Temmuz anneleri

kızzlar bende kum döküyomusum varmı ole bi sorunu olan ?

geçmiş olsun benım sağ böbreğimde müthiş bir ağrı var özellikle sabahları kalktığımda üşüttüm heralde dedım önceden de hiç oyle bı problemım olmadı. devam ederse bı doktora gıdeyım bende

Canım kendini üzme bebek tabi ki hisseder ama saglıgı yönünde olumsuz bir sey olmaz icini rahat tut,ama bebeklerimiz icin gülelim gezelim mutlu olmaya calısalım.bazen elimizde olmuyo ama rabbim koruyo meleklerimizi sen kötü düsünme bence bebegin gayet iyi :)

teşekkür ederim canm inşaallah bebekler iyi olsun da dünyada sağlıktan başka herşey boş Rabbim korusun stres ve sinirden uzak durmak lazım. insan kafaya takıyor bişey olur mu diye.

kızzlar bende kum döküyomusum varmı ole bi sorunu olan ?
canım benimde böbreğimde enfeksiyon çıktı. 2 gündür ağrı çekiyorum. hastaneye yatırcaklardı istemedim. ağrı kesici verdiler damardan ogün. şimdide zinnat antibiyotik, parol ve buscopan kullanıyorum. üroloji bunları verdi. kadın doğum doktorumda içebilirsin sorun değil dedi. ama ben yinede günde 3 kere olan parol ve buscopanı sadece ağrım olduğunda içiyorum. antibiyotikte devam.

öyle tabiki evlatlarımız sağlıklı olsun ama çok kilo almak bebekleri etkilemiyor sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.

öyle tabiki evlatlarımız sağlıklı olsun ama çok kilo almak bebekleri etkilemiyor sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli.
Bende kafama takıyodum kilo almayı ama yiyememek kilo alamamak inan çok kötüymüş. 2 gündür böbrek ağrım var yediğimi kusuyorum. kilo kaybıda yaşadım bu yüzden o kadar vicdan azabı çekiyroum ki

Kızlar dört boyutludan çıktım şimdi...inanmayacaksınız ama iki kez çikolata yiyip girdim çıktım dr a yoookk açmadı bacaklarını..( açmadığı halde pipi görünmüosa kızmıdır acaba

valla benımkıde bacaklarını açmamıstı doktor cok ugrasmıstı. Bana buyuk teyzeler kız cocukları bacakalrını acmazlar demişti ozman benım suanda kızım olcak inşallah neyse bıraz daha bekle başka doktora gıt nasılsa dogana kadar ogrenırsın cınsıyetını :)

benim öyle sancım yok cok doktor ılac verdı ama ıcmıcem bol su ıcmeye calısıyorum durduk yere ılac ıcınce korkuyorum cunku ben uc kere ıctım sadece onuda mıgrenım tutmustu parol ıctım onaa bıle pişmanım ben Allah yardım etsın sana sende çok su iç peynır suyu ıcebılsen aslında cok ıyı gelıyo.

başka bi doktora git bencede. ben öyle yapmıştım. ama bebeğin kız gibi geliyor banada. erkek olsa şu zamana kadar gösterirdi.

Bende öyle söyledim dr a pipi görmedim dedi...ama açmadığı için bişi diyemem çünkü böyle durumlarla karşılaşıyoruz dedi ...erkekte çıkıo kızda dedi...hatta yarık dudakmı diye bakmak için ellerini yüzünden çekmesini bile bi saat bekledik....

Kaç haftalık öğrenmiştin sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…