• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Eşim saolsun coj çatlak dayanamadi pusetini aldi bile. Cok erken dedim dinletemedim 1 ay direndim sonunda aldı; )

Eşim saolsun coj çatlak dayanamadi pusetini aldi bile. Cok erken dedim dinletemedim 1 ay direndim sonunda aldı; )

Bende beşigini almak istiyorum yatak odasında yanımda olması icin kücük bir beşik istiyorum

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    16,1 KB · Görüntüleme: 4
Bence acele davranmayın alışveriş için ...son 7. Ayda bile cinsiyeti değişen oluyormuş...daha doğrusu dr yalnış görmüş olabiliyormuş...

Kızlar bebişler icin alışverişe başladınız mı ? Ben 1 parca esya bile almadım insallah mart ayının sonuna dogru alısveris yapmak istiyorum ? Siz neler aldınız yada ne Zaman alısverise baslıycaksınız ?
kızlar daha alışveriş filan yapmayın yazın alırsınız daha temmuza çok varr.. 8 ayı doldurun yada doğumdan sonra alın rahat rahat :)

herkese selam kızlar kısmetse bende temmuz annesi olacağım 01-05 temmuz arası inşallah gelicek bebiş hepinizi tek tek kutluyorum bu uzun ve heyecanlı yolu hep beraber aşarız inşallah

kızlar daha alışveriş filan yapmayın yazın alırsınız daha temmuza çok varr.. 8 ayı doldurun yada doğumdan sonra alın rahat rahat :)

Dogumdan sonra vakit olmayabilir belki tabi herkesin kendi tercihi..Ama ben şöyle duydum 7 aylıkken bebegin hastane çıkış bavulu bile hazır olması gerekirmis,Rabbim hepimizin yardımcıSı olsun :)

Hamileyken gezmek daha keyifli sanki ;) daha özel hissedio insan kendini ;) Arkadasa katılıyorum 7 aylikken hast bavulu hazır olmalı

Arkadaşım doğuma kız kıyafetleri ile gidip oğluşunu pembe pembe giydirip çıkarmak zorunda kaldı:))))

Arkadaşım doğuma kız kıyafetleri ile gidip oğluşunu pembe pembe giydirip çıkarmak zorunda kaldı:))))

Zaten bence sırf pembe yada sırf mavi almak güzel degil ana renkler daha hoş duruyor,eger cinsiyetinden emin olmayan varsa bence hem erkegin hemde kızın giyebilecegi renkler almalı :) benim cinsiyet kesin ama herşeyini mavi almak istemiyorum oğlumun :)

Ta
Zaten bence sırf pembe yada sırf mavi almak güzel degil ana renkler daha hoş duruyor,eger cinsiyetinden emin olmayan varsa bence hem erkegin hemde kızın giyebilecegi renkler almalı :) benim cinsiyet kesin ama herşeyini mavi almak istemiyorum oğlumun :)
kaç haftalık oldu canım senin bebiş...isin düşündünmü...benim dr kendi ekranında kız gördüğnü söyledi radyolojide ikili taramadaki dr da %85 erkek dedi...o yüzden kafam karıştı...haftaya dört boyutlu ekranda tam belli olur heralde,..ama ikili taramada çoknet görünüyordu ordaki doğrumudur acaba diye düşünüyorum...dr un ekranı daha küçük çünkü...

Ta

kaç haftalık oldu canım senin bebiş...isin düşündünmü...benim dr kendi ekranında kız gördüğnü söyledi radyolojide ikili taramadaki dr da %85 erkek dedi...o yüzden kafam karıştı...haftaya dört boyutlu ekranda tam belli olur heralde,..ama ikili taramada çoknet görünüyordu ordaki doğrumudur acaba diye düşünüyorum...dr un ekranı daha küçük çünkü...

Ben 20+4 oldum canım ama kendi doktorumun da renkli ultrasonu oldugu icin yanılma olmadı bana erkek dedi ve dogru da cıktı detaylı ultrasona da girdim bir degisiklik olmadı.Sen detaylı ultrasona ne Zaman giriceksin canım ?

Benim ayın 9 unda...çok şanslıymışsın dr un ekranı renkli olduğu için...acaba farklı çıkarmı yine diye heycanla bekliyorum gerçekten:))

Kızlar 24. Haftada şeker yüklemesi isteniyormus,benim randevum 25 martta büyük ihtimal doktorum söyliycek ama ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum sadece açlık ve tokluk şekerime baktırıcam.Siz ne düşünüyorsunuz ?

Back