• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kızlarrr cinsiyetleri kesin öğrendiniz dimi tekrar soruyorummm dört boyutluda farklı çıkan oluyormuşş...bi cvp yazın lütfennn

Ben iki farklı doktora gittim ikiside erkek dedi kesinleşmiş oldu 19. Haftada :) 19-20 haftalarda pek bir degisiklik olacagını zannetmiyorum cinsiyet konusunda..

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı ?Ben doktoruma sordum yaptır ben öneriyorum hastalarıma dedi ve dün ilk dozu yaptırdım 2.dozu ise 4 hafta sonra yaptırıcam ins.Zaten 2 doz dedi hemşire

Kızlar tetanoz aşısı yaptırdınız mı ?Ben doktoruma sordum yaptır ben öneriyorum hastalarıma dedi ve dün ilk dozu yaptırdım 2.dozu ise 4 hafta sonra yaptırıcam ins.Zaten 2 doz dedi hemşire

Ben de ilk dozu dün yaptırdım kolum fena ağrıyo :D ikinci doz 4 hafta sonra .

benıde sağlık ocagından aradı hemsıre tetenoz asın var gel yapalım dedı. ayyy cocukken cok acımıstı yaa cok korkuyorum sımdı yaptırmaya kolum sısmıstı ozman yanıyodu alev alev :D

Bende 2 hafta sonra gideceğim aşıya kızlar.
Tıp fakültesinemi gitmeli ayrıntılı ultrason için yoksa özelemi bir fikri olan var mı ?

Ben de yaptırdım 2. Doz da yapılacak. Aile hekimliginden aradılar. OOrada yaptırdım.

kızlar nasılsınız?? genellikle ne tarafa doğru uyuyorsunuz? doktorlar sol tarafa yatmayı öneriyor sizler nasıl yatiyosunuz sizce yatış pozisyonu önemli mi 19 haftadan sonra????

kızlar nasılsınız?? genellikle ne tarafa doğru uyuyorsunuz? doktorlar sol tarafa yatmayı öneriyor sizler nasıl yatiyosunuz sizce yatış pozisyonu önemli mi 19 haftadan sonra????

Valla ben genelde hep sol tarafa dogru yattıgım icin sıkıntı olmadı ama sürekli sol tarafta degilim bazen saga bazen düz farketmiyo :))

canm bnde genellikle sol tarafa yatıyorum ama altına yastık koyuyorum. yoksa rahat olmuyrum çok yorgun olursam sırt üstü uzanıyorumm

Evet onu duydum yastık koyun diyorlar o yastıgın amacı karnımız ezilmesin diye mi ? Ay benyastık kullanmıyorum bebegime bir sey olmas dimi ? Zaten karnım yeni yeni biraz cıktı :) cok fazla degil

Yatarken sol tarafıma bacaklarına yastık koyarak uyuyorum ama sabah kadar nasıl devAm edio bilmiorum:) sabah kalktığımda yüz üstü buluyorum kendimi eskisi gibi

Evet onu duydum yastık koyun diyorlar o yastıgın amacı karnımız ezilmesin diye mi ? Ay benyastık kullanmıyorum bebegime bir sey olmas dimi ? Zaten karnım yeni yeni biraz cıktı :) cok fazla degil
yok canm bişey olmaz Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. ben de gece yastık koyuyorum sabah kalktıgımda yastık yataktan tekmeyle fırlamış başka taraflara:) Allah bilir gece nasıl uyuyoruz canm Rabbim koruyor bebişlerimizi. biz ne kadar dikkat etsek de Allaha emanet bebeklerimiz..

Yatarken sol tarafıma bacaklarına yastık koyarak uyuyorum ama sabah kadar nasıl devAm edio bilmiorum:) sabah kalktığımda yüz üstü buluyorum kendimi eskisi gibi
Cok tehlikeli yüzüstü sakın yatma sen yapamıyorsan bile esin görünce uyarsin seni

Kızlar bebişler icin alışverişe başladınız mı ? Ben 1 parca esya bile almadım insallah mart ayının sonuna dogru alısveris yapmak istiyorum ? Siz neler aldınız yada ne Zaman alısverise baslıycaksınız ?

Back