Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim saolsun coj çatlak dayanamadi pusetini aldi bile. Cok erken dedim dinletemedim 1 ay direndim sonunda aldı; )
Evet sıra besiginde bakalim onu ne kadar durdurabilecegim; ) bu beşikte cok sirimis ama sallanabiliyormu acaba?Bende beşigini almak istiyorum yatak odasında yanımda olması icin kücük bir beşik istiyorum
kızlar daha alışveriş filan yapmayın yazın alırsınız daha temmuza çok varr.. 8 ayı doldurun yada doğumdan sonra alın rahat rahat :)Kızlar bebişler icin alışverişe başladınız mı ? Ben 1 parca esya bile almadım insallah mart ayının sonuna dogru alısveris yapmak istiyorum ? Siz neler aldınız yada ne Zaman alısverise baslıycaksınız ?
kızlar daha alışveriş filan yapmayın yazın alırsınız daha temmuza çok varr.. 8 ayı doldurun yada doğumdan sonra alın rahat rahat :)
bencede hazır olmalı canım son aylarda daha ağır olcaz ben şimdi bile yoruluom üstelik 7 aylık doğdum inşallah bana benzemez :)Hamileyken gezmek daha keyifli sanki daha özel hissedio insan kendini Arkadasa katılıyorum 7 aylikken hast bavulu hazır olmalı
Arkadaşım doğuma kız kıyafetleri ile gidip oğluşunu pembe pembe giydirip çıkarmak zorunda kaldı:))))
kaç haftalık oldu canım senin bebiş...isin düşündünmü...benim dr kendi ekranında kız gördüğnü söyledi radyolojide ikili taramadaki dr da %85 erkek dedi...o yüzden kafam karıştı...haftaya dört boyutlu ekranda tam belli olur heralde,..ama ikili taramada çoknet görünüyordu ordaki doğrumudur acaba diye düşünüyorum...dr un ekranı daha küçük çünkü...Zaten bence sırf pembe yada sırf mavi almak güzel degil ana renkler daha hoş duruyor,eger cinsiyetinden emin olmayan varsa bence hem erkegin hemde kızın giyebilecegi renkler almalı :) benim cinsiyet kesin ama herşeyini mavi almak istemiyorum oğlumun :)
Ta
kaç haftalık oldu canım senin bebiş...isin düşündünmü...benim dr kendi ekranında kız gördüğnü söyledi radyolojide ikili taramadaki dr da %85 erkek dedi...o yüzden kafam karıştı...haftaya dört boyutlu ekranda tam belli olur heralde,..ama ikili taramada çoknet görünüyordu ordaki doğrumudur acaba diye düşünüyorum...dr un ekranı daha küçük çünkü...
Benim ayın 9 unda...çok şanslıymışsın dr un ekranı renkli olduğu için...acaba farklı çıkarmı yine diye heycanla bekliyorum gerçekten:))
Aynen bu hafta kesin öğrencem inşallah...senin ilk bebeğinmiHayırlısı olsun canım bence bu randevundan sonra bir degisiklik olmaz :)