• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

miğdemde yangınlar var resmeeeen ölüyorum yaaaaa miğde bulantısı geçmeden miğdem yanmaya başladı kızlaaarrr yardım edin ne içim ne yiyim :(

Kızlar bebişlerinize isim buldunuz mu ? Biz kararsız bireyler olarak oğlumuza hala bir isim bulamadık sürekli degistiriyoruz yardımmm ! :D

miğdemde yangınlar var resmeeeen ölüyorum yaaaaa miğde bulantısı geçmeden miğdem yanmaya başladı kızlaaarrr yardım edin ne içim ne yiyim :KK43:
Mide yanması bazı bireylerde kaçınılmaz canım kız erkek fark etmez tüm bebeklerde rahim büyüdükçe yukarı doğru giden mide ve yemek borusunun sonucu çaresi çok yok maalesef bazı ağır yiyecekler çok arttırıyor bünye

/QUOTE]
Mide yanması bazı bireylerde kaçınılmaz canım kız erkek fark etmez tüm bebeklerde rahim büyüdükçe yukarı doğru giden mide ve yemek borusunun sonucu çaresi çok yok maalesef bazı ağır yiyecekler çok arttırıyor bünye ne göre takip et onları yavaş yavaş az tüket elma iyi h gelir diyorlar ama bir on dakika anca yarıyor bana sana tavsiyem soğuk süt birkaç yudum al eğer yanmam çok ise lıkır lıkır dik tepene çok iyi geliyor ara ara su yudumlamak da iyi geliyor bir genirti yapıyor o da hafifletilir ama süt daha etkili ayrıca iki de şurubu var reny ve gaviscon gaviscon daha etkili gebeliğe etkisi yok dokuz ay boyunca yanımda taşırım bu da yetmez gibi anneme eltime yakın akrabaların evine de yedek birer şişe bırakırım çeken bilir

Kızlar detaylı ultrasona girdim cok sükür güzel cıktı sonuclar :) Ama oğlumuz utangac galiba yüzünü göstermedi bize :) Bir de kafası yukarda ayakları aşagıdaymıs yani suan ters ileride kafası aşagıya döner mi acaba ?

Kızlar detaylı ultrasona girdim cok sükür güzel cıktı sonuclar :) Ama oğlumuz utangac galiba yüzünü göstermedi bize :) Bir de kafası yukarda ayakları aşagıdaymıs yani suan ters ileride kafası aşagıya döner mi acaba ?
Gözün aydın olsun; ) sizinki kac dk sürdü ne kadar verdin. Benim kızımda sırtını sola yaslamisti o yusden görebildik cok şükür

Gözün aydın olsun; ) sizinki kac dk sürdü ne kadar verdin. Benim kızımda sırtını sola yaslamisti o yusden görebildik cok şükür

Kızlarrr cinsiyetleri kesin öğrendiniz dimi tekrar soruyorummm dört boyutluda farklı çıkan oluyormuşş...bi cvp yazın lütfennn

Back