- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
Kııızzz var gibi çok heycanladıııım canım kan testine bi baktır istersen İnşallah doğrudur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kııızzz var gibi çok heycanladıııım canım kan testine bi baktır istersen İnşallah doğrudur
Bak bunda daha belirginKııızzz var gibi çok heycanladıııım canım kan testine bi baktır istersen İnşallah doğrudur
morumsu43 Can'ım bide buna bak
Var kız var 3 temmuz 4 günüm var daha hiç umudum yoktu vallaAy var gibi cidden hadi hayirlisi Bat ne zamandi ?
Eğer olursa ben anne mi olucam ya çok farklı bi duygu rabbim isteyen herkese versinHay hadi hayirlisi canim.. ins beta hcg de + cikar gunden gune kat be kat katlanir da saglikcakla yavrunu alirsin kucagina
Ben dedim ya 8 gün kala erken gebelik testi yaptım 20 TL para verdim çizgi değil bembeyazdı şimdi 2 TL testte çıktı yinede emin olamıyorum. Dedim o Zaman erken yaptım çünkü göğüs uçlarıma dokunamıyorum bu ağrı farklı normalde göğsümün yanları ağrır şimdi uçları acıyor. Kasıklarım ağrıyor belim zaten azıcık ayakta durayım ağırlık yapıyor. Hakkı'mızda hayırlısı yinede ümidim yok açıkcası bnim hayatımda hiçbirşey kolay olmadıStres yapma canim yaaa sonucta eger pozitifse bebis rahme dustugu andan beri sen ne hissedersen hissedio... ben de 2 ay ust uste kimyasal gebelik yaşadım uzuldum baya ..bat 4 temmuz.. takmicam bu sefer düsünmicem diorum ama elimde deil surekli gebeyim acaba ? Acaba bu erken bi belirtimi ... stresten bebislerim tutanamiyo bile ; ( Ins pozitifi ve degerlerinin arttigini sonunda da tum olumlu gelismeleri gorursun cnm
Kız ne hayırlısı negatif çıktı bi süre yokum kafama takmak istemiyorum artık Allah'a emanet olsun kızlar.. İnşallah hepinizin dilekleri kabul olur. 3 ayda usandım yeminle düşünmek dahi istemiyorum. Rabbim zorlu yollardan geçipte Bebek sahibi olmak isteyenler yardım etsin ben 3 ayda bezdim.. Kendinize çok iyi bakınInsallah hayirli haber alirsin cok heyecanli
Sende kendine iyi bak takma bari artikKız ne hayırlısı negatif çıktı bi süre yokum kafama takmak istemiyorum artık Allah'a emanet olsun kızlar.. İnşallah hepinizin dilekleri kabul olur. 3 ayda usandım yeminle düşünmek dahi istemiyorum. Rabbim zorlu yollardan geçipte Bebek sahibi olmak isteyenler yardım etsin ben 3 ayda bezdim.. Kendinize çok iyi bakın
Aynen şikayet etmiyorum sadece morelim bozulduSende kendine iyi bak takma bari artik
kafana dinle biraz nie testler silik cikmis ya testlerede guvenmemek gerek demkki
Hayirlisi byleymis boyle dusun
Kuzum memlekete gittik bi türlü tlfnu çektşremedim kasaba olmasına ragmen sinir oldum yazamadım.üzülme ya zaten kafadan atmıştık oluruna bırakmıştık hakkımızda hayırlısı hiiçç takma kafana Allah büyükAynen şikayet etmiyorum sadece morelim bozuldu