Bişi söyleyim eşim bana bakarken bende onun göz bebeğine baktım tabi ve ikimizde aynı anda büyüdü dedik:)) herkesin büyür diye düşündüm;) soyleyim mi ) valaa bende bilmiyodum eğlencesine denedim biçok hamile sonuc hep ayniydi. seninde kizin olcak; prenses gelio... bakalim sende tutacakmi... ne zaman belli olcak sonucun merakla bekliom; ))
;Bişi söyleyim eşim bana bakarken bende onun göz bebeğine baktım tabi ve ikimizde aynı anda büyüdü dedik:)) herkesin büyür diye düşündüm
Aaa evet bak yüzüğü yapmışlardı banada..hemde bekarken ilki tuttu bakslım ikinci tutacakmı;) doğrudur ama arkadaşim erkek bebek beklio ben kız... diger ark bakti benimki buyumys onunki büyümedi gelde inanma ) bide yüzük testi var orda da kız cikiyo
Kızlar alemsiniz :) Banada ananem yaptı..Eline ne yaptın dedi bende ne olmus diyerek elimin üstüne baktım meger elinin üstünü gösteren erkek,elinin içini gösterenin kızı olurmus :))
hahaha:))) ananem banada neler yapıyor:) Kızıma başının üstünde tavukmu var horozmu diyo sordu 5 yaşındaki kızımda ne işi var başımın üstünde tavuğun horozun dedi:)) kargamı onlar uçamazlar dedi:)))Kızlar alemsiniz :) Banada ananem yaptı..Eline ne yaptın dedi bende ne olmus diyerek elimin üstüne baktım meger elinin üstünü gösteren erkek,elinin içini gösterenin kızı olurmus :))
Aaaa evet bide o vardiKızlar alemsiniz :) Banada ananem yaptı..Eline ne yaptın dedi bende ne olmus diyerek elimin üstüne baktım meger elinin üstünü gösteren erkek,elinin içini gösterenin kızı olurmus :))
Kızlar alemsiniz :) Banada ananem yaptı..Eline ne yaptın dedi bende ne olmus diyerek elimin üstüne baktım meger elinin üstünü gösteren erkek,elinin içini gösterenin kızı olurmus :))
bana da bıçak ve makas olayını yaptılar koltuk mınderlerının altına bırıne makas bırıne bıçak koydular ben makas olan koltuğa oturdum ve sonuc kız doğru çıktıAaaa evet bide o vardi)
ben hamıle kaldım ıkı hafta sonra kusmaya başladım hemde ne kusmaa ne yedım ne ıctım hıcbırsey yemedıgım gunlerı bılırım ben 3 kılo verdım 4 ay böyle surdu daha yenı bıseyler yemeye başladım bu seferde miğde yanması ama nasıl ağzımdan alev cıkıcak kuzenım zorla bana süt içirdi okadar ıyı geldıkı sımdı hergun sut ıcıyorum tavsıye ederım yogurt degıl bak yogurt gaz yapıyo oda mıgde ağrıtıyoo süte bıraz bal kat iç :)bu gebelik reflüsü hayatı zindan etti yiyemiyorum içemiyorum yatamıyorum .sizlerinde böyle problemleri devam ediyor mu?Herkes son aylarda görülür diyor ama benim hep var.filmlerde hamileler sürekli bir şeyler yer ben biraz fazla yesem birkaç gün hooopp reflü bugün sadece patates haşlaması yedim.
Anne olmak hic kolay degil Allah yardimcimiz olsunBenimde bulantilarim codaldi. Soda icmeden sindiremiyorum yediklerimi ;/
Yaninca ne yapsam fayda etmiyor pastorize mi iciyorsunuz?ben hamıle kaldım ıkı hafta sonra kusmaya başladım hemde ne kusmaa ne yedım ne ıctım hıcbırsey yemedıgım gunlerı bılırım ben 3 kılo verdım 4 ay böyle surdu daha yenı bıseyler yemeye başladım bu seferde miğde yanması ama nasıl ağzımdan alev cıkıcak kuzenım zorla bana süt içirdi okadar ıyı geldıkı sımdı hergun sut ıcıyorum tavsıye ederım yogurt degıl bak yogurt gaz yapıyo oda mıgde ağrıtıyoo süte bıraz bal kat iç :)
ya işte bakkaldan al ısıt az ıcıe bal koy gece yatarken ıc bak bakım fayda etcek mi. baharat kesınlıkle yeme dısardan yeme yemek patates haşla cacık ayran corbası böle hafif hafif ye tavuk ye ızgara yada haşla oda bişey yapmıyo cok ıyı anlıyorum seni.Yaninca ne yapsam fayda etmiyor pastorize mi iciyorsunuz?
Benim de 20. Haftada bazen hic hareket etmezdi. Doktora sordum. Normal dedi. Bikac hafta sonra hareketleri artar dedi. Simdilerde daha cok hareket ediyor. Ama iste bi saat bile hareketsiz kalsa insan korkuyorKızlar beninde sadece bir yanma oluyor bazen o kadar.
Başka bir şey soracağım benim bebeğim dünden beri çok az hareket ediyorkorkuyorum. Daha 22 hafta içindeyiz ama bilmiyorum. Normalmi acaba?
merhabalar ben de temmuz annesi olcam inşallah:) hareketlerine çok alıştım ben de etmeyince merak ediyorum ama onlar da uyuyormuş öle deiler bana:)Benim de 20. Haftada bazen hic hareket etmezdi. Doktora sordum. Normal dedi. Bikac hafta sonra hareketleri artar dedi. Simdilerde daha cok hareket ediyor. Ama iste bi saat bile hareketsiz kalsa insan korkuyor
Uyusunlar da cabucak buyusunler :)merhabalar ben de temmuz annesi olcam inşallah:) hareketlerine çok alıştım ben de etmeyince merak ediyorum ama onlar da uyuyormuş öle deiler bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?