- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
Canım testini yüklermisin gözümüz gönlümüz açılsın valla kötü düşünme kuzum hep aynısı olacak diye bi şey yok benim arkadaşımda düşük yaptı arkasından hamile kaldı ve şuan doğurdu bile gayette saglıklı bebişi içini rahat tut stersle gelişiminide etkileme hormonların herşeyin önemli yavrunun gelişimi için.. Saglıkla kucagına al İnşallahKızlar benim adet günün yarın ama idrar testi yaptım silikte olsa 2. Çizgi çıktı. Teste güvenmedim bozuktur belki dedim yine yaptım 2. Çizgiyi tekrar gördüm. Nisan ayında bir düşüğüm oldu. Şimdi yine olur mu acaba diye tedirgin bir bekleyiş var inşallah benimle kalırsın bebişim.
Baktım hani giris yerin yukarısı kemik varya onun hemen üstu yumusakti ama bir daha bakarim tam anlayamadım anladıgim kadariyla bakmistim o zaman simdi anlatinca tekrar bakiyim nasilmis ayy birde 10 gun geciktim ama 5.gun kan testim negatif çıktı insaAllah gec dollenmedir heyecan yaptimCan'ım yatağa uzanıyorsun adete bir hafta kala belli oluyor zaten Regl olup olmayacağın orta parmağını Oray'a sokunca parmağın ucuna sert pütürlü bişey geliyorsa Regl olacaksın eğer yumuşak dudak kıvamında bişey geliyorsa hamilesin!! deneyenlerin çoğunda çıkmış ki bende adetime yakın bakıyorum aynen de doğru
Amin canım İnşallah geç döllenmedir umudunu yitirmeBaktım hani giris yerin yukarısı kemik varya onun hemen üstu yumusakti ama bir daha bakarim tam anlayamadım anladıgim kadariyla bakmistim o zaman simdi anlatinca tekrar bakiyim nasilmis ayy birde 10 gun geciktim ama 5.gun kan testim negatif çıktı insaAllah gec dollenmedir heyecan yaptim
Tatlım aynı bende adet olmayı bekliyorum ama olmam inş Bebek bi yana Ramazan son 6 cüz yetiştirmek istiyorum Kadir gecesine ay inş okuyamıyorum sohbeti sizler ne alemdesinlz hadi güzel haberler verin sen Can'ım benim ya Yok mu bi ÜmitHaberler nasıl canım ?
Allah kabul etsin canım İnşallah ben bu ayda fazla ümitli diilim canım oruçluyum oruca baglıyorum belirtirileride.. İnşallah sizdem güzel haberler alırızTatlım aynı bende adet olmayı bekliyorum ama olmam inş Bebek bi yana Ramazan son 6 cüz yetiştirmek istiyorum Kadir gecesine ay inş okuyamıyorum sohbeti sizler ne alemdesinlz hadi güzel haberler verin sen Can'ım benim ya Yok mu bi Ümit
İlk müjdeyi senden duyarız İnşallah canım benim daha 9 günüm var bende aynı anlattığın gibiyim canım hayırlısı ya bekliyoruz heyecanlaUrmicca cim son bir gunum kaldi batmalar devam son iki gundur fazla beyaz akintim var. Ama bugun adet olacakmis gibi hissediyorum insallah olmam.karnim sis ve gergin. Sol bacagim dizime kadar agriyo. Nolur olmayim cok uzuluyorum
Oh be gözümüz gönlümüz açıldı canımmmTest sonucumu istemişsiniz buyrun silikte olsa çift çizgi. Allah isteyen herkese nasip etsin
Hala yumuşaksa geç döllenme vardır Can'ım :)Baktım hani giris yerin yukarısı kemik varya onun hemen üstu yumusakti ama bir daha bakarim tam anlayamadım anladıgim kadariyla bakmistim o zaman simdi anlatinca tekrar bakiyim nasilmis ayy birde 10 gun geciktim ama 5.gun kan testim negatif çıktı insaAllah gec dollenmedir heyecan yaptim
Bence sen adet olmayacaksın gb Me geliyor hadi hayırlısıUrmicca cim son bir gunum kaldi batmalar devam son iki gundur fazla beyaz akintim var. Ama bugun adet olacakmis gibi hissediyorum insallah olmam.karnim sis ve gergin. Sol bacagim dizime kadar agriyo. Nolur olmayim cok uzuluyorum
Regl oldumBende çok aşırı bel agrısı oluştu canım benimkide yolda galiba temmuzda daha çok güzel haberler alıcaz İnşallah..
Canim bahcede is yaparken biraz zorladim kendimi ve cok fena sancilandim. Eve geldigimde kahveler pihtili gelmisti bile. Cok sancim var ama öluyorum. Moralim cok bozzuuukkkBence sen adet olmayacaksın gb Me geliyor hadi hayırlısı
Zamanı diilmiş demekki canım üzülme Allah ım bilir doğru zamanı..Regl oldum
Canim bahcede is yaparken biraz zorladim kendimi ve cok fena sancilandim. Eve geldigimde kahveler pihtili gelmisti bile. Cok sancim var ama öluyorum. Moralim cok bozzuuukkk:`(
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar bendede yok ;(Canim bahcede is yaparken biraz zorladim kendimi ve cok fena sancilandim. Eve geldigimde kahveler pihtili gelmisti bile. Cok sancim var ama öluyorum. Moralim cok bozzuuukkk:`(