Temmuz anneleri

Kızlar beninde sadece bir yanma oluyor bazen o kadar.

Başka bir şey soracağım benim bebeğim dünden beri çok az hareket ediyor korkuyorum. Daha 22 hafta içindeyiz ama bilmiyorum. Normalmi acaba?
yorgunsan streslişysen hareket çok etmiyorlar canım ondan olabilir. kötüye yorma. bebeğinde gelgitleri var bence:)

Arkadaslar bebek bakim seti almayi dusunuyorum. Ama bebe sampuani bebe yagi filan yaza kadar bozulur mu? Bunlari son ay mi almak lazim

dün gün içinde hiç haraket etmedi ki bugünde az hissettim ama bilmiyorum
bebekler rahat edemedikleri zaman kendilerine rahat edebilecekleri uygun pozisyonu arar bu esnada hareket ettiğini hissedebiliyoruz ben yemek yedikten sonra bide şişkinlik olduğunda ya da sıkıştığında hareket ettiğini düşünüyorum.Bütün gün hiç durmadan hareket etmiyor.

Arkadaslar bebek bakim seti almayi dusunuyorum. Ama bebe sampuani bebe yagi filan yaza kadar bozulur mu? Bunlari son ay mi almak lazim

Ben nisan ayında kozmetik ürünlerini alıcam canım cünkü onların son kullanma tarihleri 1 yıl falan diye biliyorum

Aynen benim bebegimde fazla hareketli degil sadece akşamları cok tekme atıyor ama gün icinde tık yok :))

kızlar aranızda hemoroid yada kabız olan var mı? afedersiniz kan bile gelmeye başladı acaba sizde yaşayanınız var mı böyle bir sıkıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…