Temmuz ayı Anne adayları buradayız

Kızlar benim adet günün yarın ama idrar testi yaptım silikte olsa 2. Çizgi çıktı. Teste güvenmedim bozuktur belki dedim yine yaptım 2. Çizgiyi tekrar gördüm. Nisan ayında bir düşüğüm oldu. Şimdi yine olur mu acaba diye tedirgin bir bekleyiş var inşallah benimle kalırsın bebişim.

Eşim istedi bu ay birde biz ovu alalım dedi bakalım 40 lık var ondan alcaz 6 tamede gebelik testi var

Ü
Canım testini yüklermisin gözümüz gönlümüz açılsın valla kötü düşünme kuzum hep aynısı olacak diye bi şey yok benim arkadaşımda düşük yaptı arkasından hamile kaldı ve şuan doğurdu bile gayette saglıklı bebişi içini rahat tut stersle gelişiminide etkileme hormonların herşeyin önemli yavrunun gelişimi için.. Saglıkla kucagına al İnşallah

Baktım hani giris yerin yukarısı kemik varya onun hemen üstu yumusakti ama bir daha bakarim tam anlayamadım anladıgim kadariyla bakmistim o zaman simdi anlatinca tekrar bakiyim nasilmis ayy birde 10 gun geciktim ama 5.gun kan testim negatif çıktı insaAllah gec dollenmedir heyecan yaptim

Amin canım İnşallah geç döllenmedir umudunu yitirme

Haberler nasıl canım ?
Tatlım aynı bende adet olmayı bekliyorum ama olmam inş Bebek bi yana Ramazan son 6 cüz yetiştirmek istiyorum Kadir gecesine ay inş okuyamıyorum sohbeti sizler ne alemdesinlz hadi güzel haberler verin sen Can'ım benim ya Yok mu bi Ümit

Urmicca cim son bir gunum kaldi batmalar devam son iki gundur fazla beyaz akintim var. Ama bugun adet olacakmis gibi hissediyorum insallah olmam.karnim sis ve gergin. Sol bacagim dizime kadar agriyo. Nolur olmayim cok uzuluyorum

Allah kabul etsin canım İnşallah ben bu ayda fazla ümitli diilim canım oruçluyum oruca baglıyorum belirtirileride.. İnşallah sizdem güzel haberler alırız

Urmicca cim son bir gunum kaldi batmalar devam son iki gundur fazla beyaz akintim var. Ama bugun adet olacakmis gibi hissediyorum insallah olmam.karnim sis ve gergin. Sol bacagim dizime kadar agriyo. Nolur olmayim cok uzuluyorum
İlk müjdeyi senden duyarız İnşallah canım benim daha 9 günüm var bende aynı anlattığın gibiyim canım hayırlısı ya bekliyoruz heyecanla

Test sonucumu istemişsiniz buyrun silikte olsa çift çizgi. Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• image.jpeg
    54,2 KB · Görüntüleme: 58
28 Madde de En Belirgin Hamilelik Belirtileri
1- Mide bulantısı
2- Baş dönmesi
3- Tansiyon düşmesi
4- Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5- Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6- Kirpiklerin karışması
7- Bel ağrısı
8- Akıntı artması
9- Göğüslerde hassasiyet
10- Göğüslerde şişme
11- Göğüs uçlarının acıması
12- Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13- Sık idrara çıkma
14- Uyku hali
15- Halsizlik
16- Ağızda kuruluk
17- Ağızda metal tadı hissetmek
18- Dudakların fosur fosur olması
19- Göz bebeklerinin büyümesi
20- İdrar kokusunda değişme
21- Kokulara aşırı hassasiyet
22- Gazlı olmak
23- Mide yanması
24- Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25- Bel kalınlaşması
26- Adet gecikmesi
27- Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28- Mide kazınması, çok acıkma

Kızlar buyrun güzel bi derleme olmuş.her kadında hepsinin biarada gözükmesi imkansızmış zaten bi kaçı da olabilirmiş

Hala yumuşaksa geç döllenme vardır Can'ım :)

Bence sen adet olmayacaksın gb Me geliyor hadi hayırlısı

Kız senin yerleşme kanaman geldi çok belirgin belirtilerin var kuzum nefen kendini yoruyorsun yapma tutunmaya çalışyor yada yada yeni tutundu engel olma dikkat et kendineee..
Canim bahcede is yaparken biraz zorladim kendimi ve cok fena sancilandim. Eve geldigimde kahveler pihtili gelmisti bile. Cok sancim var ama öluyorum. Moralim cok bozzuuukkk :`(

Canim bahcede is yaparken biraz zorladim kendimi ve cok fena sancilandim. Eve geldigimde kahveler pihtili gelmisti bile. Cok sancim var ama öluyorum. Moralim cok bozzuuukkk :`(
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kızlar bendede yok ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…