aynen canım benim ya:)Uyusunlar da cabucak buyusunler :)
aynen canım benim ya:)
yorgunsan streslişysen hareket çok etmiyorlar canım ondan olabilir. kötüye yorma. bebeğinde gelgitleri var bence:)Kızlar beninde sadece bir yanma oluyor bazen o kadar.
Başka bir şey soracağım benim bebeğim dünden beri çok az hareket ediyorkorkuyorum. Daha 22 hafta içindeyiz ama bilmiyorum. Normalmi acaba?
O ÜRÜNLERİN GENELDE 6 AY ÖMRÜ OLUYOR DİYE BİLİYORUM.Arkadaslar bebek bakim seti almayi dusunuyorum. Ama bebe sampuani bebe yagi filan yaza kadar bozulur mu? Bunlari son ay mi almak lazim
bebekler rahat edemedikleri zaman kendilerine rahat edebilecekleri uygun pozisyonu arar bu esnada hareket ettiğini hissedebiliyoruz ben yemek yedikten sonra bide şişkinlik olduğunda ya da sıkıştığında hareket ettiğini düşünüyorum.Bütün gün hiç durmadan hareket etmiyor.dün gün içinde hiç haraket etmedi kibugünde az hissettim ama bilmiyorum
Arkadaslar bebek bakim seti almayi dusunuyorum. Ama bebe sampuani bebe yagi filan yaza kadar bozulur mu? Bunlari son ay mi almak lazim
bebekler rahat edemedikleri zaman kendilerine rahat edebilecekleri uygun pozisyonu arar bu esnada hareket ettiğini hissedebiliyoruz ben yemek yedikten sonra bide şişkinlik olduğunda ya da sıkıştığında hareket ettiğini düşünüyorum.Bütün gün hiç durmadan hareket etmiyor.
yok ya endişelenme canım tatlı ye sırt üstü uzan ediyorlar öyle:)dün gün içinde hiç haraket etmedi kibugünde az hissettim ama bilmiyorum
şampuan olarak bi fikriniz var mı acaba hangisi daha iyidir?Ben nisan ayında kozmetik ürünlerini alıcam canım cünkü onların son kullanma tarihleri 1 yıl falan diye biliyorum
aynen çabucak yaz gelsin tam zamanlarında gelsinler canım hayırlısıyla:)Kızlar ya bu temmuz ayı gelir mi :) Bir an önce günler çabucak geçsin istiyorum
şampuan olarak bi fikriniz var mı acaba hangisi daha iyidir?
aynen çabucak yaz gelsin tam zamanlarında gelsinler canım hayırlısıyla:)
ay ben de onlara bakayım canım o zamn:)Mustela yada sebamedin ürünlerini almayı düsünüyorum canım yeni dogan icin genelde bunları öneriyorlar
yok ya endişelenme canım tatlı ye sırt üstü uzan ediyorlar öyle:)
canım hareket ediyorsa sıkıntı yok ama eğer endişeliysen sağlık ocağına git orda da bakıolar hemenyaptım dün öyle ama yapmadı. bu sabah çok az hissettim bakalım hayırlısı olsun
gelir inşallah canım çoğu gitti azı kaldı.Kızlar ya bu temmuz ayı gelir mi :) Bir an önce günler çabucak geçsin istiyorum
ah ah gelsin temmuz ayı artıkın:)gelir inşallah canım çoğu gitti azı kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?