Kızlar ben dün tamamiyle Bebek mevzusunu kapattım. Beynimi bununla meşgul edip bedenime stres yapmak yerine spor yapıcam diyet yapıcam! Yorulduğumu hissettim. Dün o testten sonra içimdeki umutlar sanki yandı gitti. Yok geç döllenme ondan çıkmaz,yok erkekse geç çıkar, testler yanlış çıkabilir vs vs..
Öncelikle günümüz gelmeden bi telaş bi telaş bi çopumuz evde oturuyor ve sıkılıyor! Beynimizi meşgul edecek bişey arıyoruz ve en büyük hata takıntı haline getirip olmasını engelliyoruz. Çünkü bu hayatta neyi çok istersen o senden uzaklaşır!!!
Ben bıraktım belirtiler,kasıkta ağrı,göğüs hassasiyeti aslında vücudumuzun bize oynadığı bir oyun!!
Çünkü o kadar çok istiyoruz ki istediğimiz içinde vucudumuZ bizi kandırıyor. Gününüz gelmeyene kadar boş verin test dahi yapmayın kızlar!!
Ben dün negatifi görünce resmen ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Yanımda kardeşlerim vardı sürekli negatif erken yapıyorsun abla deyince espirisinde vurdum ama içim kan ağladı böyle.. Eşime hiç yansıtmıyorum zaten.yani anlayacağınız kendimizi ne kadar yesekte boş..
Eğer kısmetse olur diyorum başkada bi kelime bulamıyorum..
Şu anda yine sinirler tavan... Ben artık hamileliğe dair hiç konuşmucam eğer hamile kalırsam yazarım :)