• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Doktora giden kızlar bebekleriniz kac gr olmus benim randevuma daha 5 gün var cok merak ediyorum bebişimi

bana bi teneke şişede ilaç verdiler onu içtim canım sizde de mi öyle oldu. bugün yaptırdım bakalım sonuç nasıl çıkacak Allahın izniyle sonuç iyi çıkar inşallah.

aynen bende de öyle oldu elma aramolı gazoz gibi bişey umarım sonuçların güzel gelir

En son 23 haftalik girmiştim570gramdi suan 27 h.icersindeyim henüz gitmedim..şekerim yüksek çıktığı için bebeğinin kilolu doğma imkanı yuksek mis gerçi sağlıklı olduğu sürece kilolu doğması daha da iyi kızıma 4 160g dogmustu

Kizlar dün gittim doktora bel agrimi sordum sorun degil herkeste olur dedi. Magnezyuma devam dedi. Mideicin gavuskon verdi. Ama asıl sorununuz suyum az cikti. En az yuzde 50 lmasi gereken su miktarı 34 cikti ;/ 2 litreyi zor bitiriyidum 4 lt bitirecen birde kan sulandirmak icin coraspirin verdi gun 1 tane. Isi birak tuvalet sikistiricak bu kadar su dedi. Ama bırakamam simdilik yarim gün devam edecem. Benden önceki hamile bayaninda suyu cok fazlaymis ilacla azaltacaklar. Suyu dengeli olursa erken doğum olmaz hareketleri daha cok hissedersin dedi
37. Haftayi görmemiz lazim dedi. Iste kisaca hikayemiz bu belki bi faydamiz olmustur
Ben hala yalnızca vitamin ve kan hapı kullanıyorum magnezyum vermedi.Burada çok kişinin kullandığını gördüm acaba unuttu mu gerek mi görmedi diye düşünmüyor değilim şuan :) 2 mayısta randevum var sormam lazım bunu :anneadayı:

Ben hala yalnızca vitamin ve kan hapı kullanıyorum magnezyum vermedi.Burada çok kişinin kullandığını gördüm acaba unuttu mu gerek mi görmedi diye düşünmüyor değilim şuan :) 2 mayısta randevum var sormam lazım bunu :anneadayı:
Bacaklarinda belinde kasilma batma yoksa vermeyebilir

Normalde magnezyum verilmiyor zaten diye biliyorum doğumu da geciktiriyor. Fakat eksik olduğu zaman dayanılmaz kramp ağrısı oluyor ben kramplardan bahsedince verdi doktor

Kizlar varis problemi olan ve basedebilen varmi?
Ben varis problemi olan biriyim ama baş edebilmek derken bu konuya birşey söyleyemeyeceğim. Ama eğer varisiniz varsa aspirin i ihmal etmeyin ve bol bol limon yeyin cunki varis den daha zor olan birşey var o da varisli damarın tıkanması şu an sadece bunu önlemek için kan sulandırıcı iğne vuruyorum yürüyüş yapmak çok faydalı bunu biliyorum

Ben varis problemi olan biriyim ama baş edebilmek derken bu konuya birşey söyleyemeyeceğim. Ama eğer varisiniz varsa aspirin i ihmal etmeyin ve bol bol limon yeyin cunki varis den daha zor olan birşey var o da varisli damarın tıkanması şu an sadece bunu önlemek için kan sulandırıcı iğne vuruyorum yürüyüş yapmak çok faydalı bunu biliyorum
Limonun iyi geldigini duymamistim birde onu deneyim bakalım

kızlaaaarrr miğdemde sanki ateşler yanıyo çok ağrıyo önceden süt iyi geliyodu artık oda ıyı gelmıyo vardı miğde yanması yaşayan :(

kızlaaaarrr miğdemde sanki ateşler yanıyo çok ağrıyo önceden süt iyi geliyodu artık oda ıyı gelmıyo vardı miğde yanması yaşayan :KK43:
Gavisgon yazdi doktor mide yanmadi icin. Biçok hamile memnun ama brnim midem yanmam yok icmiyorum o yuzden. Ama kasik agrim cok fazla. Bebegimim kafasi yukarda ayaklar popo asagida baskimi yapio acaba

Gavisgon yazdi doktor mide yanmadi icin. Biçok hamile memnun ama brnim midem yanmam yok icmiyorum o yuzden. Ama kasik agrim cok fazla. Bebegimim kafasi yukarda ayaklar popo asagida baskimi yapio acaba
Benım bebeğimde ters suan kasık agrısı ondan oluyo bence haftasonu az bişey iş yapım gece uyuyamıyorum agrılarımdan yastık koy bacaklarının arasına yan yat kucuk bı yastıkta karnının altına koy kasık agrısına da iyi geliyo. Buarada tes olursa sezeryan doğurcaz ne dusunuyosun bu konuda

buarada ben hıc dogru duzgun ılac kullanmıyorum ya miğdem cok bulanıyo yutamıyorum hamıleleıgımden berı hıcbı ılacı duzgun kullanmadım surubuda ıcemem kesın :(

Bebek kaçıncı haftada dönmeye başlıyor ?
Benım bebeğimde ters suan kasık agrısı ondan oluyo bence haftasonu az bişey iş yapım gece uyuyamıyorum agrılarımdan yastık koy bacaklarının arasına yan yat kucuk bı yastıkta karnının altına koy kasık agrısına da iyi geliyo. Buarada tes olursa sezeryan doğurcaz ne dusunuyosun bu konuda

Back