• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

kızlar günaydın ayrıntılı usg ye giren var mı? 20 30 dk boyunca organlarına bakılıyomuş bebeklerin. ben özel doktora gidiyorum doktoruma sordum benm usg cihazım ayrıntılı gitmene gerek yok dedi. ben korkuyorum gitmedim diye 26. haftadayız artık bu saatten sonra bakılır mı ki? fikir verin lütfen çok kararsızım :KK43:

Evet ben girdim 40 dk boyunca herşeyine baktı . kan pompalamasına kadar , damarlarına kadar herşeyine bakıyo . Geç kalmamışsındır bi araştır istersen

Kızlar bazı insanlara sinir oluyorum yok x kişinin bebegi 8 aylıkken ölmüş omiriligi gelismemis ! Ya hamile bi insana bunlardan bahsedilir mi ? Moralim o kadar bozuldu ki aglamak istiyorum bu kadar düşüncesizlik olmaz zaten hassasım.Hemen etkileniyorum :cry:

Kızlar bazı insanlara sinir oluyorum yok x kişinin bebegi 8 aylıkken ölmüş omiriligi gelismemis ! Ya hamile bi insana bunlardan bahsedilir mi ? Moralim o kadar bozuldu ki aglamak istiyorum bu kadar düşüncesizlik olmaz zaten hassasım.Hemen etkileniyorum :cry:
Takma boyle insanlari. Dusunmeden konusuyolar iste

insan ister istemez etkileniyor ya Allah evlatlarımızı bize bağışlasın rabbim sağlık sıhhat versin

kızlar akıntılarınız var mı ? gün içinde oluyor mu ya benm su akıntılar aklıma takıldı? bazen korkutuyor beni..

Kizlar dün gittim doktora bel agrimi sordum sorun degil herkeste olur dedi. Magnezyuma devam dedi. Mideicin gavuskon verdi. Ama asıl sorununuz suyum az cikti. En az yuzde 50 lmasi gereken su miktarı 34 cikti ;/ 2 litreyi zor bitiriyidum 4 lt bitirecen birde kan sulandirmak icin coraspirin verdi gun 1 tane. Isi birak tuvalet sikistiricak bu kadar su dedi. Ama bırakamam simdilik yarim gün devam edecem. Benden önceki hamile bayaninda suyu cok fazlaymis ilacla azaltacaklar. Suyu dengeli olursa erken doğum olmaz hareketleri daha cok hissedersin dedi
37. Haftayi görmemiz lazim dedi. Iste kisaca hikayemiz bu belki bi faydamiz olmustur

Benimde belimin kalcama yakin sol tarafta agri var yuruyemiyorum nasil gecer bu agri bir arkadasim fitik mi yapti acaba dedi canim sıkıldi daha cok isim var alisveris hazirliklar biyandan calisiyorum misafir geliyor ne yapacagim ben boyle

Kızlar bebek hazırlıkları nasıl gidiyor bebeginize oda alıyormusunuz ? biz 2 gündür gezdik eşimle ama fiyatlar çok yüksek

Kizlar dün gittim doktora bel agrimi sordum sorun degil herkeste olur dedi. Magnezyuma devam dedi. Mideicin gavuskon verdi. Ama asıl sorununuz suyum az cikti. En az yuzde 50 lmasi gereken su miktarı 34 cikti ;/ 2 litreyi zor bitiriyidum 4 lt bitirecen birde kan sulandirmak icin coraspirin verdi gun 1 tane. Isi birak tuvalet sikistiricak bu kadar su dedi. Ama bırakamam simdilik yarim gün devam edecem. Benden önceki hamile bayaninda suyu cok fazlaymis ilacla azaltacaklar. Suyu dengeli olursa erken doğum olmaz hareketleri daha cok hissedersin dedi
37. Haftayi görmemiz lazim dedi. Iste kisaca hikayemiz bu belki bi faydamiz olmustur

Valla ben günde 2 lt bile içmiyorum belki

Back