası

Stres yapma canim yaaa sonucta eger pozitifse bebis rahme dustugu andan beri sen ne hissedersen hissedio... ben de 2 ay ust uste kimyasal gebelik yaşadım uzuldum baya ..bat 4 temmuz.. takmicam bu sefer düsünmicem diorum ama elimde deil surekli gebeyim acaba ? Acaba bu erken bi belirtimi ... stresten bebislerim tutanamiyo bile ; ( Ins pozitifi ve degerlerinin arttigini sonunda da tum olumlu gelismeleri gorursun cnm

Stres yapma canim yaaa sonucta eger pozitifse bebis rahme dustugu andan beri sen ne hissedersen hissedio... ben de 2 ay ust uste kimyasal gebelik yaşadım uzuldum baya ..bat 4 temmuz.. takmicam bu sefer düsünmicem diorum ama elimde deil surekli gebeyim acaba ? Acaba bu erken bi belirtimi ... stresten bebislerim tutanamiyo bile ; ( Ins pozitifi ve degerlerinin arttigini sonunda da tum olumlu gelismeleri gorursun cnm
Ben dedim ya 8 gün kala erken gebelik testi yaptım 20 TL para verdim çizgi değil bembeyazdı şimdi 2 TL testte çıktı yinede emin olamıyorum. Dedim o Zaman erken yaptım çünkü göğüs uçlarıma dokunamıyorum bu ağrı farklı normalde göğsümün yanları ağrır şimdi uçları acıyor. Kasıklarım ağrıyor belim zaten azıcık ayakta durayım ağırlık yapıyor. Hakkı'mızda hayırlısı yinede ümidim yok açıkcası bnim hayatımda hiçbirşey kolay olmadı :KK43:

Kızlar negatif çıktı bu ayda yok.. Bi süre istemiyorum iyice soğudum çocuk konusundan hatta nefret ettim denilebilir

Insallah hayirli haber alirsin cok heyecanli
Kız ne hayırlısı negatif çıktı bi süre yokum kafama takmak istemiyorum artık Allah'a emanet olsun kızlar.. İnşallah hepinizin dilekleri kabul olur. 3 ayda usandım yeminle düşünmek dahi istemiyorum. Rabbim zorlu yollardan geçipte Bebek sahibi olmak isteyenler yardım etsin ben 3 ayda bezdim.. Kendinize çok iyi bakın

Kız ne hayırlısı negatif çıktı bi süre yokum kafama takmak istemiyorum artık Allah'a emanet olsun kızlar.. İnşallah hepinizin dilekleri kabul olur. 3 ayda usandım yeminle düşünmek dahi istemiyorum. Rabbim zorlu yollardan geçipte Bebek sahibi olmak isteyenler yardım etsin ben 3 ayda bezdim.. Kendinize çok iyi bakın
Sende kendine iyi bak takma bari artik
kafana dinle biraz nie testler silik cikmis ya testlerede guvenmemek gerek demkki
Hayirlisi byleymis boyle dusun

Aynen şikayet etmiyorum sadece morelim bozuldu
Kuzum memlekete gittik bi türlü tlfnu çektşremedim kasaba olmasına ragmen sinir oldum yazamadım.üzülme ya zaten kafadan atmıştık oluruna bırakmıştık hakkımızda hayırlısı hiiçç takma kafana Allah büyük

Sy527 canim meyr_a ya katiliyorum. Kafamizdan atmistik en son hatirladigim kadariyla. Insallah Rabbim onumuzdeki birkac ay icerisinde hayirli kilmistir bebegini de cok bekletmeden gelir sana. Ben 3,5 YIL dir bekliyorum . Insallah sen alisma ama alisiyo insan. Ben gecen gun sadece iki saat uzuldum. Sonra teselliye gecti aklim fikrim. Rabbimize olan inancimizi yitirmeyelim bol bol dua edelim yeter. Unutmayin ki biz neyin hayir neyin ser oldugunu bilmeden anca isteriz. Boylesi hayirliymis demek ki hakkinda. Ben bazen diyorum dusuk ya da olu bebek durumlari olacagina o haberi hic almayim kaldiramam. Hayirlsii guzelim uzulme bos ver.

X