- 15 Ekim 2012
- 346
- 229
- 53
yok galiba:) sen öğendin mi kesinCinsiyetini kesin öğrenmemiş olan var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok galiba:) sen öğendin mi kesinCinsiyetini kesin öğrenmemiş olan var mı kızlar
Bnim de geceleri her yerim agriyo. Gun icinde cok yoruluyorum ondan mi bilmiyorum.Kizlar sizde de bel ağrısı varmi? Özellikle akşam oturup yatıp kalkarken belim cok agrio biraz yürüyünce açılıyor. Birde gece cok şişiyorum davul gibi...
Kizlar sizde de bel ağrısı varmi? Özellikle akşam oturup yatıp kalkarken belim cok agrio biraz yürüyünce açılıyor. Birde gece cok şişiyorum davul gibi...
süper ya:) inşallah bizimde öylşe çıkar. sen tam kaç haftalıksın canımAyrıntılı ultrasondan ciktik kızlar Allah'ima bin şükür kızımız cok iyi. Beyinden basladi ayak parmaklarina kadar bakti kalbim yerindrn çıkacaktı kötü bisey söyleyecek diye ama milyonkere şükür bebisimiz iyi hatta bir hafta öndeymis ) Ayrica genel fikir bana benziyormuş; ))
23,5 cm ve 260 gr dı canımkızlar 19 haftaya girenlerr bebeğinizin boyu ve kilosu kaç acaba?
19+3olduk cnm 360 gr 23 cm missüper ya:) inşallah bizimde öylşe çıkar. sen tam kaç haftalıksın canım
Gözün aydın :)Ayrıntılı ultrasondan ciktik kızlar Allah'ima bin şükür kızımız cok iyi. Beyinden basladi ayak parmaklarina kadar bakti kalbim yerindrn çıkacaktı kötü bisey söyleyecek diye ama milyonkere şükür bebisimiz iyi hatta bir hafta öndeymis ) Ayrica genel fikir bana benziyormuş; ))
Uzun boylu olsun manken gibi:) net olarak suratı falan belli miydi? birde 3 boyutlu ultrason dimi?19+3olduk cnm 360 gr 23 cm mis
Babası iri yapili ben minyon biriyim sanırım babasina çekecek bana tepeden bakacak
19+3olduk cnm 360 gr 23 cm mis
Babası iri yapili ben minyon biriyim sanırım babasina çekecek bana tepeden bakacak
Kızlar sağlık ocagindan bana d3 damla verdiler. Doktorum vermemişti. Kullanan var mi aranızda.? Doktor kontrolünü mü bekleyim acaba?
Nasilsa cd fotograf veriyolar die esim videoya çekmedi ama sana tavsiyem ceksin derim. Hoca bisuru bisey konustu cekmedigine kendide pisman oldu... konuştuklarının hicbiri cd de yok mutlaka ceksin videoyaGözünaydın canım yarında ben giricem cok heyecanlıyım :)
Cok cok belli degil ama yinede görmek mukemmel bir duygu ;Uzun boylu olsun manken gibi:) net olarak suratı falan belli miydi? birde 3 boyutlu ultrason dimi?
Ay ne heyecanli ben cok stres yapmisim sanırım tansiyonum düştü rahimde kasilmalar var dedi. Stres yasak yorulmak yasak ve bol su içeceksin dedi. Elimde degildiki kötü haberler duydukça geriliyorum sakinlesmem sart ama bu iş ortami haberler... vs vs..Gözünaydın canım yarında ben giricem cok heyecanlıyım :)
ben günde 2 litre içiyorum ancak yeter mi acabaAy ne heyecanli ben cok stres yapmisim sanırım tansiyonum düştü rahimde kasilmalar var dedi. Stres yasak yorulmak yasak ve bol su içeceksin dedi. Elimde degildiki kötü haberler duydukça geriliyorum sakinlesmem sart ama bu iş ortami haberler... vs vs..