• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Kizlar sizde de bel ağrısı varmi? Özellikle akşam oturup yatıp kalkarken belim cok agrio biraz yürüyünce açılıyor. Birde gece cok şişiyorum davul gibi...

Kizlar sizde de bel ağrısı varmi? Özellikle akşam oturup yatıp kalkarken belim cok agrio biraz yürüyünce açılıyor. Birde gece cok şişiyorum davul gibi...
Bnim de geceleri her yerim agriyo. Gun icinde cok yoruluyorum ondan mi bilmiyorum.

Sen ayrintili ultrasona bugun gircektin dimi. Kime benziyo bebisin :))

Aynen canım benim de hep belim agrıyor zaten hamileligimin basından beri agrıyan tek yerim belim :( Normal mi bu agrılar acaba

Kızlar birde cok afedersiniz ben cok sık tuvalete cıkmaya başladım 5 dakikada bir tuvaletim geliyor başlarda da vardı ama bu kadar sık degildi bebek büyüdügü icin baskı yapıyor diyorlar ama ben daha 19+3 üm simdi boyleyse ileride nasıl yetişicem wc ye düsünemiyorum :/

Ayrıntılı ultrasondan ciktik kızlar Allah'ima bin şükür kızımız cok iyi. Beyinden basladi ayak parmaklarina kadar bakti kalbim yerindrn çıkacaktı kötü bisey söyleyecek diye ama milyonkere şükür bebisimiz iyi hatta bir hafta öndeymis ;)) Ayrica genel fikir bana benziyormuş; ))

Kızlar hepinize merhaba bende nerde bu kasım da hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar diyordum hepiniz burda toplanmışsınız bende burdan takip ederim sizleri inşallah Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin

Ayrıntılı ultrasondan ciktik kızlar Allah'ima bin şükür kızımız cok iyi. Beyinden basladi ayak parmaklarina kadar bakti kalbim yerindrn çıkacaktı kötü bisey söyleyecek diye ama milyonkere şükür bebisimiz iyi hatta bir hafta öndeymis :KK66:) Ayrica genel fikir bana benziyormuş; ))
süper ya:) inşallah bizimde öylşe çıkar. sen tam kaç haftalıksın canım

Ayrıntılı ultrasondan ciktik kızlar Allah'ima bin şükür kızımız cok iyi. Beyinden basladi ayak parmaklarina kadar bakti kalbim yerindrn çıkacaktı kötü bisey söyleyecek diye ama milyonkere şükür bebisimiz iyi hatta bir hafta öndeymis :KK66:) Ayrica genel fikir bana benziyormuş; ))
Gözün aydın :)

Kızlar sağlık ocagindan bana d3 damla verdiler. Doktorum vermemişti. Kullanan var mi aranızda.? Doktor kontrolünü mü bekleyim acaba?

Gözünaydın canım yarında ben giricem cok heyecanlıyım :)
Nasilsa cd fotograf veriyolar die esim videoya çekmedi ama sana tavsiyem ceksin derim. Hoca bisuru bisey konustu cekmedigine kendide pisman oldu... konuştuklarının hicbiri cd de yok mutlaka ceksin videoya

Son düzenleme:
Uzun boylu olsun manken gibi:) net olarak suratı falan belli miydi? birde 3 boyutlu ultrason dimi?
Cok cok belli degil ama yinede görmek mukemmel bir duygu ;
ayrıntılı ultrason diye gecio cnm. Digerini bilmiyorum o daha yüzeysel bakıyor sanırım.

Son düzenleme:
Gözünaydın canım yarında ben giricem cok heyecanlıyım :)
Ay ne heyecanli ;) ben cok stres yapmisim sanırım tansiyonum düştü rahimde kasilmalar var dedi. Stres yasak yorulmak yasak ve bol su içeceksin dedi. Elimde degildiki kötü haberler duydukça geriliyorum sakinlesmem sart ama bu iş ortami haberler... vs vs..

Ay ne heyecanli :KK66: ben cok stres yapmisim sanırım tansiyonum düştü rahimde kasilmalar var dedi. Stres yasak yorulmak yasak ve bol su içeceksin dedi. Elimde degildiki kötü haberler duydukça geriliyorum sakinlesmem sart ama bu iş ortami haberler... vs vs..
ben günde 2 litre içiyorum ancak yeter mi acaba:D

Back