- 1 Haziran 2013
- 1.852
- 1.953
- 83
- 46
Evet geri sayim basladigelir inşallah canım çoğu gitti azı kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet geri sayim basladigelir inşallah canım çoğu gitti azı kaldı.
Bende kabizlik vardi ana kuru üzüm kuru kayisi ayva hosafi ve yogurt bunlar cok iyi geldi. Özellikle hosafkızlar aranızda hemoroid yada kabız olan var mı? afedersiniz kan bile gelmeye başladı acaba sizde yaşayanınız var mı böyle bir sıkıntı?
canm zorlanma oluyordu önceden ama kanama yoktu şimdi kanamalı hemoroid başladı kuru kayısı ve incir tavsiye ediliyor kremi de var mı ki acabaBende kabizlik vardi ana kuru üzüm kuru kayisi ayva hosafi ve yogurt bunlar cok iyi geldi. Özellikle hosaf
bende var ya(((( daha söylemedim doktoradakızlar aranızda hemoroid yada kabız olan var mı? afedersiniz kan bile gelmeye başladı acaba sizde yaşayanınız var mı böyle bir sıkıntı?
bende var ya(((( daha söylemedim doktorada
tetanoz aşısı olan var mı kızlar ben daha aşı filan olmadım
canm sağlık ocagından kayıt yaptırmadığım için aramadılar. pzartesi ilk dozu yaptırsam geç kalırmıyım ki?Evet canım ben 3 hafta önce 1.dozu yaptırdım 2.dozu da haftaya cuma yaptırıcam insallah.Zaten 2 dozmuş.Seni saglık ocagından aramadılar mı ?
bende söylemedim doktora daha geçer diye.bende var ya(((( daha söylemedim doktorada
Ben 1 diz yaptirdim. Doktoruma sordum evde doğum yapacaklar icin önemli dedi. Nolur nolmaz die 1 doz yaptirdim 2.ye kararsızımEvet canım ben 3 hafta önce 1.dozu yaptırdım 2.dozu da haftaya cuma yaptırıcam insallah.Zaten 2 dozmuş.Seni saglık ocagından aramadılar mı ?
canm sağlık ocagından kayıt yaptırmadığım için aramadılar. pzartesi ilk dozu yaptırsam geç kalırmıyım ki?
Canim ben de ilk dozu yaptrdim 2 hafta sonra da ikinci dozu yaptrcam doktorum yaptir dedi bana datetanoz aşısı olan var mı kızlar ben daha aşı filan olmadım
Ben tetenoz asisi yaptirmadim bugun doktorum seker yukleme yapalim mi dedi ben istemiyorum kanda tokluk bakin yeter dedim. Kabizlik ve hemoroid arada bende yasiyorum bu sebeple su tuketimine dikkat ediyorum birde gunluk meyve yiyorum. Tuvalettende sabahlari hemen cikmayin hergun enaz10-15 dk oturun faydasini goreceksiniz.
bugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.
Hic korkma canim Allah buyuk oyle deyip normal dogan cokbugün renkli ultrasona girdim bebeğimi gördüm. doktor ensesi biraz kalın kafası bıraz kucuk dedı başka hıcbıyerınde bısey yok dedi. bende babasının kafası kucuk ve ensesı kalın dedım eşime baktı hakıkaten öyle dedi. Down sendrmlu olma ıhtımalı olabılır dedı daha öncede demıstı aynı seyıhemde cınsıyetını soyledıgı gun yıne hıc sevınememıstım. bugunde tam sevınecegım sırada aynı seylerı soyledı bogazıma dızdı herseyı. Allah ınancım sonsuz Korkmuyorum hıc Allah a sıgındım. ama insan yınede cok uzuluyor. bebek yapmaya karar verdıgımden berı hıc yuzumu guldurmedı bu doktorlar onlarda ısını yapıyo tamam ama ben dogurana kadar kalp krızınden gıtcem.
Magnezyum eksikliginden demisti doktorum magnezyum aliyorum her aksam oralet gibi bişeyKızlar benim bacagıma dünden beri agrı girmeye başladı kramp tarzı gibi sanki hamlamış bacaklarım :/