Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cok belli degil ama yinede görmek mukemmel bir duygu ;
ayrıntılı ultrason diye gecio cnm. Digerini bilmiyorum o daha yüzeysel bakıyor sanırım.
oğlum olsaydın Ali Hamza koycaktım ben Allah nasıp ederse kızım olcak Bakalım Ayşe Gökçe Amine Zeynep isimlerinde kararsızız yaKızlar bebişlerinize isim buldunuz mu ? Biz kararsız bireyler olarak oğlumuza hala bir isim bulamadık sürekli degistiriyoruz yardımmm !
Daha tam belli değil ama Nilda olucak sanırım :)Kızlar bebişlerinize isim buldunuz mu ? Biz kararsız bireyler olarak oğlumuza hala bir isim bulamadık sürekli degistiriyoruz yardımmm !
Bende kullanayim o zaman. Kontrole gidince de sorarımBende kullanıyorum canım kemik gelişimi için cok önemli dedi doktorum bitince yine alıcam
Benim oğlumun adı kemal onur. İkinci de erkek ona da ethem emir koyucaz inş. Fikir olur belki. İlk isimler babaların :)Kızlar bebişlerinize isim buldunuz mu ? Biz kararsız bireyler olarak oğlumuza hala bir isim bulamadık sürekli degistiriyoruz yardımmm !
benim kızım olacak. Masal koyacağım:)Kızlar bebişlerinize isim buldunuz mu ? Biz kararsız bireyler olarak oğlumuza hala bir isim bulamadık sürekli degistiriyoruz yardımmm !
ekşime bende de oluyor galete leblebi falan yiyorummiğdemde yangınlar var resmeeeen ölüyorum yaaaaa miğde bulantısı geçmeden miğdem yanmaya başladı kızlaaarrr yardım edin ne içim ne yiyim
Ben 1 lt yi zor bitiriyom çatlayacak gibi oluyomama komsuya 3 lt iceceksin demisben günde 2 litre içiyorum ancak yeter mi acaba
Mide yanması bazı bireylerde kaçınılmaz canım kız erkek fark etmez tüm bebeklerde rahim büyüdükçe yukarı doğru giden mide ve yemek borusunun sonucu çaresi çok yok maalesef bazı ağır yiyecekler çok arttırıyor bünyemiğdemde yangınlar var resmeeeen ölüyorum yaaaaa miğde bulantısı geçmeden miğdem yanmaya başladı kızlaaarrr yardım edin ne içim ne yiyim
Gözün aydın olsun; ) sizinki kac dk sürdü ne kadar verdin. Benim kızımda sırtını sola yaslamisti o yusden görebildik cok şükürKızlar detaylı ultrasona girdim cok sükür güzel cıktı sonuclar :) Ama oğlumuz utangac galiba yüzünü göstermedi bize :) Bir de kafası yukarda ayakları aşagıdaymıs yani suan ters ileride kafası aşagıya döner mi acaba ?
Gözün aydın olsun; ) sizinki kac dk sürdü ne kadar verdin. Benim kızımda sırtını sola yaslamisti o yusden görebildik cok şükürKızlar detaylı ultrasona girdim cok sükür güzel cıktı sonuclar :) Ama oğlumuz utangac galiba yüzünü göstermedi bize :) Bir de kafası yukarda ayakları aşagıdaymıs yani suan ters ileride kafası aşagıya döner mi acaba ?
Gözün aydın olsun; ) sizinki kac dk sürdü ne kadar verdin. Benim kızımda sırtını sola yaslamisti o yusden görebildik cok şükür
Doktorum 12 haftada kız gibi dedi 16 kız dedi 20. Hafta ayrintilida da kız olduğu kesinleştiKızlarrr cinsiyetleri kesin öğrendiniz dimi tekrar soruyorummm dört boyutluda farklı çıkan oluyormuşş...bi cvp yazın lütfennn
ben detaylıya 7 şubatta gireceğim. herkes girmedi galibaKızlarrr cinsiyetleri kesin öğrendiniz dimi tekrar soruyorummm dört boyutluda farklı çıkan oluyormuşş...bi cvp yazın lütfennn