How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz anneleri

kızlar aranızda hemoroid yada kabız olan var mı? afedersiniz kan bile gelmeye başladı acaba sizde yaşayanınız var mı böyle bir sıkıntı?
Bende kabizlik vardi ana kuru üzüm kuru kayisi ayva hosafi ve yogurt bunlar cok iyi geldi. Özellikle hosaf

Evet canım ben 3 hafta önce 1.dozu yaptırdım 2.dozu da haftaya cuma yaptırıcam insallah.Zaten 2 dozmuş.Seni saglık ocagından aramadılar mı ?
Ben 1 diz yaptirdim. Doktoruma sordum evde doğum yapacaklar icin önemli dedi. Nolur nolmaz die 1 doz yaptirdim 2.ye kararsızım

canm sağlık ocagından kayıt yaptırmadığım için aramadılar. pzartesi ilk dozu yaptırsam geç kalırmıyım ki?

Gebeliğin 5. Ve 6. Ayında 1 ay arayla yapılıyor diye biliyorum ama istersen sen doktoruna bir danış..Ben istanbulda en iyi hastanelerden birine gidiyorum ve doktorum cok iyi bir doktor oldugu icin dedigi şeyleri harfiyyen yapıyorum bana 2 doz tetanoz aşını yaptır demisti zaten bu uygulamayı saglık bakanlıgı getirdi onceden ücretliydi simdi saglık ocaklarında ücretsiz yapılıyor..Tercih sizin arkadaslar ben doktoruma cok güvendigim icin yaptırdım :)

Ben tetenoz asisi yaptirmadim bugun doktorum seker yukleme yapalim mi dedi ben istemiyorum kanda tokluk bakin yeter dedim. Kabizlik ve hemoroid arada bende yasiyorum bu sebeple su tuketimine dikkat ediyorum birde gunluk meyve yiyorum. Tuvalettende sabahlari hemen cikmayin hergun enaz10-15 dk oturun faydasini goreceksiniz.

Ben tetenoz asisi yaptirmadim bugun doktorum seker yukleme yapalim mi dedi ben istemiyorum kanda tokluk bakin yeter dedim. Kabizlik ve hemoroid arada bende yasiyorum bu sebeple su tuketimine dikkat ediyorum birde gunluk meyve yiyorum. Tuvalettende sabahlari hemen cikmayin hergun enaz10-15 dk oturun faydasini goreceksiniz.

Benimde haftaya cuma randevum var bende şeker yüklemesi yaptırmayı düsünmüyorum.

çalışan bayanlarr var mı aranızdaa.. yemek işini napıyorsunuz lütfeen fikir verin bana :( hiç vaktim kalmıyor bazen dışardan yiyorum abur cubur şeyler ve rahatsız oluyorum güvenemediğim için :( siz neler yapıyorsunuzz?

bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.

Kızlar benim bacagıma dünden beri agrı girmeye başladı kramp tarzı gibi sanki hamlamış bacaklarım :/

bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.

Canım Allah büyüktür çoğu kişiye öyle söylüyorlar bu tarama testlerinde de..Sen içini ferah tut

Hic korkma canim Allah buyuk oyle deyip normal dogan cok

Back